Πιστεύεις ότι είναι κάτι επικίνδυνο?Ναι
Μία και μόνο φορά μου έτυχε... Αλλά δεν είχα ρίξει και πολλά... 4-5 κουτιά μόνο, γιατί είχα πάρει και από τα 28αρια και τα 32αρια του, εκείνη την χρονιά.
View attachment 55500
Όχι όπως οι παραπάνω... νομίζω.Πώς πρέπει να είναι ένας ριγμένος κάλυκας;
Εγώ αυτά που πήρα εφέτος είναι με κάλυκα Πυρκάλ και δεν διαπίστωσα κάτι!. Αυτά μπορείς να μας πείς με τι κάλυκα είναι?Τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη κι εγώ τα βρίσκω παρα πολύ καλά ιδιαίτερα τα 30 γρ που έβγαζε μέχρι πέρυσι.αυτο που με προβληματίζει είναι ότι αρκετοί κάλυκες μετά την τουφεκιά είναι σαν καμένη και τούς λείπουν κομμάτι από το πλαστικό.εχει συμβεί σε κάποιον άλλον?
Φτιαχνει αυτο ακριβως που ζηταει η αγορα (εσεις εδω μεσα) και το πουλαει σε λογικη τιμηΠαραθέτω και μια φωτογραφία
Πυρκαλ κάλυκαΕγώ αυτά που πήρα εφέτος είναι με κάλυκα Πυρκάλ και δεν διαπίστωσα κάτι!. Αυτά μπορείς να μας πείς με τι κάλυκα είναι?
MaxamΕγώ αυτά που πήρα εφέτος είναι με κάλυκα Πυρκάλ και δεν διαπίστωσα κάτι!. Αυτά μπορείς να μας πείς με τι κάλυκα είναι?
Ναι μου είχε τύχει και εμένα σε 1 που έτυχε να δω όταν τα μαζεύω.Παραθέτω και μια φωτογραφία
Ναί!. Άμα θές ανεβάζω και φωτό αλλά δεν σας κοροιδεύω!. Χρώματος Πορτοκαλί!.Πυρκαλ κάλυκα
Σε πιστεύω,απλά απορώΝαί!. Άμα θές ανεβάζω και φωτό αλλά δεν σας κοροιδεύω!. Χρώματος Πορτοκαλί!.
Επήγα απο εκεί και τα φτιάξαμε μαζί, μου είπε δε, όταν είδα τον κάλυκα κοιτάς που είναι Πυρκάλ έεε, έχω μερικές χιλιάδες ακόμη, πάρτε τον τηλέφωνο και ρωτήστε!.Σε πιστεύω,απλά απορώ
ΩραίοςΕπήγα απο εκεί και τα φτιάξαμε μαζί, μου είπε δε, όταν είδα τον κάλυκα κοιτάς που είναι Πυρκάλ έεε, έχω μερικές χιλιάδες ακόμη, πάρτε τον τηλέφωνο και ρωτήστε!.
Maxam
Όταν έψαχνα την Outlander συνθετική 66εκ δεν μπορούσα να την βρω πουθενά εδώ κοντά. 2-3 μου είπαν ότι και καλά μίλησαν με την αντιπροσωπεία και δεν υπάρχουν άλλα κομμάτια, για να μου πασάρουν κάποιο άλλο. Είχα πάρει ήδη 2 φορές φυσίγγια από τον Αντρέα και θυμήθηκα ότι ο αδερφός του έχει οπλοπωλείο. Με ένα τηλέφωνο στον Αντρέα μέσα σε 5 λεπτά είχε γίνει η παραγγελία της καραμπίνας από την Beretta Ελλάς ενώ μιλούσε μαζί μου με ανοιχτή ακρόαση. Σε 5 μέρες είχα το όπλο στα χέρια μου γιατί μεσολάβησαν γιορτές και όταν το παρέλαβα με πήρε να δει αν όλα ήταν καλά. Τα μεταφορικά για το όπλο μου τα έκανε δώρο. Τι να λέμε τώρα για αυτό τον άνθρωπο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι !!Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερος με καθοδήγησε φουλ και σε αγορά φυσιγγίων το τι να αγοράσω αλλά και σε όπλο σε προσιτές τιμές όχι σαν κάτι άλλους που με είδαν νέο και μου έλεγαν κάτι τρελά είχε σεβασμό απέναντι μου και αυτό και μόνο με κέρδισε εμένα. Ευτυχώς τον έχω και δίπλα μου και πάω οπότε θέλω
Ρουμελας λέμεεεεεεεΠαραθέτω και μια φωτογραφία
Ρουμελας λέμεεεεεεε