Εχω πάρει αυτό για τους αβαφους προφυλακτηρες αυτοκινήτου αλλά δεν το έχω χρησιμοποιησει ακόμα .15 χρόνια που έχω όπλο με πλαστικό κοντακι το καθαρίζω με ένα βρεγμένο βιτεξ ,θα απεφευγα οτιδήποτε χημικό πάνω στο κοντάκι μηπως έχει αντίθετο αποτέλεσμα , μπορεί να κάνω και λάθος.Τα πλαστικά μηπως έχουν κάποια επίστρωση πανω που τα κάνουν απαλά στο πιάσιμο;Ομάδα έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν για να καλύψετε μικρογρατσουνιες από πλαστικό κοντάκι και πάπια του οπλου?
Έχω μια α400 lite με επιφανειακες γρατσουνιές, σκέφτηκα το σπρέι σιλικόνης αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Μην βάλεις τίποτα! Τα πλαστικά ειναι λιγο περίεργα. Δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν στην επαφή με κάθε χημικό. Μπορει καποιο να μην του κάνει τίποτα και αλλο αντίστοιχο άλλης εταιρίας να το πολυμερισει. Από την στιγμή που το κυνηγάς θα γρατζουνιστει. Μόνο τα οπλα βιτρίνας ειναι αγρατζουνιστα.Ομάδα έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν για να καλύψετε μικρογρατσουνιες από πλαστικό κοντάκι και πάπια του οπλου?
Έχω μια α400 lite με επιφανειακες γρατσουνιές, σκέφτηκα το σπρέι σιλικόνης αλλά δεν είμαι σίγουρος...