Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νομίζω Νίκο ότι πρέπει νάναι πάνω από 7 οι διαφορές σε όλες τις αντιγραφές για να μήν τον τρέχει ο πρωτότυπος.
Εστω κ ελάχιστες.

Ισως να εχεις δικιο !!! Αυτην την λεπτομερεια δεν την γνωριζω ....Ξερω οτι πρεπει να υπαρχουν
διαφορες...Δεν χρειαστηκε να το ψαξω τοσο πολυ φιλε !!!

Κοίτα Νίκο ότι κάποια φυσίγγια του είναι λίγο πιο ζωηρά από τον μ.ο των εμπορικών είναι αλήθεια, τουλάχιστον στην αίσθηση. Γούστα είναι αυτά, αν δεν σου αρέσει δεν τα χρησιμοποιείς.. Αλλά από την άλλη βρες μου άλλο 28αρι που να τραβάει σε μείον, σε υγρασιες κτλ. Βρες μου άλλο εμπορικό φωτοβολιδα με πραγματικά 430m/s και με τέτοια συγκέντρωση όπως το περσινό 30αρι κτλ κτλ. Και σου είπα ΔΕΝ τσιγκουνευεται την πυριτιδα ο συγκεκριμένος. Δεν βάζει λιγότερη και να τα πατάει όπως λες και όπως κάνουν αρκετοί στο εμπόριο για το κέρδος. Το φυσιγγιο είναι προσωπική υπόθεση. Ο συγκεκριμένος μαζί με 2-3 ακόμα προσπαθουν να κρατησουν όσο γίνεται τις τιμές πιο χαμηλά βοηθώντας μας. Ε αυτούς πρέπει να στηρίξουμε καί εμείς πιστεύω..
Έχω αποδείξεις για αυτά που λέω και για του Μητσακου το 28 που έλεγα για την αλλαγή τις είχα βάλει και μετά κόψανε πολλοί εδώ από αυτό καλύτερα να το αφήσουμε εδώ το θέμα

Έχω αποδείξεις για αυτά που λέω και για του Μητσακου το 28 που έλεγα για την αλλαγή τις είχα βάλει και μετά κόψανε πολλοί εδώ από αυτό καλύτερα να το αφήσουμε εδώ το θέμα
Νικο, σου εχει βαλει ο ΝικοςΠ αποδειξεις γι αυτα που λεει, καθως κ τοσοι αλλοι υποστηριζουν το αντιθετο απο αυτο που λες.
Κ εσυ το μονο που απαντας ειναι εχω αποδειξεις κ δεν μιλαω, ξερω κ δεν λεω κ αλλα τετοια.
Να μην το αφησουμε εδω το θεμα. Αν ελεγες δεν γουσταρω τα φυσιγγια του Ρουμελ γιατι δεν τα "βρηκα" μαζι τους ή δεν με βολεψαν, οπως εχει πει ο Κυριακος, δεν θα σου ελεγε κανενας τιποτα. Λες ομως για λιγοτερη πυριτιδα, για πατημενα κλπ. Επισης οτι εχεις αποδειξεις.
Ε, βγες κ πες ρε φιλε, δεν μπορεις να διαβαλλεις τον οποιο επαγγελματια με λογια του αερα.

Νικο, σου εχει βαλει ο ΝικοςΠ αποδειξεις γι αυτα που λεει, καθως κ τοσοι αλλοι υποστηριζουν το αντιθετο απο αυτο που λες.
Κ εσυ το μονο που απαντας ειναι εχω αποδειξεις κ δεν μιλαω, ξερω κ δεν λεω κ αλλα τετοια.
Να μην το αφησουμε εδω το θεμα. Αν ελεγες δεν γουσταρω τα φυσιγγια του Ρουμελ γιατι δεν τα "βρηκα" μαζι τους ή δεν με βολεψαν, οπως εχει πει ο Κυριακος, δεν θα σου ελεγε κανενας τιποτα. Λες ομως για λιγοτερη πυριτιδα, για πατημενα κλπ. Επισης οτι εχεις αποδειξεις.
Ε, βγες κ πες ρε φιλε, δεν μπορεις να διαβαλλεις τον οποιο επαγγελματια με λογια του αερα.
Δεν με ενδιαφέρει καν τι λέει ο Π ούτε που διαβάζω τα ποστ του άτομα που προσβάλουν κάποιον που δεν ξέρουν με το καλημέρα είναι για εμένα ένα τιποτα και δεν είπα ότι τα φυσίγγια του δεν σκοτωνουν εγω όλα τα βρίσκω απλά είπα ότι είναι δυνατα και για αυτό τα απορρίπτω και ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα τωρα για τις αλχημείες του που έχω δεν τις βάζω γιατί πολύ απλα δεν έχω κανένα θέμα να τον συκοφαντησω τον άλλο τον Μητσακο που μου πούλησε εξυπνάδα τα πουσταρα εδώ αυτά που έκανε ο πονηρός θα το ξαναπώ δεν μιλάω ποτέ χωρίς αποδείξεις αν ήταν λίγο πιο αργά και πιο μαλακά τα φυσίγγια του θα μου ταίριαζαν καλύτερα τόσο απλά και δεν ξανά απαντάω στο συγκεκριμένο θέμα

