Tolis SBE1
Banned
Ε ρε τι μπραβο κατεψυγμενες ειναι και τις περνω ληψεις διαφορες αχαχαχαχαχαχα αυριο θα ερθει ενας αθηναιος και ενα φιλαρακι απο δω θα μου χαλασουν τη γειτονια αλλα τι να κανουμεΜπράβο φιλαράκι μου!!!!
Ε ρε τι μπραβο κατεψυγμενες ειναι και τις περνω ληψεις διαφορες αχαχαχαχαχαχα αυριο θα ερθει ενας αθηναιος και ενα φιλαρακι απο δω θα μου χαλασουν τη γειτονια αλλα τι να κανουμεΜπράβο φιλαράκι μου!!!!
Καλεσμένους τους έχεις?Ε ρε τι μπραβο κατεψυγμενες ειναι και τις περνω ληψεις διαφορες αχαχαχαχαχαχα αυριο θα ερθει ενας αθηναιος και ενα φιλαρακι απο δω θα μου χαλασουν τη γειτονια αλλα τι να κανουμε
Ο ενας ειναι φιλος απ το διπλα χωριο ο αλλος φιλοξενουμενος και πρεπει να φερθουμε αναλογαΚαλεσμένους τους έχεις?
Έτσι είναι το σωστό το πρέπον!!!!Ο ενας ειναι φιλος απ το διπλα χωριο ο αλλος φιλοξενουμενος και πρεπει να φερθουμε αναλογα
Οπω θα κανεις οταν ερθω ετσι??? Να γινει το αγροτικο μια φορα και ερχομαι πηγε και το αφησε σε ενα αγοσχολο ο αδερφος μου αστα να πανεΈτσι είναι το σωστό το πρέπον!!!!
Ναι ρε εννοείται!!!!!Οπω θα κανεις οταν ερθω ετσι??? Να γινει το αγροτικο μια φορα και ερχομαι πηγε και το αφησε σε ενα αγοσχολο ο αδερφος μου αστα να πανε
Ε πες του να περνει και σκυλι μαζι του αχαχαχαΚαλησπερα σε όλους τους φασαδεσ. Η αλήθεια είναι ότι χτες είδα πουλάκια βαρέσα και 2 κυρίες είμαι πολύ ευχαριστημένος πιστεύω τώρα με τα χιόνια να δούμε κάνα πουλάκι θα σας πω ένα τελευταίο να μην σας κουράζω κυνηγάω από 15 και είμαι 39 έχω βαρέσει πολλά θηράματα μόνο πάπια και γουρούνι δεν έχω βαρέσει κατάληξη ότι κι αν έχω βαρέσει δεν το συγκρίνω με την φάσσα αυτό το πουλί μόλις το βλέπω ανατριχιάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει κάποιος μου είπε κυνήγι χωρίς σκυλί δεν είναι κυνήγι των πήρα μια μέρα κοντά με ομίχλη μας έπεσαν γύρο στα 80 πουλιά σε κοπάδι χάσαμε την μπάλα πήρε 1 φάσσα και από τότε με παρακαλάει να έρχεται συνέχεια για φάσσα.....
Εδώ σε εμάς έχουν ζωντανές και τις δένουν στα δέντρα!!!Ακουσον ακουσον υπαρχει και κασετοφονο με ηχο για φασσες θα τρελαθω ρε φιλε ευτηχως ο τυπος δε σταυρωνει ουτε καθιστη αχαχαχαχαχα και το λεει και πενεβετε οτι εχει κασετοφωνο και τις κατεβαζει
Μπράβο Άλεξ κάψτες!!!!!Μετα απο αρκετες μερες χωρις καριολοπουλια σημερα εσπασε η γκινια μου...
Κουραση βεβαια τεραστια γιατι περπατησα καπου 3χλμ με πολλα σπινιαρισματα...και κανα δυο τουμπες αλλα καταφερα να παρω 4 και δυστυχως να μη μπορεσω να βρω τις δυο, η μια επεσε σε ρεματιά που αν και κατεβηκα μεσα δεν μπορεσα να τη βρω και η αλλη παρα πολυ μακρια...
Γλυτωσα και ενα ωραιο διαστρεμα παρα τριχα εκει μεσα αλλα παλι καλα...τη δευτερη την τουφεκισα πολυ μακρια με το Κικς απο τα νευρα μου και τοσο χαμηλα που πηγε και επεσε δεν υπηρχε περιπτωση να παω με τιποτα!
Σημερα παντως ειπα μακαρι να εχει αρκετο χιονι αυριο να μην παω πουθενα....μου εχουν πιει το αιμα με το μπουρι της σομπας τα γαλαζια πουτανια...
View attachment 7828
Μπράβο ρε θηρίο τις ροκανιζεις λίγο λίγο. Δώσε πόνο..Μετα απο αρκετες μερες χωρις καριολοπουλια σημερα εσπασε η γκινια μου...
Κουραση βεβαια τεραστια γιατι περπατησα καπου 3χλμ με πολλα σπινιαρισματα...και κανα δυο τουμπες αλλα καταφερα να παρω 4 και δυστυχως να μη μπορεσω να βρω τις δυο, η μια επεσε σε ρεματιά που αν και κατεβηκα μεσα δεν μπορεσα να τη βρω και η αλλη παρα πολυ μακρια...
Γλυτωσα και ενα ωραιο διαστρεμα παρα τριχα εκει μεσα αλλα παλι καλα...τη δευτερη την τουφεκισα πολυ μακρια με το Κικς απο τα νευρα μου και τοσο χαμηλα που πηγε και επεσε δεν υπηρχε περιπτωση να παω με τιποτα!
Σημερα παντως ειπα μακαρι να εχει αρκετο χιονι αυριο να μην παω πουθενα....μου εχουν πιει το αιμα με το μπουρι της σομπας τα γαλαζια πουτανια...
View attachment 7828
Μπράβο ρε παικτουραΜετα απο αρκετες μερες χωρις καριολοπουλια σημερα εσπασε η γκινια μου...
View attachment 7828
Ωραίος ρε φίλε, δεν το βάζεις κάτω!Μετα απο αρκετες μερες χωρις καριολοπουλια σημερα εσπασε η γκινια μου...
View attachment 7828
Μπράβο ρε φίλε.Μετα απο αρκετες μερες χωρις καριολοπουλια σημερα εσπασε η γκινια μου...
View attachment 7828
Τις γλεντησατε για τα καλα.View attachment 7842
Σημερα με τα φιλαρακια τα καναμε ενα πατιρντι
Επρεπε να τα παμε πολυ καλυτερα λεω εγωΤις γλεντησατε για τα καλα.![]()