Manos
Staff member
Έχει και γαμώ τα κοντάκια μπρο. Άντε να την ντουφεκίσουμε στα περάσματα
Υπομονή λίγους μήνες!
Έχει και γαμώ τα κοντάκια μπρο. Άντε να την ντουφεκίσουμε στα περάσματα
Με αυτα ασχολεισαι και δεν εισαι στο μαγαζι
Με αυτα ασχολεισαι και δεν εισαι στο μαγαζι
Περασα αλλα ελειπες.......
Βρε τι μου θυμίζει.................
Για πες μας περισσότερα Σταμάτη για το τι αλλάξατε στο κοντακι .
παρ'τε τηλεφωνο αδελφια να γινει της fabarm to k@γγκελο.....Έχει και γαμώ τα κοντάκια μπρο. Άντε να την ντουφεκίσουμε στα περάσματα
Όταν έρθεις Ελλάδα ειδοποίησε!!παρ'τε τηλεφωνο αδελφια να γινει της fabarm to k@γγκελο.....
Για πες μας περισσότερα Σταμάτη για το τι αλλάξατε στο κοντακι .
κόλα δεν αφηνει αφήνει τη τσεπε ελαφρωμενη ομωςΚώστα υπάρχει και αυτό: http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-gel-tek-cheek-protector-24/
που δεν αφήνει κόλλα ... υπάρχει σε 2 πάχη, 3 και 6 mm (0,12 και 0,24 ίντσες), το 3mm το έχω βάλει σε μονόκαννο Baikal.
Υπόψιν όμως ότι αυτά τα πρόσθετα επηρεάζουν και την πλάγια κλίση, μειώνουν το cast-off. Εμένα το χρειαζόταν κι αυτό γιατί είχε πολύ cast-off, αλλά κάποιος που δεν το χρειάζεται θα πρέπει να κόψει ένα κομμάτι από την αριστερή πλευρά που ακουμπάει το μάγουλο, αλλιώς η τουφεκιά θα φεύγει αριστερά.
Από ποιά πλευρά ;;; Εμένα έχει αρχίσει να ξεκολλάει λίγο στην άκρη, από μπροστά αριστερά. Λίγο όμως, και μάλιστα είναι σαν ξεφτισμένο - σαν ψωριασμένο σε αυτό το σημείο. Πιστεύω ότι το έπαθε από την τριβή στα ρούχα, όταν περπατάω με κρεμασμένο το όπλο στον ώμο, κι όταν το κρατάω στο πλάι και πάω να επωμίσω.Να ρωτήσω το έχω βάλει και γω αυτό και μόυ ξεκολλάει από την μία πλευρά. Σε εσάς συμβαίνει το ίδιο? Καί πώς μπορώ να το διορθώσω?
Θα ήθελα να αγοράσω ενα Super Pose με κοντάκι ίσιο επειδή είμαι αριστερός.Το θέλω για κυνήγι με σκύλο Φέρμας.Διαθετω μέχρι 2000 ευρώ.Θα ήθελα την βοήθεια σας.
Εαν πάρεις καινούργιο μπορείς, όπως λέει ο Γεράσιμος, να πάρεις με αριστερό. Εγώ, με το ίδιο θέμα, αγόρασα μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση (σχεδόν άρριχτο και σε πολύ καλή τιμή) και 'γύρισα' το κοντάκι στον Λιάκο. Έχει πατέντα που το ζεσταίνει και το στρίβει. Μετά από λίγο καιρό χρειάστηκε ένα επαναληπτικό και μου έρχεται καρφίΓιατί δεν διαλέγεις με αριστερό κοντάκι;
Γιατί έχω όπλο με αριστερό κοντάκι και αναγκαστικά κα έκανα καινούριο κοντάκι.Ενω έχω άλλο όπλο με ισιο και δεν έχω κανένα πρόβλημαΓιατί δεν διαλέγεις με αριστερό κοντάκι;
Βέβαια με λίγο παραπάνω (300-400€) μπορείς να πάρεις το Benelli 828U που είναι πλήρως ρυθμιζόμενοΔιαθετω μέχρι 2000 ευρώ