Βλέπω κυνηγια αλλού και δεν μπορώ να το πιστέψω.
Νομίζω ότι βλέπω παραμύθι η όνειρο.
Νομίζω ότι βλέπω παραμύθι η όνειρο.
Φίλε δεν ξέρουν που να ρίξουν και που να αφησουν.Μήπως είναι "κοτέτσι"?
Και στην Ελλάδα Στέλλιο μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο. Με πολλά αρνητικά βέβαια, αλλά μπορείς.Έστω κι έτσι είναι εξωπραγματικο.
Γιαννη δεν θελει προσκοπευση το κοτοπουλο!!!!!Για βαλτους να τουφεκανε μπεκατσινια,η φασσες, και αμα σκυψουνε ,εμε να μου το ψησεις στη πλατη!!!!
ωραιο κυνηγι μονο με σκυλια φερμας και παρα πολυ νοστιμο θηραμα.
Αυτό και από μόνο του πρέπει να είναι απίστευτη εμπειρία εκεί στο νότο... Βλέπω κάτι ντοκιμαντέρ στο Discovery και οι τύποι τα BBQ ribs τα έχουν κάνει επιστήμη. Και η μουσική τους είναι για ... πολλές τάπες Jack Daniels...με BBQ ribs ακούγοντας ράθυμες κιθάρες του Νότου!
Μήπως γνωρίζεις κάποια συνταγή που να την έχεις δοκιμάσει και να είναι καλή; Έχω έναν αρσενικό στην κατάψυξη (λένε ότι οι θηλυκοί είναι πιο νόστιμοι βέβαια) αλλά έχω πελαγώσει με τις συνταγές που διαβάζω και δεν ξέρω ποια να κάνω..παρα πολυ νοστιμο θηραμα
Αρσενικοί όλοι, μάλλον για έξτρα θήραμα την επερχόμενη περίοδο. Με μια σωστή διαχείριση το κυνήγι του θα αποτελούσε ένα εναλλακτικό για τους φερματζηδες και όχι μόνο και θα αποφορτιζε κάπως τα κυνηγια πέρδικας και μπεκατσας. Ένα τέτοιο κοκορι την ημέρα είναι αρκετό με την προϋπόθεση να έχει ζήσει στο περιβάλλον και εγκλιματιστει αρκετό καιρό και όχι όπως συνηθίζουν το κυνήγι του σε ρεζερβες.Mακαρι Γιαννη να τους αφησουν να γινουν πολλοι..
Εγώ θα σου έλεγα να τον δοκιμάσεις και με κλασική μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα.Μήπως γνωρίζεις κάποια συνταγή που να την έχεις δοκιμάσει και να είναι καλή; Έχω έναν αρσενικό στην κατάψυξη (λένε ότι οι θηλυκοί είναι πιο νόστιμοι βέβαια) αλλά έχω πελαγώσει με τις συνταγές που διαβάζω και δεν ξέρω ποια να κάνω..
Κάντο σε γάστρα στο φούρνο με γέμιση σαν κατσίκιΜήπως γνωρίζεις κάποια συνταγή που να την έχεις δοκιμάσει και να είναι καλή; Έχω έναν αρσενικό στην κατάψυξη (λένε ότι οι θηλυκοί είναι πιο νόστιμοι βέβαια) αλλά έχω πελαγώσει με τις συνταγές που διαβάζω και δεν ξέρω ποια να κάνω..
Θα τον κάνεις όπως κάνουμε τον κόκορα κρασατο,θα τον απογείωσης!Μήπως γνωρίζεις κάποια συνταγή που να την έχεις δοκιμάσει και να είναι καλή; Έχω έναν αρσενικό στην κατάψυξη (λένε ότι οι θηλυκοί είναι πιο νόστιμοι βέβαια) αλλά έχω πελαγώσει με τις συνταγές που διαβάζω και δεν ξέρω ποια να κάνω..
Καλή δουλειά ο κλώνος εξοικείωσης του Συλλόγου.Για απελευθερωμένα πολύ δυνατά πουλιά και τό φτέρωμα τούς άριστο.μπραβο.