Φερ' το στα μέτρα σου...

Δοκιμη εχθες του οπλου στο σκοπευτηριο... Η συμπεριφορα του οντως ειχε αλλαξει πολυ... Ανετες επωμισεις με την ιδια ακριβως εικονα καθε φορα, αυτο το πολυ ωραιο του να επωμιζεις κ να πατας... Σε ενα προχειρο ριξιμο στα 12 μετρα η τουφεκια εχει κατεβει οντως αρκετα, ιδανικα θα ελεγα κ πιστευω κ απο αυτα που ειδα στους δισκους οτι εχει το ιδανικο για μενα... Πατημα σκαναδαλης οταν ο στοχος "καθισει" πανω στο σκοπευτρο... Ενδεχομενως να θελουμε μια ελαχιστη ακομα δεξια κλιση αλλα θελω να το δω πολυ προσεκτικα με ησυχια αυτο...
Επισης θελω να πω σε ενα παιδι, που παιρνει κοινους μας φιλους τηλεφωνο κ τους λεει πηγα τον Αριστο να φτιαξει το κοντακι του,..., γιατι εριχνε οπου να ναι,...και ναι δεν θυμασαι εκεινη τη μερα στον Εβρο με τα παπια,... αλλα εσεις εισασταν μακρια δεν βλεπατε... Οτι θα τα πουμε στην πιστα... .yelling.Εχει να εισπνευσει πολυ καπνισμενο δισκο ... .sarcastic.
 
Επειδή έχετε την τάση όλα τα θέματα να τα κάνετε σκόνη και θρύψαλα, κανονίστε, δεν μπορώ να τρέχω από πίσω σας να μαζεύω τα σπασμένα ... .hair..sarcastic.
πλακα πλακα εισαι πολύ χουντα , θα κανουμε απεργια να σε αλλαξουμε
 
Δοκιμη εχθες του οπλου στο σκοπευτηριο... Η συμπεριφορα του οντως ειχε αλλαξει πολυ... Ανετες επωμισεις με την ιδια ακριβως εικονα καθε φορα, αυτο το πολυ ωραιο του να επωμιζεις κ να πατας..
Καλό νεο Αρη.. μπράβο!!
Πιστεύω οτι αφού είδες τόση διαφορά απο την πρώτη δοκιμή σε ενα όπλο που ξέρεις καλά, θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η απόδοση σου στην συνέχεια.
χθες επισκέφθηκα και εγω των "γιατρό" για "προγραμματισμένες εξετάσεις" χαχαχα.. σχετικά με το θέμα που τραβάω αριστερά άλλα και άλλα !
ο μάστορας εντόπισε θέματα με τα μετρα ... καθώς και πράγματα που είχα λάθος στο μυαλό μου !! όποτε θα να γίνουν κάποιες διορθώσεις, δυστυχώς σε αντίθεση με το κοντάκι σου Αρη, το δικό μου δεν έχει καθόλου "ψωμί" για να μπορεί να παρέμβει με τον ίδιο τρόπο , αλλα είμαι βέβαιος οτι ο μάστορας θα βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.
Εν αναμονή λοιπόν
 
Ωραιος Χρηστο, περιμενουμε νεα σου... Τι αλλαγες θα κανεις σε γενικες γραμμες?
Σε πρώτη φάση θα δοθεί δεξιά κλήση στο κοντάκι νομίζω 4+ mm μου είπε ! μετά απο αυτό ρυθμιστεί το πιτσι που έχω θέμα και γενικά ο τρόπος που κάθεται το πέλμα στον ώμο μου . καθώς το πελμα (κοντάκι) είναι ολόισιο και στην κάτω πλευρά , με αποτέλεσμα στο σόμα μου κατά την επώμιση να φυτεύεται στο στήθος η κατω μύτη .. (αυτό ειναι και το ποιο δύσκολο κομμάτι της "επέμβασης "μου είπε ο μάστορας )
θα περιμένουμε την κλίση και με την νέα εικόνα , αναλόγως θα πράξει.
 
Μπράβο Άρι και Γιώργο!
Η πιο χρηστική βελτίωση που μπορούσατε να κάνετε στα όπλα σας...
Το κοντάκι στο λειόκαννο είναι το κλισιοσκόπιο του ραβδωτού και ενώ όλοι καταλαβαίνουμε οτι για να πετύχεις το στόχο με ένα ραβδωτό, πρέπει πρώτα να ρυθμίσεις (μηδενίσεις) τα σκοπευτικά του, το κοντάκι θεωρούμε (κακώς) ότι ρίχνει από μόνο του εκεί που βλέπουν τα μάτια...
 
