Απλά συμφωνώ μαζί σου αυτό δεν είναι κυνήγι.....Βλέποντας το παρακάτω όπως και το παραπάνω ... απλά αηδίασα
Ειδικά όταν βλέπω και νέους ανθρώπους ανάμεσα στους παπούδες
Απλά συμφωνώ μαζί σου αυτό δεν είναι κυνήγι.....Βλέποντας το παρακάτω όπως και το παραπάνω ... απλά αηδίασα
Ειδικά όταν βλέπω και νέους ανθρώπους ανάμεσα στους παπούδες
Μπραβο Τασο για τις κινησεις σας..ο Γιωργος ειναι πολυ δραστηριος προεδρος και παλευει να κανει πολλα..και μεις σιγα σιγα θα παρουμε φασιανο οχι βεβαια οσους εσεις αλλα εναν ικανοποιητικο αριθμο..σιγουρα οτι μπορουμε να κανουμε για να ευδοκιμησουν θηραματα θα γινει
Σημερα ηρθαν για απελευθερωσεις κ κοντα στα μερη μου...Γενικα στο νησι αφεθηκε ενας ικανος αριθμος πουλιων κ δεν μενει παρα να καταφερουν να επιβιωσουν μερικα γιατι σιγουρα καποια θα "χαθουν" μιας κ ειναι διαφοροι οι κινδυνοι ακομα κ απο διερχομενα αυτοκινητα...
Απο οτι μου ειπε ο προεδρος του συλλογου κ δεν το γνωριζα ειναι πως οι φασιανοι εχουν τασεις καννιβαλισμου..επιτεθηκαν 2-3 σε εναν κ τον ξεκοιλιασαν...
Εντυπωσιαστηκε κ αυτος απο την ταχυτητα στο πεταγμα τους παροτι ογκωδη πουλια κ ειδικα στην κατηφορα..
Ενας κάνιος(γερακινα) που προφανως παρακολουθουσε την σκηνη επιτεθηκε σε ενα φασιανο την ωρα που απελευθερωνοταν αλλα καταφερε κ την γλιτωσε...
Απο οτι φαινεται με την νεα κυνηγετικη περιοδο(πρωτα ο θεος..)θα εχουμε κ παρεα..
Για να δουμε....
κανα δυό τα πιάνει τρέχοντας ο σκύλος χωρίς πυροβολισμό, θα μπορούσε να πάει χωρις όπλο.Αυτός κάνει ωραία βιντεάκια!!!
Και μετα σου λεει english fitted shotguns το τελειοΜου κάνει εντύπωση η αναπήδηση που του κάνει το όπλο.Δεν τον ενοχλεί??
Τουφεκι της αλεπουδες πρωταΜπραβο Τασο για τις κινησεις σας..ο Γιωργος ειναι πολυ δραστηριος προεδρος και παλευει να κανει πολλα..και μεις σιγα σιγα θα παρουμε φασιανο οχι βεβαια οσους εσεις αλλα εναν ικανοποιητικο αριθμο..σιγουρα οτι μπορουμε να κανουμε για να ευδοκιμησουν θηραματα θα γινει
Αυτα ειναι που λενε χτεσινα πουλιακανα δυό τα πιάνει τρέχοντας ο σκύλος χωρίς πυροβολισμό, θα μπορούσε να πάει χωρις όπλο.
Ο θειος Dave ξαμολυθηκε παλι 32gr μαλιννη ταπα 5η 6 αναλογαΌσο ξένο και να δείχνει , καλο ή κακό ειναι προσωπικές απόψεις , σίγουρα ειναι πολύ δύσκολο κυνηγι .
Ευτυχως εδω στο νησι δεν υπαρχει καθολου αλεπου..μονο κουναβια και αγριες γατες αλλα και κεινες δεν τολμαν να ξεμυτησουνΤουφεκι της αλεπουδες πρωτα
Έχω δει με τα μάτια μου έξω από την περίφραξη να παίζουν ξύλο 3 φασιανοί όπως στις κοκορομαχειες του ενός είχε ανοίξει το κεφάλι.
Σημερα ηρθαν για απελευθερωσεις κ κοντα στα μερη μου...Γενικα στο νησι αφεθηκε ενας ικανος αριθμος πουλιων κ δεν μενει παρα να καταφερουν να επιβιωσουν μερικα γιατι σιγουρα καποια θα "χαθουν" μιας κ ειναι διαφοροι οι κινδυνοι ακομα κ απο διερχομενα αυτοκινητα...
Απο οτι μου ειπε ο προεδρος του συλλογου κ δεν το γνωριζα ειναι πως οι φασιανοι εχουν τασεις καννιβαλισμου..επιτεθηκαν 2-3 σε εναν κ τον ξεκοιλιασαν...
Εντυπωσιαστηκε κ αυτος απο την ταχυτητα στο πεταγμα τους παροτι ογκωδη πουλια κ ειδικα στην κατηφορα..
Ενας κάνιος(γερακινα) που προφανως παρακολουθουσε την σκηνη επιτεθηκε σε ενα φασιανο την ωρα που απελευθερωνοταν αλλα καταφερε κ την γλιτωσε...
Απο οτι φαινεται με την νεα κυνηγετικη περιοδο(πρωτα ο θεος..)θα εχουμε κ παρεα..
Για να δουμε....
Είσαι ωραίος!View attachment 12606
Σήμερα φάγαμε την κυρία .....η μάνα μου την έβγαλε από την κατάψυξη για κοτόπουλο μαζί με ένα άλλο έγινε μια σούπα μουρλια
Ιόνιο, πατρίδα.Πού αυτά; Εντός ή εκτός;
Πολύ καλα Νέα.
Για να δουμε....
Έχω δει με τα μάτια μου έξω από την περίφραξη να παίζουν ξύλο 3 φασιανοί όπως στις κοκορομαχειες του ενός είχε ανοίξει το κεφάλι.
φίλοι που έχουν σε κλουβιά μου λένε άμα έχεις 2 ενήλικες αρσενικούς μαζί είναι βέβαιο ότι θα πλακωθουν μέχρι να πέσει νεκρός ο ένας