πηγα στο ραντεβου που ειχα μακη με τον ανθρωπο. σαν πρωτη εικονα δεν μου γεμησε το ματι το εργαστηριο.
με το που μπηκα μεσα, εβγαλε το οπλο μου απο την θηκη, και με εβαλε να επωμησω καμια 10ρια φορες. τραγικο αποτελεσμα επωμησης. μετα μου εβγαλε ενα δικανο και με εβαλε να επωμησω. το συμπερασμα του ηταν πως και να ηθελα να επωμησω σωστα με το δικο μου, δεν γινοταν. επρεπε να προσπαθησω πολυ. ενω με το δικανο, και να ηθελα να επωμησω λαθος, αυτο δεν γινοταν. το πολυ πολυ τυχαιρο ολης της υποθεσης, ηταν πως εχω ακριβως ολοιδιες συμετριες με αυτον. μετα και απο μετρησης που μου εκανε. το δικανο αυτο ηταν δικο του. αλλα εγω εβλεπαπως αυτοτοοπλο στα μετρα μου ψιλοντουφεκουσε. αυτος μου ειπε πως εκεινος το διαλξε ετσι, γιατι ετσι επρεπε για αυτον. μετα απο ολα αυτα, θα πρεπει καποια στιγμη να ξαναπαω, για την χουφτα, τωρα μου ελεγε και κατι για καστ, πιτς και τετοια, αλλα εγω δεν μπορουσα να ακολουθησω. εγω αυτοπου θελω, ειναι το οπλο να σηκωνετε και να μου ερχετε λαμπαδα, χωρις πολλα πολλα ζορια και προσπαθειες.