Πολυ σκονη εχει μαζευτει στο Hunterslife μου φαινεται... .RESPECT..hair. Κατσε να φερω τη Delonghi... .yelling..yelling..yelling.
Παιδιά σιγά γκουχου γκουχου με πείραξε η σκόνη και είμαι και αλεργικος.μονο ο παπα φιλιπς ρουφάει τη σκόνη απο μακριαααα.α και όμορφα με τις μπερετες γιατί η πρωτη αγάπη δεν ξεχνιέται κι έχουμε και μια 302 σκέτη κούκλα.όμορφα λοιπον τα νεογέννητα 725. Αντεε ακόμα δεν βγηκατε απ τ αβγοοοοο
.,,,,,..,,,,,.
 
Δοκιμη εχθες του οπλου στο σκοπευτηριο... Η συμπεριφορα του οντως ειχε αλλαξει πολυ... Ανετες επωμισεις με την ιδια ακριβως εικονα καθε φορα, αυτο το πολυ ωραιο του να επωμιζεις κ να πατας... Σε ενα προχειρο ριξιμο στα 12 μετρα η τουφεκια εχει κατεβει οντως αρκετα, ιδανικα θα ελεγα κ πιστευω κ απο αυτα που ειδα στους δισκους οτι εχει το ιδανικο για μενα... Πατημα σκαναδαλης οταν ο στοχος "καθισει" πανω στο σκοπευτρο... Ενδεχομενως να θελουμε μια ελαχιστη ακομα δεξια κλιση αλλα θελω να το δω πολυ προσεκτικα με ησυχια αυτο...
Επισης θελω να πω σε ενα παιδι, που παιρνει κοινους μας φιλους τηλεφωνο κ τους λεει πηγα τον Αριστο να φτιαξει το κοντακι του,..., γιατι εριχνε οπου να ναι,...και ναι δεν θυμασαι εκεινη τη μερα στον Εβρο με τα παπια,... αλλα εσεις εισασταν μακρια δεν βλεπατε... Οτι θα τα πουμε στην πιστα... .yelling.Εχει να εισπνευσει πολυ καπνισμενο δισκο ... .sarcastic.[/QUOTE
Ολο το ανεβαλα να διορθωσω το κοντακι κ ολο περναγε ο καιρος... Υπηρχαν αρκετες επιτυχιες ωστοσο το κοντακι μου απαγορευε τις πιο χαλαρες επωμισεις ειδικα στο κυνηγι... Τελικα μιας κ η στιγμη που περιμενα πολλους μηνες να το συνδυασω με καποια δουλεια στην Αθηνα δεν ερχοταν οποτε ανεβηκα μονο γι αυτο... Ευχαριστω κ δημοσια το ΓΙωργο Ψυλλακη που με υπομονη με γυροφερνε για τουλαχιστον 3 ωρες κ που σιγα σιγα το αποτελεσμα αρχισε να ερχεται εκει που ηθελα κυριως... Μια καθαρη εικονα στη σκοπευση χωρις ασαφειες ως προς τον τροπο που παταει το οπλο στον ωμο... Απο ενα σημειο κ μετα οσο κ αν προσπαθουσα επιτηδες να κουμπωσω χαλαρα η σφιχτα η να γυρω πολυ περισσοτερο το κεφαλι μου πανω στο κοντακι( γενικα το γερνω καταλοιπο του να μαθαινεις να τουφεκας σε παιδικη ηλικια με οπλα που δεν ειναι ουτε κατα διανοια στα μετρα σου) , η εικονα ηταν παντα η ιδια... Ακομα κ την τελευταια στιγμη κ ενω το οπλο ηταν ηδη στη θηκη κ ειχαμε τελειωσει, μια παρατηρηση μου τον εκανε να το ξαναβγαλει κ να το διορθωσει λιγο ακομα ενω θα μπορουσε καλιστα να το προσπερασει κ να "γυρισει σπιτι του" μιση ωρα νωριτερα... Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα... George ευχαριστω....shake hands.
Απο εκει κ περα, ειναι πολυ ωραια αισθηση να επωμιζεις ενα οπλο κ να μην υπαρχει ασαφεια στην εικονα του, ειμαι αισιοδοξα συγκρατημενος αλλα περιμενω κ τη δοκιμη στην πραξη η οποια ειναι πολυ σημαντικοτερη τελικα απο ολα οσα θεωρουμε εμεις σωστα... Νεοτερα συντομα...
Αρη νατην χαρεις οσο εσυ φανταζεσαι..!!!
 
Back
Top