Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προκληση δν θ τ ελεγα καθως με 32 γρ στα 45 μετρα την εκτελει χωρις δευτερη
Αυτή ακριβώς είναι η πρόκληση φίλε μου, να την κυνηγάς με 32γρ όταν άλλοι χρησιμοποιούν semi, να έχεις πολύ λιγότερες επιλογές σε νούμερο σκάγια στα 32γρ και φυσικά να γνωρίζεις ότι οποιαδήποτε μεγαλύτερη γόμωση θα έχει τον αντίκτυπο στον ώμο σου που αφήνει ο 18,2 αυλός.

Προκληση δν θ τ ελεγα καθως με 32 γρ στα 45 μετρα την εκτελει χωρις δευτερη.πιστευω με οτι μαθει ο καθενας.οι καραμπινες ειναι υπερ εκτιμημενες και αυτο την κανει την δουλεια του.το βαζω και στο βαλτο πολλες φορες για παπια
Λίγο υπερβολικουλης όσον αφορά τα 45 μέτρα αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις !!!!την επόμενη φορά που θα σταθείς κάτω από δεκαοροφη πολυκατοικία να υπολογίσεις ότι είναι σκάρτα 30 μέτρα!!!οποτε βάλε άλλους πέντε ορόφους από πάνω!!!

Λίγο υπερβολικουλης όσον αφορά τα 45 μέτρα αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις !!!!την επόμενη φορά που θα σταθείς κάτω από δεκαοροφη πολυκατοικία να υπολογίσεις ότι είναι σκάρτα 30 μέτρα!!!οποτε βάλε άλλους πέντε ορόφους από πάνω!!!
Παρε μπασιερη μβ32 νο 6 και θα αλαξεις γνωμη για τα 45 φιλικα παντα

Attachments

• 16034615424681724041318853194878.jpg
    16034615424681724041318853194878.jpg
    201,4 KB · Προβολές: 45
Η μονη προκληση ειναι που του λειπει η μια επιπλεον τουφεκια κατι που αρκετοι φασσαδες δεν μπορουν να το διανοηθουν....

ΣΣΣσσσσ πιο σιγα αυτα....γιατι μπορει καπιοι να πιστευουν πως σε βαζω εγω να τα λες...χαχαχα....
τι φυσιγγια χρησιμοποιεις συνηθως?
Χαχαχα.Εχεις δικιο το 3ο καποιες φορες μετραει σε πολλα πουλια.δουλευω τα 32 γρ του ρουμελιωτη και τα οσκαρ νιτρο σε 7αρια παντα.φορερα και τα 2

Αυτή ακριβώς είναι η πρόκληση φίλε μου, να την κυνηγάς με 32γρ όταν άλλοι χρησιμοποιούν semi, να έχεις πολύ λιγότερες επιλογές σε νούμερο σκάγια στα 32γρ και φυσικά να γνωρίζεις ότι οποιαδήποτε μεγαλύτερη γόμωση θα έχει τον αντίκτυπο στον ώμο σου που αφήνει ο 18,2 αυλός.
Οσο για τν ωμο φιλε μου πονεμενη ιστορια αστο...

Εχεις δικιο το 3ο καποιες φορες μετραει σε πολλα πουλια
Καλο το δικανο,αλλα στα περασματα φασσας το τριτο φυσιγγι ειναι must...αρα καραμπινα.....πολλες εχουν πεσει με το τριτο...Στις ντοπιαρες παμε αναποδα...λιγες τουφεκιες και προσεχτικες,αλλιως μετα καθομαστε και λιαζομαστε.:cool:

Last edited:
Καλο το δικανο,αλλα στα περασματα φασσας το τριτο φυσιγγι ειναι must...αρα καραμπινα.....πολλες εχουν πεσει με το τριτο...Στις ντοπιαρες παμε αναποδα...λιγες τουφεκιες και προσεχτικες,αλλιως μετα καθομαστε και λιαζομαστε.
Ειναι και θεμα γουστου.και εγω εχω καραμπινα αλλα κυνηγαω και με το δικανο

Status
Not open for further replies.
Back