Tolis SBE1
Banned
Εμ γι αυτο λενε οι δασκαλοι ελα να στο ρυθμισω και το κλειδακι πεταξε το αχαχαχαψΚι άλλη φορά που πήγα, πάλι κατσαβιδιαζε. Σαν κι εμένα κι αυτός, του φταιγανε τα πάντα εκτός από αυτόν.
Εμ γι αυτο λενε οι δασκαλοι ελα να στο ρυθμισω και το κλειδακι πεταξε το αχαχαχαψΚι άλλη φορά που πήγα, πάλι κατσαβιδιαζε. Σαν κι εμένα κι αυτός, του φταιγανε τα πάντα εκτός από αυτόν.
Και στο αμαξι ρυθμιζουμε καθισματα τιμονια και αλλα και δεν ειμαστε και οδηγοι φορμουλα ενα αχαχαχαχΤι να τις κάνεις τις απόλυτες ρυθμίσεις όταν κάθε φορά επωμιζεις διαφορετικά .
Στο 23,55 πήγε νατο γεμίσει από κάτω ο καραμπινάκιας..
ναι κακίες συνήθειεςΣτο 23,55 πήγε νατο γεμίσει από κάτω ο καραμπινάκιας..
Λοιπόν επανέρχομαι με φρέσκες εμπειρίες σήμερα πείρα το ποζε κυνήγι περπατητο τσίχλες ως γνωστό δεν έχει παρόλα αυτάΕρώτηση στους έμπειρους δικανακιδες
Αν με ποζε σε κοντινές τουφεκιες χαμηλοτουφεκαω με την κάτω κάνη και με την πάνω είμαι κέντρο που είναι το πρόβλημα?
1) η σύγκληση δεν έχει προλάβει να κάνει την δουλειά της?
2) θέλει σήκωμα?
3) άλλο
Κάνε στο σπίτι ξερες επωμίσεις με φυσίγγια αδρανείας.Δεύτερο δεδομένο γενικά με όλα τα όπλα στα περπατητα σε ξαφνικές τουφεκιες με ελάχιστο περιθώριο ρίχνω χωρίς να κουμπώσω ζυγοματικο
Εγώ θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς πρώτα κάποιον ειδικό στο κατά πόσο η επώμιση σου είναι σωστή και ύστερα να προβείς σε τέτοιες δραστικές επεμβάσεις.Μια ερώτηση για τα κολλάρα αλλαγής κλίσεων κοντακιού σε καραμπίνα Benelli συγκεκριμένα.
Υπάρχει δυνατότητα να γίνει περαιτέρω μετατροπή σε κοντάκι που έχει ήδη "φορεμένη" την ροδέλλα/φλάντζα D που δίνει μεγάλη κλίση 65 mm έτσι ώστε να μεγαλώσει κι άλλο η κλίση και άν ναί πόσο περίπου;
Μπορεί να φτάσει λόγου χάρον στα 70 ή 75 mm μεγάλης κλίσης με προσθήκη επιπλέον πλαστικής φλάντζας στο εμπρός μέρος και με τρύπημα της μεταλλικής στο κατάλληλο ύψος ;
Υπάρχουν ανοχές στο εσωτερικό του κοντακιού για κάτι τέτοιο;
Υπάρχει έστω ασφαλές περιθώριο να φαγωθεί (από ένα μάστορα φυσικά) εσωτερικά το ξύλο για να γίνει δυνατή μια τέτοια μετατροπή; Με απαραίτητη και απαράβατη προϋπόθεση : να μην στραβώσει ή να πειραχτεί ο σωλήνας του επανατατικού ελατηρίου.
Έχει κάποιος εμπειρία από τέτοια μετατροπή;
Το έχω σκεφτεί ήδη κι αυτό και σε πρώτη φάση λογαριάζω να επισκεφτώ οπλουργό και να δεί από κοντά τον τρόπο επώμισης και να επισημάνει ότι παρατηρεί είτε σωστό είτε λάθος.Εγώ θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς πρώτα κάποιον ειδικό στο κατά πόσο η επώμιση σου είναι σωστή και ύστερα να προβείς σε τέτοιες δραστικές επεμβάσεις.
Πρόσφατα το έκανα όλο αυτό μόνος μου για να δώσω cast of σε μία super 90.Υπάρχει έστω ασφαλές περιθώριο να φαγωθεί (από ένα μάστορα φυσικά) εσωτερικά το ξύλο για να γίνει δυνατή μια τέτοια μετατροπή; Με απαραίτητη και απαράβατη προϋπόθεση : να μην στραβώσει ή να πειραχτεί ο σωλήνας του επανατατικού ελατηρίου.
Έχει κάποιος εμπειρία από τέτοια μετατροπη
Πέτυχε; για πες μας αν θέλεις τι ακριβώς έκανες και ποιες είναι οι τελικες κλίσεις .Με φωτογραφίες ακόμα καλύτερα.Πρόσφατα το έκανα όλο αυτό μόνος μου για να δώσω cast of σε μία super 90.
Καλημέρα !Αν πας από το 65 στο 75,θα σε ταράξει στην σφαλιάρα!
Είναι σίγουρο ότι χρειάζεσαι την 75?
Κάτι δεν κάθεται καλά....
