Που βρήκες 6,90 τα Navaro αν επιτρέπεται;Με 10 λεπτά παραπάνω περνεις το αντιαεροπορικο Navaro που είναι κλασεις ανώτερο από το 30 του Ρουμελ
Στα ΧανιάΠου βρήκες 6,90 τα Navaro αν επιτρέπεται;
βαλε το μαγαζι να παρουμε και εμεις!Στα Χανιά
Περίεργο μου φαίνεται αλλά μπράβο του άμα τα έχει τόσο!!!Στα Χανιά
Δεν έγινε σύγκριση φυσιγγίων, για τις τιμές μίλησα και μόνο.Με 10 λεπτά παραπάνω περνεις το αντιαεροπορικο Navaro που είναι κλασεις ανώτερο από το 30 του Ρουμελ
Κάτσε να πάρω όσα έμειναν και μετά θα βάλω το μαγαζί λες και έχουν πολλά τα Χανιάβαλε το μαγαζι να παρουμε και εμεις!
Μα δεν μπορούν να συγκριθούν αυτά τα δύο το Navaro δεν έχει ανταγωνισμό στα 30 γρΔεν έγινε σύγκριση φυσιγγίων, για τις τιμές μίλησα και μόνο.
πλακα μας κανεις τωρα!εχει η δεν εχει ?η τα λες ετσι για να τα πεις!Κάτσε να πάρω όσα έμειναν και μετά θα βάλω το μαγαζί λες και έχουν πολλά τα Χανιά
Ωραίος!Κάτσε να πάρω όσα έμειναν και μετά θα βάλω το μαγαζί λες και έχουν πολλά τα Χανιά
Τι σε κάνει εντύπωση 9/10 σχόλια του είναι στο ίδιο ύφος..για αυτό Μν ασχολείσαι..Καντά αόρατα....Ξεκαβάλα λίγο το καλάμι φίλε @ΝΙΚΟΣΣ και συζήτα λίγο πιο κόσμια....Εσύ χάνεις από όλες τις απόψεις.
Eιπαμε έχει αν δεν σου αρέσει ότι λέω προσπερνάπλακα μας κανεις τωρα!εχει η δεν εχει ?η τα λες ετσι για να τα πεις!
Ρε παιδιά δεν μαζευόμαστε λέω εγώ να κάνουμε μια ομαδική σε όποιον μας κάνει την καλύτερη τιμή;Αν κάνουμε πολύ μεγάλη παραγγελία σίγουρα θα μας κάνουν καλύτερη τιμη εσείς τη λετε;Να τους ρωτήσουμε όλους.Αν έχει και κάποιος συνάδελφος στην περιοχή του κάποια βιομηχανία που να πουλάει φυσίγγια και να μην την ξέρουμε ας την προτείνει.....Βλέπω ότι και ο Ρουμελιωτης δεν είναι φτηνός πλέον
Καλή σκέψη, αλλά για εμάς που έχουμε όπλα "ντίβες" και αρνούνται να ρίξουν τα φτηνά... δεν γίνεται!Ρε παιδιά δεν μαζευόμαστε λέω εγώ να κάνουμε μια ομαδική σε όποιον μας κάνει την καλύτερη τιμή;Αν κάνουμε πολύ μεγάλη παραγγελία σίγουρα θα μας κάνουν καλύτερη τιμη εσείς τη λετε;Να τους ρωτήσουμε όλους.Αν έχει και κάποιος συνάδελφος στην περιοχή του κάποια βιομηχανία που να πουλάει φυσίγγια και να μην την ξέρουμε ας την προτείνει.....
Καλή σκέψη, αλλά για εμάς που έχουμε όπλα "ντίβες" και αρνούνται να ρίξουν τα φτηνά... δεν γίνεται!