Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερος με καθοδήγησε φουλ και σε αγορά φυσιγγίων το τι να αγοράσω αλλά και σε όπλο σε προσιτές τιμές όχι σαν κάτι άλλους που με είδαν νέο και μου έλεγαν κάτι τρελά είχε σεβασμό απέναντι μου και αυτό και μόνο με κέρδισε εμένα. Ευτυχώς τον έχω και δίπλα μου και πάω οπότε θέλω

Ναι

Μία και μόνο φορά μου έτυχε... Αλλά δεν είχα ρίξει και πολλά... 4-5 κουτιά μόνο, γιατί είχα πάρει και από τα 28αρια και τα 32αρια του, εκείνη την χρονιά.
View attachment 55500
Πιστεύεις ότι είναι κάτι επικίνδυνο?

Τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη κι εγώ τα βρίσκω παρα πολύ καλά ιδιαίτερα τα 30 γρ που έβγαζε μέχρι πέρυσι.αυτο που με προβληματίζει είναι ότι αρκετοί κάλυκες μετά την τουφεκιά είναι σαν καμένη και τούς λείπουν κομμάτι από το πλαστικό.εχει συμβεί σε κάποιον άλλον?
Εγώ αυτά που πήρα εφέτος είναι με κάλυκα Πυρκάλ και δεν διαπίστωσα κάτι!. Αυτά μπορείς να μας πείς με τι κάλυκα είναι?

Για τον Ανδρέα μόνο καλά λόγια έχω να πω. Άριστος και σαν επαγγελματίας αλλά και σαν χαρακτήρας. Θυμάμαι το 2019 όταν ήμουν στη Σαμοθράκη (εκεί για να βρεις φυσίγγια έπρεπε να κάνεις τάμα στην Παναγία), σε μια βδομάδα από την παραγγελία μου έστειλε μια κούτα και το κυριότερο κάθισε και μου γέμισε 6 κουτιά διασποράς όπως τα ήθελα εγώ. Και φέτος πάλι, σε μια παραγγελία αρχές Αυγούστου μου γέμισε 10 κουτιά διασποράς πάλι για τα γούστα μου. Για τα 30αρια και τα 32αρια του δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν ασχολούμαι φανατικά με τις τσίχλες για να κάνω κατανάλωση. Ξέρω όμως φίλους μου στο Νότιο Έβρο που ρίχνουν χιλιάδες από αυτά κάθε σαιζόν και δεν έχουν παράπονο. Εγώ πιο πολύ μπορώ να μιλήσω για τα 34αρια και τα 35αρια του (ισπανικές πυρίτιδες) που βάζουν κάτω πολλά εγχώρια και εισαγόμενα με σχεδόν διπλάσιες τιμές. Μπράβο του.

Πιστευω οτι ειναι αστοχια υλικου του καλυκα....
Ειχα κανει μια μεγαλη παραγγελια απο αυτους....σε κοκκινο και κιτρινο χρωμα....
Οι μισοι σχεδον απο αυτους....δεν δεχονταν επαναγομωση....χαλαγε το παστικο στα χειλη με το
ιδιο απλο σεταπ....
Ειδα και επαθα να τους βγαλω απο τα χερια μου....Οι περισσοτεροι επεσαν σε δοκιμες και δισκακια!!!

Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερος με καθοδήγησε φουλ και σε αγορά φυσιγγίων το τι να αγοράσω αλλά και σε όπλο σε προσιτές τιμές όχι σαν κάτι άλλους που με είδαν νέο και μου έλεγαν κάτι τρελά είχε σεβασμό απέναντι μου και αυτό και μόνο με κέρδισε εμένα. Ευτυχώς τον έχω και δίπλα μου και πάω οπότε θέλω
Όταν έψαχνα την Outlander συνθετική 66εκ δεν μπορούσα να την βρω πουθενά εδώ κοντά. 2-3 μου είπαν ότι και καλά μίλησαν με την αντιπροσωπεία και δεν υπάρχουν άλλα κομμάτια, για να μου πασάρουν κάποιο άλλο. Είχα πάρει ήδη 2 φορές φυσίγγια από τον Αντρέα και θυμήθηκα ότι ο αδερφός του έχει οπλοπωλείο. Με ένα τηλέφωνο στον Αντρέα μέσα σε 5 λεπτά είχε γίνει η παραγγελία της καραμπίνας από την Beretta Ελλάς ενώ μιλούσε μαζί μου με ανοιχτή ακρόαση. Σε 5 μέρες είχα το όπλο στα χέρια μου γιατί μεσολάβησαν γιορτές και όταν το παρέλαβα με πήρε να δει αν όλα ήταν καλά. Τα μεταφορικά για το όπλο μου τα έκανε δώρο. Τι να λέμε τώρα για αυτό τον άνθρωπο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι !!

Μπραβο του. Είναι ευχάριστα να ακούγονται αυτά για Ελληνα επαγγελματία.
Μην ξεχνάμε ότι το φυσίγγιο είναι πυρομαχικό που πυροδοτείται μέσα μεν στην θαλάμη αλλά 15 πόντους μπροστά από τα μάτια μας. Μια σοβαρή αστοχία του μπορεί να ......

Ρουμελας λέμεεεεεεε

Οταν θα μιλας για τον ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ....καλο θα ειναι να πλενεις πρωτα το στομα σου με αγιασμο !!
Ασε λοιπον τους χλεβασμους....εισαι εντελως ασχετος και απο φυσιγγια και απο ιδιογομωση....και το
κυριοτερο πολυ ΛΙΓΟΣ για κρινεις τον Ρουμελιωτη....
Σου ειπα....παρε το κουβαδακι σου ....και τραβα σε αλλη παραλια να παιξεις...

Με σενα σαν παραδειγμα.....αρχισα να ντρεπομαι που με λενε Νικο !!! :(

Back