Η μύτη πάνω από τα δάχτυλα του μπροστινού ποδιού και ο πισινός πάνω από την φτέρνα του πίσω ποδιού. Παραπάνω σκύψιμο δεν χρειάζεται.Καλημέρα !
Δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται να πώ την αλήθεια αλλά σίγουρα θα κάνω ότι είναι δυνατόν να το βρώ και να το διορθώσω.
Η αίσθησή μου είναι πώς σίγουρα το pitch είναι λάθος (πόσο λάθος μένει να το δούμε - να το δεί κάποιος ειδικός σε κοντάκια στη διάρκεια επωμίσεων).
Από την άλλη ο τρόπος επώμισης επίσης θέλει δουλειά. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πώς όταν δεν είμαι εξοικειωμένος από καιρό στη χρήση του όπλου ο τρόπος επώμισης αλλάζει - με την επανάληψη και τις εξόδους, τουφεκιές κλπ κάνω διορθώσεις και μετά κάτι μένει σαν διόρθωση στάσης κλπ αλλά μετά από καιρό ξαναγυρίζω στην παλιά συνήθεια. Σαφώς φέρνω το σώμα μου στο κοντάκι κι όχι το ανάποδο αλλά μέχρι τώρα δεν το είχα πάρει ζεστά το θέμα. Τώρα είναι ίσως ευκαιρία να ξεκαθαρίσει μία και καλή.
Το πιό δύσκολο που έχω να συνηθίσω να κάνω είναι να σκύβω πολύ πάνω στο κοντάκι και μαζί να σκύβει και ολόκληρο το άνω μέρος του σώματος μέχρι να φτάσω στην στάση του ζητιάνου που έχει λυγίσει τόσο πολύ το σώμα του πρός τα κάτω ώστε το κεφάλι του έχει φτάσει σχεδόν στο ύψος της μέσης ή (ακόμα χειρότερα) του κ@λου του. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ εύκολα με αυτή την ενέργεια - βλέπω και στα βίντεο ή σε φωτό τους σκοπευτές που παιδεύονται για καλό σκοπό βεβαίως αλλά τι να πώ; Δεν μου αρέσει αυτό το παίδεμα. Μπορεί η Δυτική προσέγγιση στο θέμα μέτρα του κοντακιού του λειόκαννου να είναι αυτή που είναι και να επιβάλλεται στις αγορές όπλων όλου του κόσμου αλλά προσωπικά με ξενίζει κάπως. Θέλω να σκύβω αλλά όχι να πάθω και αυχενικό σύνδρομο που λέει ο λόγος.
Κάτι σαν το karma sutra Δηλαδή!!!Η μύτη πάνω από τα δάχτυλα του μπροστινού ποδιού και ο πισινός πάνω από την φτέρνα του πίσω ποδιού. Παραπάνω σκύψιμο δεν χρειάζεται.
Έχεις ιδιαίτερα μακρύ λαιμό;Καλημέρα !
Δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται να πώ την αλήθεια αλλά σίγουρα θα κάνω ότι είναι δυνατόν να το βρώ και να το διορθώσω.
Η αίσθησή μου είναι πώς σίγουρα το pitch είναι λάθος (πόσο λάθος μένει να το δούμε - να το δεί κάποιος ειδικός σε κοντάκια στη διάρκεια επωμίσεων).
Από την άλλη ο τρόπος επώμισης επίσης θέλει δουλειά. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πώς όταν δεν είμαι εξοικειωμένος από καιρό στη χρήση του όπλου ο τρόπος επώμισης αλλάζει - με την επανάληψη και τις εξόδους, τουφεκιές κλπ κάνω διορθώσεις και μετά κάτι μένει σαν διόρθωση στάσης κλπ αλλά μετά από καιρό ξαναγυρίζω στην παλιά συνήθεια. Σαφώς φέρνω το σώμα μου στο κοντάκι κι όχι το ανάποδο αλλά μέχρι τώρα δεν το είχα πάρει ζεστά το θέμα. Τώρα είναι ίσως ευκαιρία να ξεκαθαρίσει μία και καλή.
Το πιό δύσκολο που έχω να συνηθίσω να κάνω είναι να σκύβω πολύ πάνω στο κοντάκι και μαζί να σκύβει και ολόκληρο το άνω μέρος του σώματος μέχρι να φτάσω στην στάση του ζητιάνου που έχει λυγίσει τόσο πολύ το σώμα του πρός τα κάτω ώστε το κεφάλι του έχει φτάσει σχεδόν στο ύψος της μέσης ή (ακόμα χειρότερα) του κ@λου του. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ εύκολα με αυτή την ενέργεια - βλέπω και στα βίντεο ή σε φωτό τους σκοπευτές που παιδεύονται για καλό σκοπό βεβαίως αλλά τι να πώ; Δεν μου αρέσει αυτό το παίδεμα. Μπορεί η Δυτική προσέγγιση στο θέμα μέτρα του κοντακιού του λειόκαννου να είναι αυτή που είναι και να επιβάλλεται στις αγορές όπλων όλου του κόσμου αλλά προσωπικά με ξενίζει κάπως. Θέλω να σκύβω αλλά όχι να πάθω και αυχενικό σύνδρομο που λέει ο λόγος.