Μπράβο Τόλη!View attachment 7515
Τελος για σημερα φτανει αιντε να μαστε καλα να χτυπαμε κι αλλες πολλα πουλια
Beretta και champion τις έβαλαν για ύπνο.
Μπράβο Τόλη!View attachment 7515
Τελος για σημερα φτανει αιντε να μαστε καλα να χτυπαμε κι αλλες πολλα πουλια
Εχει γεμίσει ο τόπος απο μαλάκες που δεν έχουν ιδέα απο φασοκυνήγι και βαράνε 5αρες όπου ναναι.Καλημέρα και από μένα 2 μέρες στα ορεινά της Άρτας 15 πουλια...Είχε πάρα πολλά πουλιά αλλά όπως πάντα δεν είσαι μόνος ήρθαν κάνα δύο άτομα και τα έκαψαν τα πουλιά ερειχναν οχταρες όπου και αν πέρναγαν σε έναν βέβαια μέτρησα σε μια ώρα 45 φυσίγγια και πήρε δύο πουλια...Πήγαμε και χτες όλα και όλα 10 πουλιά πάρθηκαν 2....Αφού τα πουλια τα έκαψαν άντε να τα ξαναβρείς τώρα
Φιλε τι να κανουμε αυτοι παντα θα υπαρχουν και θα ειναι πολυ πολυ σπαστικοιΚαλημέρα και από μένα 2 μέρες στα ορεινά της Άρτας 15 πουλια...Είχε πάρα πολλά πουλιά αλλά όπως πάντα δεν είσαι μόνος ήρθαν κάνα δύο άτομα και τα έκαψαν τα πουλιά ερειχναν οχταρες όπου και αν πέρναγαν σε έναν βέβαια μέτρησα σε μια ώρα 45 φυσίγγια και πήρε δύο πουλια...Πήγαμε και χτες όλα και όλα 10 πουλιά πάρθηκαν 2....Αφού τα πουλια τα έκαψαν άντε να τα ξαναβρείς τώρα
36 tecna champion παντα και μονοΜπράβο Τόλη!
Beretta και champion τις έβαλαν για ύπνο.
Ελα να τα ορμησουμε μια μερα ρε απλα δε θα τα κανουμε να αλλαξουν νομο ετσι μονο μικρες ομαδες θα τουφεκαμε οχι μεγαλα κοπαδια ετσι???Μπράβο φιλαράκι μου!!!!!
Αυτο κανω φιλε καμια μονη κανα πεντερακι εξαρακι κοπαδι σημερα να φανταστεις δυο κοπαδια μου ειρθαν να βοσκισουν μπρωστα μου μιλαμε πανω απο 500 το καθενα ειναι μαγεια να τις βλεπεις τα χρωματα τους στον ηλιο σε αποσταση αναπνοης και να εχςις τοση εγκρατια ετσι απλε δε βγαζω βιντεο να μη με δουνε και τρομαξουνΜπράβο ρε Τόλη.
Τις πας "Οικονομικά" και αυτό επιφέρει καρπούς...Θα έχει φάσσες το μέρος να τουφεκάς αν δν τις πιέζεις....
Ετσι θελουνε πραγματικα φιλε για να μη ξαναρθουν κιωλαςΕχει γεμίσει ο τόπος απο μαλάκες που δεν έχουν ιδέα απο φασοκυνήγι και βαράνε 5αρες όπου ναναι.
Αν μη τι άλλο κράξιμο για τις 5αρες και τηλεφωνο στην θηροφυλακή.
Τωρα αν βρεις άκρη ,αλλο θέμα.
Καλη συνέχεια.
