https://www.powervision.gr/i-sosti-stasi-tou-somatos-sti-skopefsi/Δείτε το βίντεο του leo στο κατάστημα του χατζιωτη με θέμα σωστή στάση του σώματος κατά την σκόπευση.
https://www.powervision.gr/i-sosti-stasi-tou-somatos-sti-skopefsi/Δείτε το βίντεο του leo στο κατάστημα του χατζιωτη με θέμα σωστή στάση του σώματος κατά την σκόπευση.
λεωνιδα θα τους λες μια ελαφρια επιθετικη σταση,οχι σκυψιμο,θα γινει καμια λαχταρα και αντε βρες ακρη μεταΗ μύτη πάνω από τα δάχτυλα του μπροστινού ποδιού και ο πισινός πάνω από την φτέρνα του πίσω ποδιού. Παραπάνω σκύψιμο δεν χρειάζεται.
Ένα από τα βίντεο που από τότε που κυκλοφόρησε τα βλέπω ξανά και ξανά. Όπως είχα και την ευκαιρία ( γιατί για εμάς που ζούμε σε νησιά μόνο για γιατρούς ερχόμαστε Αθήνα) όταν ανέβηκα για εκπαίδευση το μακρυνό 1996 και επισκέφθηκα το κατάστημα του Χρήστου ( ενός ανθρώπου πραγματικά αξιόλογου) αφού είχε προηγηθεί 7-8 χρόνια πιο πίσω ένα τριήμερο κυνήγι πέρδικας του Χρήστου στο νησί μας.Δείτε το βίντεο του leo στο κατάστημα του χατζιωτη με θέμα σωστή στάση του σώματος κατά την σκόπευση.
Ένας κομψοπαχουλός, δεν τον ξέρεις...Ποιος είναι ο κύριος
Παχουλοκομψος κυριουλης είπαμε...Ένας κομψοπαχουλός, δεν τον ξέρεις...
Παχουλοκομψός, κομψοπαχουλός, μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι τα εξηγεί ωραία;Παχουλοκομψος κυριουλης είπαμε...
td bank by meΈνας κομψοπαχουλός, δεν τον ξέρεις...
Τέτοιο ακριβώς είναι και το δικό μου κουμπούρι.Πρόσφατα το έκανα όλο αυτό μόνος μου για να δώσω cast of σε μία super 90.
Δεν νομίζω να είναι τόσο μακρύς ο λαιμός μου - δεν είμαι και πελαργός.Έχεις ιδιαίτερα μακρύ λαιμό;
Τι ύψος εχεις;
Α που να των δεις να ρίχνει έχει και το τσιγάρο στο χέρι που κρατά τη πάπια χα χαtd bank by me
Εσυ ;;; το βίντεο το εχω δει 500 εκατομμύρια φορές για να καταλάβω την σωστή επωμιση
Είδα πως το κρατάς και επιδει το κράταγα με τα δάχτυλα όλα μαζι και στο πίσω μέρος της παπιας εριχνα γύρω γύρω
Τελικά έβαλα μονωτική ταινία στην παπιά για να βάζω σωστά το χέρι
Γνωστος μου φαίνεται σαν να τον κόβω με κάποιονΈνας κομψοπαχουλός, δεν τον ξέρεις...
Σαν τους παλαιούς που δεν το σβηναν με τίποταΑ που να των δεις να ρίχνει έχει και το τσιγάρο στο χέρι που κρατά τη πάπια χα χα
Δε λέω αλλά γιατί θα ρίξει μπινελίκι χα χαΣαν τους παλαιούς που δεν το σβηναν με τίποτα
Όταν κάπνιζα,το κράταγα στο μικρό δάχτυλο σαν τους μπουζουξηδες ...Σαν τους παλαιούς που δεν το σβηναν με τίποτα
Όταν μου έδειχνε κάποια πράματα με ξεστράβωνε δηλαδή και έπαιρνε το όπλο τυχαίνει να είχε τσιγάρο στο χέρι ο άνθρωποςΌταν κάπνιζα,το κράταγα στο μικρό δάχτυλο σαν τους μπουζουξηδες ...
Εγώ φίλε μου είμαι 1,85 με 94 κιλα και απόσταση από σκανδάλη έως πίσω στα όπλα μου έχω 38cm.Γενικα δεν σκυβω στην επωμιση οπότε με την D φλάντζα πιθανον να είσαι καλά Δες και το pitch.Το ύψος στην ταυτότητα λέει 1,77 m (όπως και του Κούγια) και από κιλά είμαστε στα 83-85 περίπου
Ας κρατάει 5 τσιγάρα καλύτερα...Δε λέω αλλά γιατί θα ρίξει μπινελίκι χα χα
Και αν θέλει ας το διαψεύσει τον έχω βίντεο
Κακη συνήθεια το τσιγάρο και εγώ όταν κάπνιζα να μην πω σαν τη έκαναΑς κρατάει 5 τσιγάρα καλύτερα...
Εχω παει για πέρδικες με φίλο καο κατάλαβε πτι δεν έχει τσιγάρα και έκανε γιαλα σιακατου το ρέμα να πάει να τα φέρει από το αμάξι καμοα ώρα δρόμο