Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα το πρωι για να τιμησω την τελευταια μερα της φασσας.....εφαγα την βροχα....χαλαλι τους.....εστω
και για τις λιγες ομορφες στιγμες που μου χαρησαν τα κοριτσια ....( καριολες κατα τον Μητσαρα )!!! :)
Οταν εκοψε η βροχη περασαν μεσουρανα....τις χαιρετισα αδειαζοντας την καραμπινα στον αερα με την
ευχη.....καλη ανταμωση την καινουργια σεζον που θα ερθει.!!!! Υγεια να εχουμε παλικαρια!!!;):)

Σίγουρα κάθε πέρυσι και καλύτερα εύχομαι τα επόμενα χρόνια να έχουμε υγεία όλοι μας και ας ευχηθούμε κάτι καλύτερο η φάσσα είναι μαγεία και όσο είμαι καλά θα την κυνηγάω μέχρι τα βαθιά γεράματα έστω και αυτές η λίγες εγώ θα πήγαινω γιατί αυτό το θήραμα απλά δεν υπάρχει :p :):)

Σήμερα, περιπου στις 10:30 πμ, ανέβαινα από Παλαιό Άγιο Αθανάσιο προς το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν. Στα μισά της διαδρομής και καταμεσής στο δρόμο ένα ζευγάρι φάσσες έπαιζαν καθώς δεν υπήρχε καθόλου κίνηση. Δεν φοβήθηκαν ούτε καν το αυτοκίνητο, αφού σηκώθηκαν περίπου στα 20 μέτρα όπως τις πλησίασα. Ο μικρός είδε ακόμη και το μπορντό χρώμα που έχουν κοντά στο λαιμό.

Σήμερα, περιπου στις 10:30 πμ, ανέβαινα από Παλαιό Άγιο Αθανάσιο προς το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν. Στα μισά της διαδρομής και καταμεσής στο δρόμο ένα ζευγάρι φάσσες έπαιζαν καθώς δεν υπήρχε καθόλου κίνηση. Δεν φοβήθηκαν ούτε καν το αυτοκίνητο, αφού σηκώθηκαν περίπου στα 20 μέτρα όπως τις πλησίασα. Ο μικρός είδε ακόμη και το μπορντό χρώμα που έχουν κοντά στο λαιμό.
Είδα κι εγω 3 σήμερα αλλά έφυγαν από πολύ μακρια.
Με τα πόδια ήμουν στο βουνό.

Η μόνη χώρα που δεν επιτρέπεται η χρήση ομοιωμάτων είναι η Ελλάδα και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί!
Αυτό το πλεονέκτημα θα μας επέτρεπε να κάνουμε και λίγο πιο δύσκολο το κυνήγι με την χρήση μικρότερων διαμετρημάτων όπως πράττουν οι Ιταλοί συνάδελφοι στο παρακάτω βίντεο...!

Η μόνη χώρα που δεν επιτρέπεται η χρήση ομοιωμάτων είναι η Ελλάδα και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί!
Αυτό το πλεονέκτημα θα μας επέτρεπε να κάνουμε και λίγο πιο δύσκολο το κυνήγι με την χρήση μικρότερων διαμετρημάτων όπως πράττουν οι Ιταλοί συνάδελφοι στο παρακάτω βίντεο...!

Βασανίζεις τον εαυτό σου εαν σκέφτεσαι αυτό το γιατι.
Να ήταν το μόνο.....

Status
Not open for further replies.
Back