Κοτρονια να πατεΣήμερα κινήσαμε
δυο ηπειρωτάκια
να πάμε στο Σουφλί
για λουκανικάκια .....
εεε.... φασσάκια ήθελα να πω . Να δουμε κι εμείς τι πλι ειν τούτο ρε παλικαρια .
![]()
Κατσε να ριξει κανα χιονι και ευχομε να δεις κι αλλες μαζι με τις ντοπιαρες εδω σαπισε το βελανι και αρχισανε παλι να κατεβενουν στον καμποΗ πρώτες μου μετά από τόσες μέρες απραξίας ντοπιαρεσ γύρω στα 40 πουλιά δυστυχώς μπασιμο ακόμα δεν υπάρχει και δεν βλέπω φως αυτά από εμένα να είστε όλοι καλά καλή χρονιά να έχουμε αδέρφια
Στα μπασίματα ειχε πουλιά εκει. Πριν ενα μηνα που ξαναημουν εδω και πηγα ,δεν πετούσε τίποτα παρά μόνο δεντροτσιχλες.Κοτρονια να πατε
Ρε φιλε τωρα στο σουφλι που θα πας παρε καμια πλεξουδα σκορδα και πες καμια γιαγια να σε ξεματιασει πρωτα χαχαχα φιλικα παντα χουλιαμα κανω που λενε στον εβροΣτα μπασίματα ειχε πουλιά εκει. Πριν ενα μηνα που ξαναημουν εδω και πηγα ,δεν πετούσε τίποτα παρά μόνο δεντροτσιχλες.
Αυτο το εχεις ξαναπεί και επειδη δεν ειναι αστείο για αυτο απαντάω.Έχεις κάνει "άκρες" σε όλα τα θηράματα....![]()
Ηλεκτρονικά μου γίνεσαι πολύ αυστηρός...Αυτο το εχεις ξαναπεί και επειδη δεν ειναι αστείο για αυτο απαντάω.
Δηλαδη κάνω γνωριμίες για να εκμεταλλευτώ ανθρώπους και καταστάσεις για ενα κυνήγι ;
Όποιος το διαβάζει τι καταλαβαίνει και τι σκέφτεται ;
Ποτέ δεν παρακάλεσα κανέναν να πάω μαζι του,και ποτέ δεν ζήτησα να μάθω καρτέρια που κυνηγάει ο καθένας .
Μπράβο ρε παλικάρια....Πολλά χαιρετίσματα στον Βελετζα....
Μπράβο φιλαράκι μου!!!!