Ολο το ανεβαλα να διορθωσω το κοντακι κ ολο περναγε ο καιρος... Υπηρχαν αρκετες επιτυχιες ωστοσο το κοντακι μου απαγορευε τις πιο χαλαρες επωμισεις ειδικα στο κυνηγι... Τελικα μιας κ η στιγμη που περιμενα πολλους μηνες να το συνδυασω με καποια δουλεια στην Αθηνα δεν ερχοταν οποτε ανεβηκα μονο γι αυτο... Ευχαριστω κ δημοσια το ΓΙωργο Ψυλλακη που με υπομονη με γυροφερνε για τουλαχιστον 3 ωρες κ που σιγα σιγα το αποτελεσμα αρχισε να ερχεται εκει που ηθελα κυριως... Μια καθαρη εικονα στη σκοπευση χωρις ασαφειες ως προς τον τροπο που παταει το οπλο στον ωμο... Απο ενα σημειο κ μετα οσο κ αν προσπαθουσα επιτηδες να κουμπωσω χαλαρα η σφιχτα η να γυρω πολυ περισσοτερο το κεφαλι μου πανω στο κοντακι( γενικα το γερνω καταλοιπο του να μαθαινεις να τουφεκας σε παιδικη ηλικια με οπλα που δεν ειναι ουτε κατα διανοια στα μετρα σου) , η εικονα ηταν παντα η ιδια... Ακομα κ την τελευταια στιγμη κ ενω το οπλο ηταν ηδη στη θηκη κ ειχαμε τελειωσει, μια παρατηρηση μου τον εκανε να το ξαναβγαλει κ να το διορθωσει λιγο ακομα ενω θα μπορουσε καλιστα να το προσπερασει κ να "γυρισει σπιτι του" μιση ωρα νωριτερα... Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα... George ευχαριστω...
Απο εκει κ περα, ειναι πολυ ωραια αισθηση να επωμιζεις ενα οπλο κ να μην υπαρχει ασαφεια στην εικονα του, ειμαι αισιοδοξα συγκρατημενος αλλα περιμενω κ τη δοκιμη στην πραξη η οποια ειναι πολυ σημαντικοτερη τελικα απο ολα οσα θεωρουμε εμεις σωστα... Νεοτερα συντομα...
Απο εκει κ περα, ειναι πολυ ωραια αισθηση να επωμιζεις ενα οπλο κ να μην υπαρχει ασαφεια στην εικονα του, ειμαι αισιοδοξα συγκρατημενος αλλα περιμενω κ τη δοκιμη στην πραξη η οποια ειναι πολυ σημαντικοτερη τελικα απο ολα οσα θεωρουμε εμεις σωστα... Νεοτερα συντομα...