Ανακοπή?Με 34αρι ν7 πήρα πέρσι λαγό
Ανακοπή?Με 34αρι ν7 πήρα πέρσι λαγό
Ήταν ο πρώτος. Μάλλον με λυπήθηκε και αυτοκτόνησε.Ανακοπή?
Και εγώ τον πήρα αλλά δεν μου άρεσε η τουφεκια λίγο άγρια για τα γούστα μου σε άλλους μπορεί να κάνειΜε 34αρι ν7 πήρα πέρσι λαγό Οκτώβριο μήνα και ήταν καλό. Το έριξα με ποζέ. Σίγουρα το κλίμα παίζει ρόλο.
Οι δικοί μου το ρίχνουν από την πρώτη μέρα του λαγου μέχρι την τελευταία. Αυτά....Τα έχει ρίξει κανείς αυτά παίδες ; Τα έχω από πέρσι σε ν5 και σκέφτομαι να τα δουλέψω στο λαγό φέτος. Κάνουν για τις θερμοκρασίες του Σεπτέμβρη ή είναι για αργότερα ;
View attachment 55366
Με 10 λεπτά παραπάνω περνεις το αντιαεροπορικο Navaro που είναι κλασεις ανώτερο από το 30 του Ρουμελ
Ηλία από ότι ακούγεται το gm3 ναι το α1 οχι.Κανένα νέο ρε παιδιά θα τα βγάλει φέτος το α1 / gm3..και ποτε
Αυτά περιμένω καί εγώ είμαι φουλ ευχαριστιμενος αλλά τώρα αν δεν τα βγάλει θα πρέπει να ψάξω να βρω αντικατάστασησω.Ηλία από ότι ακούγεται το gm3 ναι το α1 οχι.
Καλημέρα και από εμένα. Έχει δοκιμάσει κανείς τα 30,5 του Ρουμελιώτη και τα 28 τα κυνηγετικά; Σε τι καιρό αποδίδουν καλύτερα πιστεύετε;
Ακόμα σε όλους τους καιρούς δεν έχουν δοκιμαστεί, θα δείξει η φετινή χρονιά.Καλημέρα και από εμένα. Έχει δοκιμάσει κανείς τα 30,5 του Ρουμελιώτη και τα 28 τα κυνηγετικά; Σε τι καιρό αποδίδουν καλύτερα πιστεύετε;
Μήπως θυμάσαι το 32αρι Ποιο συγκεντρωτηρα έχει?Σήμερα δοκίμασα και το καινούργιο 32αρι του Ανδρέα σε περιστέρια και κάτι επιβλαβή.Τελειο.....οπου και να έριξα κ κοντά κ μακριά πατσαβούρια.....
Επίσης πριν μέρες είχα ρίξει και τα 30αρια και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από εκείνα.Γενικα εμένα το 32 το φετινό μου ταιριάζει καλύτερα από το περσινό...
Έκανα και 2 δοκιμές σε πάνελ μια το κάθε φυσιγγι στα 35 μέτρα πάνω κάτω (50 βήματα) με 3 τσοκ ν7.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το 32 εκτός από σφιχτη συγκέντρωση έδειξε πολύ μεγαλύτερη δύναμη κρούσης.....σαν να είχε σκάγια πιο χοντρά.παραθετω τις φωτογραφίες
Έχει αλαξει φέτος αυτό είναι το περσινοΔεν τα εχω κυνηγησει.....Κυνηγαω με δικα μου.....Αλλα απο αυτα που βλεπω στις αποτυπωσεις των
δοκιμων....και απο τις λιγες γνωσεις που εχω.....
Με αυτες τις ταχυτητες και συγκεντρωσεις που βγαζουν....πρεπει να κεντανε στον κυνηγοτοπο!!!
View attachment 55379
Ανοιγεις τσοκ για κοντα....και το φυσιγγιο ειναι σκουπα....Αυτο πιστευω!!
Καρδαρα εχειΜήπως θυμάσαι το 32αρι Ποιο συγκεντρωτηρα έχει?
Άνοιξα ένα μια μέρα.σαν αυτόν που είχε πέρσι νομίζω.θα ανοίξω και θα ανεβάσωΜήπως θυμάσαι το 32αρι Ποιο συγκεντρωτηρα έχει?
Για άνοιξε ρε μάγκα!Άνοιξα ένα μια μέρα.σαν αυτόν που είχε πέρσι νομίζω.θα ανοίξω και θα ανεβάσω
Δεν τα εχω κυνηγησει.....Κυνηγαω με δικα μου.....Αλλα απο αυτα που βλεπω στις αποτυπωσεις των
δοκιμων....και απο τις λιγες γνωσεις που εχω.....
Με αυτες τις ταχυτητες και συγκεντρωσεις που βγαζουν....πρεπει να κεντανε στον κυνηγοτοπο!!!
View attachment 55379
Ανοιγεις τσοκ για κοντα....και το φυσιγγιο ειναι σκουπα....Αυτο πιστευω!!
Ετσι ακριβώς κ Νίκο όπως το είπες.. Τα περσινά 28αρια κυνηγετικα δούλευαν μέχρι και με αρκετό κρύο. Τα φετινά μένει να δοκιμαστούν...Καλημέρα και από εμένα. Έχει δοκιμάσει κανείς τα 30,5 του Ρουμελιώτη και τα 28 τα κυνηγετικά; Σε τι καιρό αποδίδουν καλύτερα πιστεύετε;
Δεν μετράει από σένα! ( είναι γκουαλαντι η Καρδαράς? Το κοίταξες?)View attachment 55410
Φετινό 32αρι παίδες
Ναι Αλεξ φετινά φρέσκα κουλούριαΑυτά Κωστή είναι φετινά? Τιμή?