Ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. θα σε γιατρέψει!!!Δηλαδή υπάρχουν ακόμα ελπίδες γιατρέ μου;
Τώρα που το βλέπω το ταίριασμα είναι πολύ καλό !Καλησπέρα!
Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Γιάννη για πιθανή κατασκευή κοντακιού στα μέτρα μου αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη λαβή του όπλου μιας και το κύριο πρόβλημα ήτανε ότι ήταν αρκετά ανοιχτή και δεν έφτανα σωστά στη σκανδάλη και επειδή τα ξύλα στο όπλο είναι αρκετά όμορφα προχωρήσαμε σ'αυτή τη λύση!!!
Η πρώτη δοκιμή ήταν πολύ θετική και συνδυάστηκε με ένα πολύ επιτυχημένο κυνήγι φάσσας, οπότε κλείδωσε από την πρώτη δοκιμή και έμενε το κόψιμο καινούργιας ψάθας και τελικό φινίρισμα,και ιδού τα αποτελέσματα!!!View attachment 64973View attachment 64975
Εδώ η λαβή πριν την επέμβαση!!!View attachment 64976
Ο Γιάννης κάνει τρελά πράγματα!!respect!Καλησπέρα!
Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Γιάννη για πιθανή κατασκευή κοντακιού στα μέτρα μου αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη λαβή του όπλου μιας και το κύριο πρόβλημα ήτανε ότι ήταν αρκετά ανοιχτή και δεν έφτανα σωστά στη σκανδάλη και επειδή τα ξύλα στο όπλο είναι αρκετά όμορφα προχωρήσαμε σ'αυτή τη λύση!!!
Η πρώτη δοκιμή ήταν πολύ θετική και συνδυάστηκε με ένα πολύ επιτυχημένο κυνήγι φάσσας, οπότε κλείδωσε από την πρώτη δοκιμή και έμενε το κόψιμο καινούργιας ψάθας και τελικό φινίρισμα,και ιδού τα αποτελέσματα!!!View attachment 64973View attachment 64975
Εδώ η λαβή πριν την επέμβαση!!!View attachment 64976
Ναι ναι,την έχει αρπάξει την τουφεκιά του!Ο Γιάννης κάνει τρελά πράγματα!!respect!
Ο Γιάννης ο όμορφος!Ποιος είναι βρε παιδιά αυτός ο Γιαννης είμαι νέος στο forum και δεν γνωρίζω thx
Γράφει εδώ ο όμορφος Ο ΓιαννηςΟ Γιάννης ο όμορφος!
Εξαρτάται τι σου αρέσει να βλέπεις. Καμία από τις δύο δεν θεωρείται λάθος πάντως.Ποιά σας φαίνεται πιο σωστή? Η διαφορά είναι 4 χιλ προσθήκη στο χτένι (με φύλλο φελού).
Επίσης νομίζω η κάτω κάννη φεύγει λίγο δεξιά.
Θέλω να βλέπω ρίγα και το στόχο πάνω απο την κάννη, η αλήθεια είναιΕξαρτάται τι σου αρέσει να βλέπεις. Καμία από τις δύο δεν θεωρείται λάθος πάντως.
Το θέμα είναι αν στην ξαφνική τουφεκιά σε πετάει ψηλά. Εάν όχι τότε προχώρα με την πιο ψηλή ρύθμιση.Θέλω να βλέπω ρίγα και το στόχο πάνω απο την κάννη, η αλήθεια είναι
Θα το δοκιμάσω με την προσθήκη γιατί έχω την εντύπωση ότι σηκώνω το κεφάλι μου και ξεκουμπώνω από το κοντάκι με την χαμηλή ρύθμιση. Θα δείξει.Το θέμα είναι αν στην ξαφνική τουφεκιά σε πετάει ψηλά. Εάν όχι τότε προχώρα με την πιο ψηλή ρύθμιση.
Η χαμηλή ρύθμιση προδιαθέτει σαν πιο σωστή...Θα το δοκιμάσω με την προσθήκη γιατί έχω την εντύπωση ότι σηκώνω το κεφάλι μου και ξεκουμπώνω από το κοντάκι με την χαμηλή ρύθμιση. Θα δείξει.
Δεν έχω χρονο. Πρέπει να πάρω λίγες μέρες άδεια.