Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πατριώτη πως πήγε η αναζήτηση για τίς ακατανομαστες;
Γυρω στις 8,30 περασαν καμια 10αρια πιο πέρα από μας και μετα απο μισή ώρα άλλα δυο κοπαδάκια που ειδε ο Κώστας πολύυυ ψηλωμένα.
Απο κει και μετά μέχρι που νύχτωσε το απόλυτο μηδέν.
Δεν υπάρχουν πουλιά πιασμένα να παίξουν πατριώτ και αυτό είναι το πρόβλημα.
Την πλήρωσαν κατι δεντρότσιχλες το μεσημέρι.
Αυριο αφηνω τον έτερο πατριώτ μονο του ,μπας και φανει τυχερός με δαυτες .
Εγω αύριο λεω να αφήσω τά γαλαζοπούτανα και να ασχοληθω με... εκλεπτυσμένες κυρίες

Καποιες φωτο απ τα περασματα Οκτωβριου......Δυστυχως τωρα δεν εχω διαθεση για κυνηγι.......ισως ειναι πολυ νωρις......
Εγώ πιστεύω Λεωνίδα θα σου ανεβάσει την ψυχολογία μόνο η βόλτα φίλε και φύση γίνεσαι άλλος άνθρωπος.

Εγώ πιστεύω Λεωνίδα θα σου ανεβάσει την ψυχολογία μόνο η βόλτα φίλε και φύση γίνεσαι άλλος άνθρωπος.
Ευχαριστώ φίλε για τη στήριξη.....σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που πήγα στη δουλειά και κάπως ξέφυγα λίγο......οπως και το forum με βοηθάει....

Καποιες φωτο απ τα περασματα Οκτωβριου......Δυστυχως τωρα δεν εχω διαθεση για κυνηγι.......ισως ειναι πολυ νωρις......
Σιγα σιγα κ με την βοηθεια του χρονου..οχι πως θα ξεχαστει ποτε αλλα θα ανακουφιστει ο πονος..
Ενα καλυξ lambro italy διεκρινα εις την φυσιγγιοθηκη..τι καλο ειχες?.sarcastic.

Σιγα σιγα κ με την βοηθεια του χρονου..οχι πως θα ξεχαστει ποτε αλλα θα ανακουφιστει ο πονος..
Ενα καλυξ lambro italy διεκρινα εις την φυσιγγιοθηκη..τι καλο ειχες?.sarcastic.
Ευχαριστω Τασο....ειναι lambro 9βολο απ τα παλια...αυθεντικο lambro.....θα σου βαλω φωτο σε λιγο.

Ευχαριστώ φίλε για τη στήριξη.....σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που πήγα στη δουλειά και κάπως ξέφυγα λίγο......οπως και το forum με βοηθάει....
Ο χρόνος είναι γιατρός φίλε, όπως λέει και ο Τάσος περνάει δεν ξεχνιέται .well done. .

Καλησπέρα ασ μου πει κάποιος πως ανεβάζω φότο Βήμα βήμα ακριβώς
Καλύτερα μπες κ ανέβασε από εδώ...πιο εύκολα είναι.

Πάτα πρώτα εκεί......

20191227_215849.jpg

.....και μετά πάτα το πλαίσιο που θα παρουσιαστεί και θα γράφει Drop Image.

Έπειτα επέλεξε τις εικόνες που εσύ θέλεις....μέχρι 5 φωτογραφίες είναι το όριο σε κάθε post.... ;)

Γυρω στις 8,30 περασαν καμια 10αρια πιο πέρα από μας και μετα απο μισή ώρα άλλα δυο κοπαδάκια που ειδε ο Κώστας πολύυυ ψηλωμένα.
Απο κει και μετά μέχρι που νύχτωσε το απόλυτο μηδέν.
Δεν υπάρχουν πουλιά πιασμένα να παίξουν πατριώτ και αυτό είναι το πρόβλημα.
Την πλήρωσαν κατι δεντρότσιχλες το μεσημέρι.
Αυριο αφηνω τον έτερο πατριώτ μονο του ,μπας και φανει τυχερός με δαυτες .
Εγω αύριο λεω να αφήσω τά γαλαζοπούτανα και να ασχοληθω με... εκλεπτυσμένες κυρίες
Έχεις κάνει "άκρες" σε όλα τα θηράματα.... .crying smile.

Status
Not open for further replies.
Back