Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα αποφασίσαμε με τον πατέρα μου να κάτσουμε στο καρτέρι που χτες πέρασαν 3 μεγάλα κοπάδια. Δεν φάνηκε απολύτως τίποτα. Είδα μια μόνη της σε μια απέναντι ράχη και ένα μεγάλο κοπάδι σε απόσταση 2 χιλιομέτρων.
Κατά τις 10:15 αποφασίζω να πάω προς το κλασικό καρτέρι μου για να μαζέψω και το σκύλο που είχαμε μαζί για να ξεμουδιασει.
10:30 χτυπάει το τηλέφωνο...
Εγω: Έλα Δ.. τι κανεις
Δ.. : Γεια σου ρε Στέφανε, είσαι καλά;
Εγω: Ωχ! Περίμενε...

Και σκάει ένα 40αρι κοπάδι από την πλάτη μου, γλυφοντας τις κορυφές από τα δέντρα...
Εγώ με το ένα χέρι κρατάω το τηλ και με το άλλο τουφεκαω σαν τον Ράμπο στο πρώτο αίμα...
Στη δεύτερη τουφεκιά έπεσε μια.

Το αφήνω να μαντέψετε ποιος ήταν ο Δ.. !

View attachment 18066

Edit
Και μένει η απορία... ήταν γουρλης που σε μια μέρα που δεν πέρασε τίποτα, ήρθε το κοπάδι μόλις πήρε τηλ ή γκαντέμης που αν δεν κρατούσα το τηλέφωνο μπορεί να έπαιρνα κι άλλες..; .yel.
Επειδή ο Δ είναι πονηρός σαν αλεπού το έφτιαξε έτσι ώστε και να βαρεσεις μια γιατί φίλοι είστε αλλά μην βαρεσεις και πολλές και πάρουν τα μυαλά σου αέρα

Σήμερα αποφασίσαμε με τον πατέρα μου να κάτσουμε στο καρτέρι που χτες πέρασαν 3 μεγάλα κοπάδια. Δεν φάνηκε απολύτως τίποτα. Είδα μια μόνη της σε μια απέναντι ράχη και ένα μεγάλο κοπάδι σε απόσταση 2 χιλιομέτρων.
Κατά τις 10:15 αποφασίζω να πάω προς το κλασικό καρτέρι μου για να μαζέψω και το σκύλο που είχαμε μαζί για να ξεμουδιασει.
10:30 χτυπάει το τηλέφωνο...
Εγω: Έλα Δ.. τι κανεις
Δ.. : Γεια σου ρε Στέφανε, είσαι καλά;
Εγω: Ωχ! Περίμενε...

Και σκάει ένα 40αρι κοπάδι από την πλάτη μου, γλυφοντας τις κορυφές από τα δέντρα...
Εγώ με το ένα χέρι κρατάω το τηλ και με το άλλο τουφεκαω σαν τον Ράμπο στο πρώτο αίμα...
Στη δεύτερη τουφεκιά έπεσε μια.

Το αφήνω να μαντέψετε ποιος ήταν ο Δ.. !

View attachment 18066

Edit
Και μένει η απορία... ήταν γουρλης που σε μια μέρα που δεν πέρασε τίποτα, ήρθε το κοπάδι μόλις πήρε τηλ ή γκαντέμης που αν δεν κρατούσα το τηλέφωνο μπορεί να έπαιρνα κι άλλες..; .yel.
Γουρλής ο Δ ,ετσι; .big smile.
.my man.Δεν μου λες , αύριο θέλεις να σε παίρνω τηλέφωνο κάθε 15 λεπτά ή κάθε μισή ώρα ; Ποσο χρόνο θέλεις για να τις μαζεύεις ;

Λίγα τα πουλιά ακόμα .....και το ερώτημα είναι ......τα πουλιά είναι πίσω ή εμείς είμαστε πιο μπροστά ?
View attachment 18073
Τα πουλιά μπαίνουν αλλά δεν πιάνουν, τουλάχιστον στα γνωστά μας μέρη, τώρα αν μένουν και πάνε στα ψηλά η συνεχίζουν για άλλους τόπους, κανεις δεν ξέρει, πάντως με τέτοιες ζεστες και τέτοιους καιρούς ευχαριστημένοι να είμαστε που κάτι κινηται. Αν κρυώσει ο καιρός πιστεύω θα εμφανιστούν

Τα πουλιά μπαίνουν αλλά δεν πιάνουν, τουλάχιστον στα γνωστά μας μέρη, τώρα αν μένουν και πάνε στα ψηλά η συνεχίζουν για άλλους τόπους, κανεις δεν ξέρει, πάντως με τέτοιες ζεστες και τέτοιους καιρούς ευχαριστημένοι να είμαστε που κάτι κινηται. Αν κρυώσει ο καιρός πιστεύω θα εμφανιστούν
Πολύ σωστή τοποθέτηση ! Τουλάχιστον φέτος , βάσει των μέχρι τώρα εμφανίσεων των πουλιών (Βορ.Ελλάδα-Ήπειρος), υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα ακολουθήσει ........

Επιστροφή από το χωριό σήμερα. Είχα 3 μέρες και τον γιο μου 15 χρονών που εντυπωσιαστηκε με τα χρώματα του Οκτωβρίου καθώς και με το θέαμα που προσφέρει η φασσα. Πολλά πουλιά φέτος,θυμίζει 2016,αλλά πολλοί ασυνείδητοι κυνηγοί που κυνηγάνε με 5 ή και παραπάνω φυσιγκια για επίδειξη στο fb.Νομιζω ότι φέτος θα είναι καλή χρονιά!

Status
Not open for further replies.
Back