Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν είχα θα τα έκοβα όλα και σίγουρα θα έβρισκα τεράστιες διαφορές από φυσίγγι σε φυσίγγι έχω κάποιες αποδείξεις αλλά δεν θέλω να κάνω δημόσια δυσφήμιση όσο για αυτόν που μου ανάφερες δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άτομα που προσβάλουν με το καλημέρα δεν μου λένε τίποτα

Ακου να σου πω....Ουτε συναδελφε δεν σε ξανα λεω.....γιατι δεν το αξιζεις !!!
Το ποιος προσβαλει ποιον το βλεπουν ολοι....
Δεν μπορεις εσυ...ποιος εισαι εσυ... ( ? ) που ελαφρα τη καρδια....κατηγορεις τα φυσιγγια του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΣΕΙΣ....
Αποδειξεις θελουμε....οπως σου εδωσα εγω....Εαν δεν εχεις...ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...Πρωτα στον
Ρουμελιωτη....και μετα σε ολο το φορουμ!!!
Αν δεν εισαι ικανος να αναλαβεις τις ευθυνες των οσων λες.....να παρεις το κουβαδακι σου και, να πας
σε αλλη παραλια να παιξεις...
Αυτα απο εμενα...!!

Ακου να σου πω....Ουτε συναδελφε δεν σε ξανα λεω.....γιατι δεν το αξιζεις !!!
Το ποιος προσβαλει ποιον το βλεπουν ολοι....
Δεν μπορεις εσυ...ποιος εισαι εσυ... ( ? ) που ελαφρα τη καρδια....κατηγορεις τα φυσιγγια του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΣΕΙΣ....
Αποδειξεις θελουμε....οπως σου εδωσα εγω....Εαν δεν εχεις...ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...Πρωτα στον
Ρουμελιωτη....και μετα σε ολο το φορουμ!!!
Αν δεν εισαι ικανος να αναλαβεις τις ευθυνες των οσων λες.....να παρεις το κουβαδακι σου και, να πας
σε αλλη παραλια να παιξεις...
Αυτα απο εμενα...!!
Βλέπεις ότι σε αγνοώ γιατί είσαι πολύ προσβλητικός στο λόγο σου και όχι μόνο με μένα στα πρώτα μου σχόλια εδώ με προσβάλες οπότε ούτε εγώ σε θεωρώ συνάδελφο και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου αν ενοχλώ αυτός που έχει το σσιτ μπορεί να μου το πει η να με αποκλείσει όχι εσύ

Βλέπεις ότι σε αγνοώ γιατί είσαι πολύ προσβλητικός στο λόγο σου και όχι μόνο με μένα στα πρώτα μου σχόλια εδώ με προσβάλες οπότε ούτε εγώ σε θεωρώ συνάδελφο και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου αν ενοχλώ αυτός που έχει το σσιτ μπορεί να μου το πει η να με αποκλείσει όχι εσύ

Οπως σου προειπα....Το κουβαδακι σου και αλλη παραλια....Και αυτο γιατι εισαι πολυ λιγος για να κρινεις
εναν Ανθρωπο σαν τον Ρουμελιωτη...που οχι μονο γιατι βγαζει πολυ καλα φυσιγγια...
Αλλα ειναι Τιμιος.... και πασχιζει να εχει τιμιο φυσιγγιο για ολους τους κυνηγους...
Και μας ηρθες εσυ απο το πουθενα....και με ολη σου την ασχετοσυνη...τον κρινεις και απο πανω !!

Μια απορια εχω μονο....γιατι δεν σε εχουν πεταξει στην ''εξεδρα''...απο την στιγμη που ουτε αποδειξεις
εχεις...και συνεχιζεις να κατηγορεις...!!!

Τι νομίζεις ότι κάνει με το μπαρούτι δηλαδή?

''Ανιψιε''....φερε μπυρες....πισω δεν κανω....Προσβολες σε ανθρωπους που στηριζουν τους κυνηγους
και το φορουμ...οπως ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ...Δεν τις ανεχομαι...!!!

''Ανιψιε''....φερε μπυρες....πισω δεν κανω....Προσβολες σε ανθρωπους που στηριζουν τους κυνηγους
και το φορουμ...οπως ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ...Δεν τις ανεχομαι...!!!
Έχεις κόψει το τσιγάρο και είσαι μπαρούτι μου φαίνεται.

Έχεις κόψει το τσιγάρο και είσαι μπαρούτι μου φαίνεται.

Ασχετα με το τσιγαρο....Την αδικια δεν την θελει ουτε ο διαολος !!
Αυτος κανει σεναρια μεσ΄το μυαλο του....για τα φυσιγγια του Ρουμελιωτη...τα κατηγορει...χωρις να
εχει στοιχειωδεις γνωσεις...και οταν του ζηταμε αποδειξεις...αλλου βρεχει...τι μου λες τωρα ???
Το τσιγαρο φταιει ???

