Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε παιδια οταν λεμε για αποστασεις 45 50 η 60 μετρα δεν μιλαμε για αποσταση σε υψος αλλα σε μηκος, γιατι συνηθως τετοιες μακρινες τουφεκιες ειναι τραβερσες και μπορεις ευκολα να μετρησεις την αποσταση.
Σε τραβερσα εχω παρει πολλες μακρινες φασσες και εχω μετρησει την αποσταση, το ιδιο βεβαια εχουν κανει και αρκετοι απο το φορουμ, το υψος δεν νομιζω να μπορει καποιος να το υπολογισει τοσο ευκολα
Αλεξ μαλλων οι αλλοι ειναι μαθημενοι στα κλαρωμενα πουλια και στα καθιστα στα καλαμποκια

Αλεξ μαλλων οι αλλοι ειναι μαθημενοι στα κλαρωμενα πουλια και στα καθιστα στα καλαμποκια
Όλα σχετικά είναι, όταν τις κυνηγάς στους λαιμους στα βουνά πολλές φορές περνάνε κοντά στα 15- 30 μέτρα, στα πιο πεδινά, κάμπους ποταμιες κτλ περνάνε ψηλότερα, τουλάχιστον αυτό έχω δει εγω

Όλα σχετικά είναι, όταν τις κυνηγάς στους λαιμους στα βουνά πολλές φορές περνάνε κοντά στα 15- 30 μέτρα, στα πιο πεδινά, κάμπους ποταμιες κτλ περνάνε ψηλότερα, τουλάχιστον αυτό έχω δει εγω
Ναι φιλε θα περασουν και στα δεκαπεντε μια μερα μετα δε τη ξαναπατανε ομως και τις περισοτερες περιπτωσεις περνανε χαμηλα στους λαιμους που δε μπωρουμε να παμε εξου και ο χαρακτιρισμος καριολες αχαχαχαχα

Καριολες πουτανες δεν ξερο τη αλο να πο.σημερα παλη φολα πολα πουλια περνουσαν παλη απο αλου.τη διαολο ρανταρ εχουνε η καριολεςςςςςς
Εμ ραντάρ έχουνε. Εσύ να 'σαι καλά γιατί πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση για νερό αλλά κάποια φορά σπάει.

εχω αναψει κερια,κανω ταματα,λιβανιζω κλπ...τα σταρι τους θα το κανω πιστευω δευτερα ,τριτη,μετα εχει καιρους,θα μπουν πριν τις βροχες,αν πιασουν τα λιβανια θα δουμε ασπρη μερα,αλλιως μετα οταν πιασουν τα πουλια,,,

Πρωτη εξοδο σημερα το πρωι και μονο μια ειδα...η ρουφιανα ερχονταν καρφι πανω μου "εδω ειμαστε σκεφτηκα"αλλα μολις εφτασε σε μια οριακη αποσταση που λες φτανω δε φτανω αλλά ποτε δε φτανουμε,πηρε στοφη προς τα δεξια :mad: ...η τουφεκια που της εριξα ηξερα οτι ηταν για τα χαιρετισματα....στροφη 90 μοιρων,φουλ γκαζια και χαθηκε.Τιποτε αλλο δε πεταξε....ουτε τσιχλες...αυριο δεν εχει...μπουκωμα ,χάλια λαιμοςκαι 38 πυρετο...καμμια ιωση? ή τιποτε μπλεξιματα με κορονοιους?

Last edited:
Πρωτη εξοδο σημερα το πρωι και μονο μια ειδα...η ρουφιανα ερχονταν καρφι πανω μου "εδω ειμαστε σκεφτηκα"αλλα μολις εφτασε σε μια οριακη αποσταση που λες φτανω δε φτανω αλλά ποτε δε φτανουμε,πηρε στοφη προς τα δεξια :mad: ...η τουφεκια που της εριξα ηξερα οτι ηταν για τα χαιρετισματα....στροφη 90 μοιρων,φουλ γκαζια και χαθηκε.Τιποτε αλλο δε πεταξε....ουτε τσιχλες...αυριο δεν εχει...μπουκωμα ,χάλια λαιμοςκαι 38 πυρετο...καμμια ιωση? ή τιποτε μπλεξιματα με κορονοιους?
περαστικα και για τα 2...

Status
Not open for further replies.
Back