Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι να πω κ εγώ το πρώτο πουλί το είδα να μου έρχεται χαμηλά κ λέω θα το αφήσω να Μ έρθει πολύ κοντά όμως την ώρα που σηκώνομαι να το τουφεκισω το τουφεκαει ο θείος μου οπότε η πρώτη τουφεκιά πάει στο Βροντο 2,3 για κλάματα.Μετα βλέπω 3+1 που ήταν στο όριο αλλά επειδή πήγαιναν προςστον θείο μ της άφησα αλλά αυτός κοίταζε τν μοναχή κ του περνάνε στα 20 μέτρα κ δεν τις βλέπει.Μετά βλέπω ακόμα δύο τουφεκαω την μία κ την βλέπω να πέφτει κ με σπασμένο φτερό κ την αφήνω να τουφεκισω την άλλη αλλά με την άκρη του ματιού μου το πουλι να πέφτει στο γκρεμό
.
And the Oscar* goes to....

* ατυχίας

Το μερος που της περιμενα σημερα.επεξαν καμια 50ρια πουλια.αλα πολη καριολεςςςςς πηγενα απο την αριστερη πλευρα του φαραγιου περνουσαν δεξια.πηγενα δεξια περνουσαν αριστερα.να νευρα μου κροσια.αποτελεσμα ατουφεκιστος μιας και αν της τουφεκουσα απεναντη ουτε θα της εβρησκα πολη πηκναδουρα βατα και καλαμια

Όταν δεν σε θέλει κάνε ότι θες
Μια φορά με παίρνει ένας φίλος μου λέει παράτα τα όλα πάμε για φασσες αύριο ήμουν για γουρούνια και τις έβλεπα πέρναγαν όλη μέρα στο τάδε σημείο
Πάμε την επόμενη και καθόμαστε όλη μέρα
Πραγματικά φύσαγε ο τόπος από τις φασσες και μετά το μεσημέρι έσκασανκαι δύο μεγάλα κοπάδια από την πίσω πλευρά του βουνό που ήμασταν
Γύρω γύρω φασσες και στην μέση δύο μαλακες όλες έφταναν μέχρι εκατό εκατόν πενήντα μέτρα και πάλι πίσω μια πήραμε γιατί μάλλον μας λυπήθηκε και ήρθε να την χτυπήσουμε

Ωρε μάγκααα!!!
Τη εργαλείο είναι αυτό Άρη;;;
Φιλε κωστα ειναι baikal ij 58 mae 76 ποντους αυτοματους εξολκεις 18.2 αυλο με ασσο και τρια αστρα καννες.κληρονομια απο τον πατερα.με αυτο εμαθα ν κυνηγαω
Ωρε μάγκααα!!!
Τη εργαλείο είναι αυτό Άρη;;;

Φιλε κωστα ειναι baikal ij 58 mae 76 ποντους αυτοματους εξολκεις 18.2 αυλο με ασσο και τρια αστρα καννες.κληρονομια απο τον πατερα.με αυτο εμαθα ν κυνηγαω
Πολύ όμορφο εργαλείο και σίγουρα μαγκιά και πρόκληση να κατεβάσεις φάσσες μ' αυτό!

Πολύ όμορφο εργαλείο και σίγουρα μαγκιά και πρόκληση να κατεβάσεις φάσσες μ' αυτό!
Προκληση δν θ τ ελεγα καθως με 32 γρ στα 45 μετρα την εκτελει χωρις δευτερη.πιστευω με οτι μαθει ο καθενας.οι καραμπινες ειναι υπερ εκτιμημενες και αυτο την κανει την δουλεια του.το βαζω και στο βαλτο πολλες φορες για παπια

το βαζω και στο βαλτο πολλες φορες για παπια
Ώρε μανούλα μου..love.
Να το χαίρεσαι.....ένας ξάδελφος μου πάει στο βάλτο κάποιες φορές με ένα κοκκοράτο 76cm 1*&2*....εκεί να δεις....ρίχνεις, φέρνεις μια σβούρα κ μετά βλέπεις το παπί που πέφτει.....sarcastic. δεν θυμάμαι τη μάρκα του όμως.

Ώρε μανούλα μου..love.
Να το χαίρεσαι.....ένας ξάδελφος μου πάει στο βάλτο κάποιες φορές με ένα κοκκοράτο 76cm 1*&2*....εκεί να δεις....ρίχνεις, φέρνεις μια σβούρα κ μετά βλέπεις το παπί που πέφτει.....sarcastic. δεν θυμάμαι τη μάρκα του όμως.
Ευχαριστω φιλε.παλιοδικανα διαχρονικη αξια!!!!

Προκληση δν θ τ ελεγα
Η μονη προκληση ειναι που του λειπει η μια επιπλεον τουφεκια κατι που αρκετοι φασσαδες δεν μπορουν να το διανοηθουν....

με 32 γρ στα 45 μετρα την εκτελει χωρις δευτερη
ΣΣΣσσσσ πιο σιγα αυτα....γιατι μπορει καπιοι να πιστευουν πως σε βαζω εγω να τα λες...χαχαχα....
τι φυσιγγια χρησιμοποιεις συνηθως?

...πρωτο φθινόπωρο που με πεθαίνει
πρώτο φθινόπωρο χωρίς χαρά
τέτοι φθινόπωρο μην ξαναρθει........
Μεγάλη καψούρα αλλά φέτος με πρόδωσε πολύ άσχημα.Η μεγαλύτερη φόλα της κυνηγητικης μου πορείας. Είναι και τα οικονομικά τέτοια που δεν δίνουν πια τα περιθώρια που ειχαμε παλιά.
Απλά ...ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ...
Το ίδιο έχω πάθει και εγω

Status
Not open for further replies.
Back