Ειχε μια σκοτωμένη ....ειχε?

Ειχε μια σκοτωμένη ....ειχε?
And the Oscar* goes to....Τι να πω κ εγώ το πρώτο πουλί το είδα να μου έρχεται χαμηλά κ λέω θα το αφήσω να Μ έρθει πολύ κοντά όμως την ώρα που σηκώνομαι να το τουφεκισω το τουφεκαει ο θείος μου οπότε η πρώτη τουφεκιά πάει στο Βροντο 2,3 για κλάματα.Μετα βλέπω 3+1 που ήταν στο όριο αλλά επειδή πήγαιναν προςστον θείο μ της άφησα αλλά αυτός κοίταζε τν μοναχή κ του περνάνε στα 20 μέτρα κ δεν τις βλέπει.Μετά βλέπω ακόμα δύο τουφεκαω την μία κ την βλέπω να πέφτει κ με σπασμένο φτερό κ την αφήνω να τουφεκισω την άλλη αλλά με την άκρη του ματιού μου το πουλι να πέφτει στο γκρεμό
.
Καταλάβενεις τα μπινελικια πήγαν σύννεφο μετά τα μάζεψα κ έφυγα.And the Oscar* goes to....
* ατυχίας
παλι καλα εμεις ουτε αλεπου δεν ειδαμε ,εσυ την βρηκες και ετοιμηΕιχε μια σκοτωμένη ....![]()
Αρρώστια! Κάτι εικόνες όπως στο 9:45, απλά μαγικές!
Ωρε μάγκααα!!!Στην αναμονη....View attachment 17705
Φιλε κωστα ειναι baikal ij 58 mae 76 ποντους αυτοματους εξολκεις 18.2 αυλο με ασσο και τρια αστρα καννες.κληρονομια απο τον πατερα.με αυτο εμαθα ν κυνηγαωΩρε μάγκααα!!!
Τη εργαλείο είναι αυτό Άρη;;;
Ωρε μάγκααα!!!
Τη εργαλείο είναι αυτό Άρη;;;
Πολύ όμορφο εργαλείο και σίγουρα μαγκιά και πρόκληση να κατεβάσεις φάσσες μ' αυτό!Φιλε κωστα ειναι baikal ij 58 mae 76 ποντους αυτοματους εξολκεις 18.2 αυλο με ασσο και τρια αστρα καννες.κληρονομια απο τον πατερα.με αυτο εμαθα ν κυνηγαω
Προκληση δν θ τ ελεγα καθως με 32 γρ στα 45 μετρα την εκτελει χωρις δευτερη.πιστευω με οτι μαθει ο καθενας.οι καραμπινες ειναι υπερ εκτιμημενες και αυτο την κανει την δουλεια του.το βαζω και στο βαλτο πολλες φορες για παπιαΠολύ όμορφο εργαλείο και σίγουρα μαγκιά και πρόκληση να κατεβάσεις φάσσες μ' αυτό!
Ώρε μανούλα μου.το βαζω και στο βαλτο πολλες φορες για παπια
Ευχαριστω φιλε.παλιοδικανα διαχρονικη αξια!!!!Ώρε μανούλα μου.
Να το χαίρεσαι.....ένας ξάδελφος μου πάει στο βάλτο κάποιες φορές με ένα κοκκοράτο 76cm 1*&2*....εκεί να δεις....ρίχνεις, φέρνεις μια σβούρα κ μετά βλέπεις το παπί που πέφτει....δεν θυμάμαι τη μάρκα του όμως.
Η μονη προκληση ειναι που του λειπει η μια επιπλεον τουφεκια κατι που αρκετοι φασσαδες δεν μπορουν να το διανοηθουν....Προκληση δν θ τ ελεγα
ΣΣΣσσσσ πιο σιγα αυτα....γιατι μπορει καπιοι να πιστευουν πως σε βαζω εγω να τα λες...χαχαχα....με 32 γρ στα 45 μετρα την εκτελει χωρις δευτερη
Το ίδιο έχω πάθει και εγω...πρωτο φθινόπωρο που με πεθαίνει
πρώτο φθινόπωρο χωρίς χαρά
τέτοι φθινόπωρο μην ξαναρθει........
Μεγάλη καψούρα αλλά φέτος με πρόδωσε πολύ άσχημα.Η μεγαλύτερη φόλα της κυνηγητικης μου πορείας. Είναι και τα οικονομικά τέτοια που δεν δίνουν πια τα περιθώρια που ειχαμε παλιά.
Απλά ...ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ...
χα χα ....που το ξέθαψες .....Το ίδιο έχω πάθει και εγω