Γιατι??? Κοντακι στα μετρα μας is better !!!Beretta is better
Δεν υπάρχει ποιο σπαστικό να βλέπεις να σου ρχονται τα πουλιά στρωτά μιλάμε για πεθαμο και να ακούς την οχταρα και να στα γυρναειΦιλε τι να κανουμε αυτοι παντα θα υπαρχουν και θα ειναι πολυ πολυ σπαστικοι
Φωναξε αυτους που πληρωσες για να κυνηγας ανενοχλιτος απο λαθροθυρες εγω αυτο κανω αμεσα δε καθομε να σπαω τα νευρα μου και σηγουρα δε θα ξαναρθουνΔεν υπάρχει ποιο σπαστικό να βλέπεις να σου ρχονται τα πουλιά στρωτά μιλάμε για πεθαμο και να ακούς την οχταρα και να στα γυρναει
Έχω φωνάξει και έχω μιλήσει πολλές φορές αλλά δεν κάνουν τπτ μόνο να τα περνούν εμαθανΦωναξε αυτους που πληρωσες για να κυνηγας ανενοχλιτος απο λαθροθυρες εγω αυτο κανω αμεσα δε καθομε να σπαω τα νευρα μου και σηγουρα δε θα ξαναρθουν
Απλα αν δε τους πιασει επαυτοφορο δν μπωρουν να κανουν κατιΈχω φωνάξει και έχω μιλήσει πολλές φορές αλλά δεν κάνουν τπτ μόνο να τα περνούν εμαθαν
Πιο εύκολο να εμφανιστεί UFO αρα η θηροφυλακή όταν τους ψάχνεις.Απλα αν δε τους πιασει επαυτοφορο δν μπωρουν να κανουν κατι
Με τέτοιες συμπεριφορές από τους φορείς είναι σα να τους λέει κάντε και χειρότερα... ΕΛΛΑΣ...Πιο εύκολο να εμφανιστεί UFO αρα η θηροφυλακή όταν τους ψάχνεις.
Μθα φορά στη Σαγιαδα μπηκαν μπροστα μου στο απαγορευμένο 4 κατσαπλιάδες και μου χάλασαν τη μέρα. Τσάμπα τη βροχή που έφαγα απ το χάραμα μέχρι που νύχτωσε. Έριξαν πάνω απι 60 φυσίγγια και πήραν 7 παπιά. Τι τηλέφωνα σε θηροφυλακή ,σε σύλλογο,σε δασαρχείο ,σε φορέα διαχείρισης κιαν έκανα ,απλά στο τελος περα απ τους 4 καυσαπλιάδες ,εβριζα και όλους τους υπεύθυνους.
Τα ιδια πέρυσι στον Εβρο. Απόγευμα μέσα στο απαγορευμένο στη Δαδιά και η 5αρα σύννεφο. Μεχρι και στην ΚΟΜΘ αναγκάστηκα να κάνω τηλεφωνημα και δεν απαντούσαν ουτε αυτοί
Αι σιχτιρ πια ......
Για αυτό είμαστε σ αυτό το χάλι σαν χώρα γενικότερα. Οι νόμοι εφαρμόζονται από λίγους και οι οι υπεύθυνοι για την εφαρμογή τους ,απλά το ξύνουν .Με τέτοιες συμπεριφορές από τους φορείς είναι σα να τους λέει κάντε και χειρότερα... ΕΛΛΑΣ...![]()
Εγω μια φορα που δεν ηρθαν τους απειλεισα οτι θα παω στον εισαγγελεα υπηρεσιας και τωρα ερχοντε μια χαραΠιο εύκολο να εμφανιστεί UFO αρα η θηροφυλακή όταν τους ψάχνεις.
Μθα φορά στη Σαγιαδα μπηκαν μπροστα μου στο απαγορευμένο 4 κατσαπλιάδες και μου χάλασαν τη μέρα. Τσάμπα τη βροχή που έφαγα απ το χάραμα μέχρι που νύχτωσε. Έριξαν πάνω απι 60 φυσίγγια και πήραν 7 παπιά. Τι τηλέφωνα σε θηροφυλακή ,σε σύλλογο,σε δασαρχείο ,σε φορέα διαχείρισης κιαν έκανα ,απλά στο τελος περα απ τους 4 καυσαπλιάδες ,εβριζα και όλους τους υπεύθυνους.
Τα ιδια πέρυσι στον Εβρο. Απόγευμα μέσα στο απαγορευμένο στη Δαδιά και η 5αρα σύννεφο. Μεχρι και στην ΚΟΜΘ αναγκάστηκα να κάνω τηλεφωνημα και δεν απαντούσαν ουτε αυτοί
Αι σιχτιρ πια ......
Φιλαράκι μου τώρα είμαι πέρα ξέρεις 30 του μήνα επιστρέφω αν είναι θα μιλήσουμε......και εννοείται το κυνήγι θα γίνει όπως ορίσειςΕλα να τα ορμησουμε μια μερα ρε απλα δε θα τα κανουμε να αλλαξουν νομο ετσι μονο μικρες ομαδες θα τουφεκαμε οχι μεγαλα κοπαδια ετσι???
Mε tecna το γεμίζει τώρα το 36αρι του; Το extra εννοείς;36 tecna champion παντα και μονο