Δεν θέλω να υποστηρίξω τον Ρουμελιώτη, ειλικρινά, εξάλλου εγώ φέτος ξεκίνησα να ρίχνω τα φυσίγγια του, αλλά δεν μου αρέσει η συκοφαντία, αν έχεις αποδείξεις για αυτά που λες μαζί σου, όχι όμως λόγια του αέρα μόνο και μόνο για να τραβηξει την προσοχήΟ Μάνθος και στραγάλια του Ρουμελιώτη να πάρει η Α400 θα τα ρίξει.
Μαζί σου κε Νίκο, άλλωστε έχεις δείξει ποιος είσαι ,ο συγκεκριμένος τύπος στάζει φαρμάκι χωρίς λόγο, έτσι για να τραβήξει την προσοχή κι επειδή αυτό που κάνει είναι αισχρή συκοφαντία και είναι προκλητικός την επόμενη φορά που θα διαβάσω δικό του ποστ με αυτό το ύφος εγώ θα αποχωρήσω γιατί απλά δεν γουστάρω να είμαι στην ίδια ομάδα με τέτοιους τύπους,άντε δεν μιλάμε αλλά ως εδώ.
Μάνθος κατάλαβες ότι εκθιαζω το όπλο σου έτσι; Άλλωστε έγραψα παραπάνω την άποψη μουΔεν θέλω να υποστηρίξω τον Ρουμελιώτη, ειλικρινά, εξάλλου εγώ φέτος ξεκίνησα να ρίχνω τα φυσίγγια του, αλλά δεν μου αρέσει η συκοφαντία, αν έχεις αποδείξεις για αυτά που λες μαζί σου, όχι όμως λόγια του αέρα μόνο και μόνο για να τραβηξει την προσοχή
εκτος απο αυτον!!!
2-0 σωστά?για αυτον !!!
Ααα....καλααααααΤι έγινε ρε παιδιά ... έχασα καυγά ?
Όπου δεις φαΐ κάτσε ...Τι έγινε ρε παιδιά ... έχασα καυγά ?
Αερόφουσκες έχει το εργαλείο; Για να μην κάτσει το λέω!!!Ήρθε η παλετιτσα μας!!!! Αύριο απόγευμα πάω με το hilux να την φορτώσω.....
Όχι και παλετιτσα, παλεταρα!Ήρθε η παλετιτσα μας!!!! Αύριο απόγευμα πάω με το hilux να την φορτώσω.....
Τι να κλασουν ρε 6500 φυσιγγια στο hilux??? Άμα τα χτίσω καλά του βάζω σχεδόν ένα τόνο ξύλα και δεν μασάει πουθενά....Αερόφουσκες έχει το εργαλείο; Για να μην κάτσει το λέω!!!
Απόβαση θα κάνεις ρε θηρίοΤι να κλασουν ρε 6500 φυσιγγια στο hilux??? Άμα τα χτίσω καλά του βάζω σχεδόν ένα τόνο ξύλα και δεν μασάει πουθενά....
Καλόριχτα τρελέ μου!!!!Τι να κλασουν ρε 6500 φυσιγγια στο hilux??? Άμα τα χτίσω καλά του βάζω σχεδόν ένα τόνο ξύλα και δεν μασάει πουθενά....
Λίγα είναι δικά μου. 32αρια για να δοκιμάσω την νέα συνταγή. Τα πιο πολλά είναι 28αρια και αρκετά 35,5 σε νο 3 , 4 ,5 για φίλους λαγαδες που πήραν πέρσι πρώτη φορά έμειναν λαλακες με αυτό το φυσιγγι!!!Όχι και παλετιτσα, παλεταρα!
Καλοριχτα Μητσαρα πατριδαρα
20κουτάκια 32αρια είναι δικά μου. Όλη η παρέα και συνάδελφοι από το εργοστάσιο ψωνίζουν από τον Ανδρέα πλέον. Αλλά από τον Ιούνιο και δώθε και εγώ έχω φορτώσει άγρια....Δεν ξέρω αλλά έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για την φετινή τσιχλοχρονια...Απόβαση θα κάνεις ρε θηρίο
Καλοριχτα Δημήτρη!Λίγα είναι δικά μου. 32αρια για να δοκιμάσω την νέα συνταγή. Τα πιο πολλά είναι 28αρια και αρκετά 35,5 σε νο 3 , 4 ,5 για φίλους λαγαδες που πήραν πέρσι πρώτη φορά έμειναν λαλακες με αυτό το φυσιγγι!!!
Με υγεία20κουτάκια 32αρια είναι δικά μου. Όλη η παρέα και συνάδελφοι από το εργοστάσιο ψωνίζουν από τον Ανδρέα πλέον. Αλλά από τον Ιούνιο και δώθε και εγώ έχω φορτώσει άγρια....Δεν ξέρω αλλά έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για την φετινή τσιχλοχρονια...