Σήμερα επίσκεψη στο σκοπευτήριο για βολτα , παιχνίδι και δοκιμές για να βγάλω σιγά σιγα μια άκρη μετο 'αριστερά" που συνεχίζω να ρίχνω.
βγαίνοντας απο ένα παιχνίδι που έριχνα κάποιος που ετοιμαζόταν να μπει να ρίξει μου έκανε μια επισήμανση : οτι όταν βγαίνει δίσκος δεν μένω κουμπωμένος και σηκώνω το κεφάλι τις περισσότερες φορές (με τα αντίστοιχα αποτελέσματα ) Η αλήθεια είναι οτι κάποιες φορές το καταλαβαίνω οτι το κάνω .
Αργότερα στην κερκίδα γνώρισα τον Δημήτρη (με το vitara) που με ειχε συμβουλέψει πριν , ο οποίος ασχολήθηκε πολύ μαζί μου για τον τρόπο που κάνω επωμιση κτλ , κάναμε δοκιμές , ρίξαμε με την καθοδήγηση του στον πίνακα και γενικά οι συμβουλές του ήταν κάτι παραπάω απο χρήσιμες .
θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ τον Δημήτρη (δεν έχω συγκρατήσει το επώνυμο) για το ενδιαφέρων τις συμβουλές και την βοήθεια του αν και δεν με ήξερα καν .
είχα κάνει τις παρακάτω δοκιμές πριν και είναι πάνω κάτω ίδια εικόνα με τις δοκιμές που έκανα με τον Δημήτρη αργότερα .
σημειώνω οτι όταν ο Δημήτρης με καθοδήγησε σε μία επώμιση να "καβαλήσω" λίγο το κοντάκι .. έριξα κέντο .
η πρόταση του Δημήτρη αλλά και κάποιων άλων σκοπευτών στην κερκίδα είναι να φτιάξω ρυθμιζόμενη την ράχη του κοντακίου .. κάτι που το βλέπω ασφαλές σαν αποτέλεσμα αλλά αισθητικά δεν είναι το καλύτερο μου. έχουμε άλλες επιλογές για την διόρθωση ?
Επίσης εχω και ενα θέμα με το πιτσ που νιώθω πόνο στην πάνω πλευρά του ώμου (κλείδα ) μετά από κάποιος βολές ...
*το παράδοξο είναι οτι όταν πιέσω τις καννες όταν είμαι επωμισμένος την πίεση την νιώθω στην κάτω πλευρά του πέλματος!!.xm.