Διαφορές....Γκουαλαντι SG22 - Καρδαρα....Ν22

View attachment 55419
View attachment 55420
Αριστερα του Καρδαρα με μικροτερα ''δοντια'' μεσα στην φουστα!
Αν μπορείς να καταλάβεις από αυτή την φοτο διαφώτισε καί εμάς.Εμενα πάντως για gualandi μου κάνει... DSC_0351.JPG

Οπως και να το κάνουμε τα φυσίγγια του είναι πολύ ζωηρά δεν μου αρέσουν και υπόθεσα ότι κάτι κάνει με το μπαρούτι
Κοίτα Νίκο ότι κάποια φυσίγγια του είναι λίγο πιο ζωηρά από τον μ.ο των εμπορικών είναι αλήθεια, τουλάχιστον στην αίσθηση. Γούστα είναι αυτά, αν δεν σου αρέσει δεν τα χρησιμοποιείς.. Αλλά από την άλλη βρες μου άλλο 28αρι που να τραβάει σε μείον, σε υγρασιες κτλ. Βρες μου άλλο εμπορικό φωτοβολιδα με πραγματικά 430m/s και με τέτοια συγκέντρωση όπως το περσινό 30αρι κτλ κτλ. Και σου είπα ΔΕΝ τσιγκουνευεται την πυριτιδα ο συγκεκριμένος. Δεν βάζει λιγότερη και να τα πατάει όπως λες και όπως κάνουν αρκετοί στο εμπόριο για το κέρδος. Το φυσιγγιο είναι προσωπική υπόθεση. Ο συγκεκριμένος μαζί με 2-3 ακόμα προσπαθουν να κρατησουν όσο γίνεται τις τιμές πιο χαμηλά βοηθώντας μας. Ε αυτούς πρέπει να στηρίξουμε καί εμείς πιστεύω..

Κοίτα Νίκο ότι κάποια φυσίγγια του είναι λίγο πιο ζωηρά από τον μ.ο των εμπορικών είναι αλήθεια, τουλάχιστον στην αίσθηση. Γούστα είναι αυτά, αν δεν σου αρέσει δεν τα χρησιμοποιείς.. Αλλά από την άλλη βρες μου άλλο 28αρι που να τραβάει σε μείον, σε υγρασιες κτλ. Βρες μου άλλο εμπορικό φωτοβολιδα με πραγματικά 430m/s και με τέτοια συγκέντρωση όπως το περσινό 30αρι κτλ κτλ. Και σου είπα ΔΕΝ τσιγκουνευεται την πυριτιδα ο συγκεκριμένος. Δεν βάζει λιγότερη και να τα πατάει όπως λες και όπως κάνουν αρκετοί στο εμπόριο για το κέρδος. Το φυσιγγιο είναι προσωπική υπόθεση. Ο συγκεκριμένος μαζί με 2-3 ακόμα προσπαθουν να κρατησουν όσο γίνεται τις τιμές πιο χαμηλά βοηθώντας μας. Ε αυτούς πρέπει να στηρίξουμε καί εμείς πιστεύω..
ετσι ειναι.

Πολλά φυσίγγια του Ανδρέα έχουν σφαχτεί (τι λέξη κ αυτή..χαχα) κ παρουσιαστει εδώ στο φόρουμ... Αλλά κ στα "δικά μου" που είχα ανοίξει δεν βρήκα-με σε κανένα χαμηλή δόση πυριτιδας κ πατημα...

Μάλιστα την ίδια λέξη μου είχε πει κ ότι Ανδρέας..
"Δεν τσιγκουνευομαι στις πυριτιδες"
(Σε λογικα πλαισια εννοείται)..

Ότι είναι ζωηρά κάποια από τα φυσίγγια του κ ενδεχομένως κ ακατάλληλα για καποια δικαννα λόγω λακτισματος αυτό ισχυει..
(Φυσικά κ κάτι τετοιο σε καμία περιπτωση δεν σημαίνει ότι δεν είναι κ ασφαλή....)

Εξάλλου έχει μεγάλη γκάμα φυσιγγιων κατάλληλα για κάθε όπλο κ γουστο..

Ρε παιδιά τι συζητάτε;;
Ο άνθρωπας δεν έχει ανοίξει φυσίγγι του Ανδρέα και λέει (με σιγουριά) οτι βάζει λιγότερη πυρίτιδα και την πατάει.

Καποιο κόμπλεξ θα έχει και το βγάζει στον ρουμελιώτη.

Ας λέει ότι θέλει εμείς που τα χρησιμοποιούμε ξέρουμε και χαιρόμαστε που δεν είναι στο "κλαμπ" το δικό μας, των ευχαριστημενων από τον Ανδρέα.