Να σας πώ και εγώ μια Ιστορία για τα φυσίγγια ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ! Είμαστε μια ομάδα από είκοσι έως τριάντα άτομα εδώ στην Πάτρα και κυνηγάμε την Τσίχλα στο περπατητό. Όλοι μας χρηςιμοποιούμε διάφορα νούμερα και μάρκες φυσιγγίων και κάποιοι τα γεμίζουν μόνοι τους. Είναι και κάποιοι από τον Πύργο που χρησιμοποιούν φυσίγγια από τις τοπικές τους Βιοτεχνίες! Τι παρατήρησα? Όλοι είναι ευχαριστημένοι! Κάποιοι βέβαια χρησιμοποιούν φυσίγγια Ρουμελιώτης των 28 και 30,5 γρ. Εάν δείτε κάτι σκοτώματα που κάνουν, θα πείτε…μωρέ με τι ρίχνει αυτός? Τώρα…εάν πείς σε αυτόν με τα 30,5 να τα αλλάξει με αυτά των 28, και αντίστροφα, θα γίνεις εχθρός τους (σε εισαγωγικά). Πάμε τώρα στο ζουμί!. Ενώ όλοι βλέπουν το τι κάνουν στην πράξη αυτά τα φυσίγγια, δεν τα αλλάζουν τα δικά τους! Συνεχίζουν με αυτά αλλά και κρυφοκοιτάζουν τα άλλα!. Άβυσσος η ψυχή των Ανθρώπων!. Πάμε τώρα στα σημερινά!. Μετά από πολλές ημέρες φάνηκαν κάτι πουλάκια στο Ευηνοχώρι, κατάφερα και πήρα δύο πουλάκια, όσα και τουφέκισα δηλαδή, με φετινά Φυσίγγια Ρουμελιώτης 30,5. Ακαριαίο σκότωμα σε αποστάσεις 30-35 μέτρων, και το κυριότερο το ένα είχε 5 σκάγια και το άλλο 6. Αυτά από εμένα με μιά συμβουλή! Μην κατηγορούμε άδικα! Δεν μας αρέσει εμάς, Οκ, να σεβαστούμε όμως ότι αυτό μπορεί να αρέσει σε άλλους! ΥΣ. Συγνώμη εάν σας κούρασα!.

Δεν με ενδιαφέρει καν τι λέει ο Π ούτε που διαβάζω τα ποστ του άτομα που προσβάλουν κάποιον που δεν ξέρουν με το καλημέρα είναι για εμένα ένα τιποτα και δεν είπα ότι τα φυσίγγια του δεν σκοτωνουν εγω όλα τα βρίσκω απλά είπα ότι είναι δυνατα και για αυτό τα απορρίπτω και ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα τωρα για τις αλχημείες του που έχω δεν τις βάζω γιατί πολύ απλα δεν έχω κανένα θέμα να τον συκοφαντησω τον άλλο τον Μητσακο που μου πούλησε εξυπνάδα τα πουσταρα εδώ αυτά που έκανε ο πονηρός θα το ξαναπώ δεν μιλάω ποτέ χωρίς αποδείξεις αν ήταν λίγο πιο αργά και πιο μαλακά τα φυσίγγια του θα μου ταίριαζαν καλύτερα τόσο απλά και δεν ξανά απαντάω στο συγκεκριμένο θέμα
Τον έχεις ήδη συκοφαντήσει ρε Τσάκαλε....μιλάς για αλχημείες...κ έτσι όπως το θέτεις, αλχημείες=πουστια‼️
Καλύτερα να μην έγραφες τίποτα αφού δεν ,προφανώς έχεις αποδείξεις‼️

Παιδιά τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη είναι πολύ καλά και οικονομικά!!Όλη η παρέα αυτά χρησιμοποιούμε σε σκοπευτήριο και κυνήγι.Το σημαντικό είναι ότι αν για κάποιο λόγο κάνει κάποια αλλαγή σε ενημερώνει. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι αγοράζεις.

19 χρόνων ήμουν Πάτρα κ το όνομα του, είχε φτάσει ως τα χωριά της Καρδίτσας‼️εν αντιθέσει με την λουξ(άγνωστη τότε για την υπόλοιπη Ελλάδα,πασίγνωστη σήμερα)βίβα ρουμελ δε χάντερς σαλουτς γιου‼️
Πι.ες/
πεθύμησα Πάτρα‼️

Τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη κι εγώ τα βρίσκω παρα πολύ καλά ιδιαίτερα τα 30 γρ που έβγαζε μέχρι πέρυσι.αυτο που με προβληματίζει είναι ότι αρκετοί κάλυκες μετά την τουφεκιά είναι σαν καμένη και τούς λείπουν κομμάτι από το πλαστικό.εχει συμβεί σε κάποιον άλλον?

Τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη κι εγώ τα βρίσκω παρα πολύ καλά ιδιαίτερα τα 30 γρ που έβγαζε μέχρι πέρυσι.αυτο που με προβληματίζει είναι ότι αρκετοί κάλυκες μετά την τουφεκιά είναι σαν καμένη και τούς λείπουν κομμάτι από το πλαστικό.εχει συμβεί σε κάποιον άλλον?
Ναι
Παραθέτω και μια φωτογραφία
Μία και μόνο φορά μου έτυχε... Αλλά δεν είχα ρίξει και πολλά... 4-5 κουτιά μόνο, γιατί είχα πάρει και από τα 28αρια και τα 32αρια του, εκείνη την χρονιά.
IMG_20200306_165540.jpg

Back