Αν μπορείς να καταλάβεις από αυτή την φοτο διαφώτισε καί εμάς.Εμενα πάντως για gualandi μου κάνει... View attachment 55445

Καλημερα Κωστη μου !!!
Αυτον που μου δειχνεις στην φωτο Γκουαλαντι ειναι....
Ειτε Γκουαλαντι....ειτε Καρδαρα η ογκομετρια του φυσιγγιου δεν αλλαζει....
Τωρα το ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος δεν ξερω...Εγω τους εχω στην ιδια κατηγορια...Αν και
στο παρελθον οταν δουλευα την Α1 αυτο που μου εδινε το βυσμα του Καρδαρα.....δεν το επαιρνα απο
τον Γκουαλαντι....Εννοω στην ιδια δοσολογια με τον Καρδαρα ειχα καλυτερες συγκεντρωσεις και
κατανομες....ενω το αντιθετο γινοταν με σεταπ που εστηνα με sipe...!!!
Γι΄αυτο και τους εχω στην ιδια κατηγορια.
Καπου διαβασα οτι τα πτερυγια του Γκουαλαντι ανοιγουν παντα....Δεν το γνωριζω....γιατι στην ιδιογομωση
παντα διαχωριζουμε τα πτερυγια....εκτος απο τα πτερυγια στους PISTON.
Αυτο κανω εγω....και το λεω γιατι υπαρχουν και ιδιογομωτες που δεν τα διαχωριζουν!!

Οπως και ν'αχει....τα φυσιγγια του Ρουμελιωτη τα θεωρω πολυ καλα και ΤΙΜΙΑ φυσιγγια...και το λεω αυτο
γιατι απο αλλα τα εμπορικα που εχω σφαξει.....εχω βρει μεσα τον αδη με τα λειψανα φιλε μου !!!

Καλημερα Κωστη μου !!!
Αυτον που μου δειχνεις στην φωτο Γκουαλαντι ειναι....
Ειτε Γκουαλαντι....ειτε Καρδαρα η ογκομετρια του φυσιγγιου δεν αλλαζει....
Τωρα το ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος δεν ξερω...Εγω τους εχω στην ιδια κατηγορια...Αν και
στο παρελθον οταν δουλευα την Α1 αυτο που μου εδινε το βυσμα του Καρδαρα.....δεν το επαιρνα απο
τον Γκουαλαντι....Εννοω στην ιδια δοσολογια με τον Καρδαρα ειχα καλυτερες συγκεντρωσεις και
κατανομες....ενω το αντιθετο γινοταν με σεταπ που εστηνα με sipe...!!!
Γι΄αυτο και τους εχω στην ιδια κατηγορια.
Καπου διαβασα οτι τα πτερυγια του Γκουαλαντι ανοιγουν παντα....Δεν το γνωριζω....γιατι στην ιδιογομωση
παντα διαχωριζουμε τα πτερυγια....εκτος απο τα πτερυγια στους PISTON.
Αυτο κανω εγω....και το λεω γιατι υπαρχουν και ιδιογομωτες που δεν τα διαχωριζουν!!

Οπως και ν'αχει....τα φυσιγγια του Ρουμελιωτη τα θεωρω πολυ καλα και ΤΙΜΙΑ φυσιγγια...και το λεω αυτο
γιατι απο αλλα τα εμπορικα που εχω σφαξει.....εχω βρει μεσα τον αδη με τα λειψανα φιλε μου !!!
Έτσι‼️ότι αξίζει , οφείλουμε να το ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΟΥΜΕ ‼️άι καλημέρες‼️

Αν μπορείς να καταλάβεις από αυτή την φοτο διαφώτισε καί εμάς.Εμενα πάντως για gualandi μου κάνει... View attachment 55445
μέσα στο ποτηράκι δες αν γραφή γκουαλαντι… αν δεν γραφή τίποτα ειναι καρδαρα που ειναι και αυτό εξερετικο βυσμα

Σαν κάποιος να αντέγραψε τον άλλο φαίνεται Νίκο. Ελάχιστες οι διαφορές.

Συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα...
Thalis σε ολες τις αντιγραφες....σε ολα τα ειδη....πρεπει να υπαρχουν μικρες διαφορές...αλλιως ο
πρωτος που εβγαλε το οποιο ειδος...σε τρεχει στα δικαστηρια....εαν εχει κατοχυρωσει αυτο που
εφτιαξε !!!
Αυτο ισχυει σε ολα τα ειδη....ακομα και στα ανταλλακτικα την αυτ/των φιλε !!!

Συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα...
Thalis σε ολες τις αντιγραφες....σε ολα τα ειδη....πρεπει να υπαρχουν μικρες διαφορές...αλλιως ο
πρωτος που εβγαλε το οποιο ειδος...σε τρεχει στα δικαστηρια....εαν εχει κατοχυρωσει αυτο που
εφτιαξε !!!
Αυτο ισχυει σε ολα τα ειδη....ακομα και στα ανταλλακτικα την αυτ/των φιλε !!!
Νομίζω Νίκο ότι πρέπει νάναι πάνω από 7 οι διαφορές σε όλες τις αντιγραφές για να μήν τον τρέχει ο πρωτότυπος.
Εστω κ ελάχιστες.

Back