Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λίγα είναι δικά μου. 32αρια για να δοκιμάσω την νέα συνταγή. Τα πιο πολλά είναι 28αρια και αρκετά 35,5 σε νο 3 , 4 ,5 για φίλους λαγαδες που πήραν πέρσι πρώτη φορά έμειναν λαλακες με αυτό το φυσιγγι!!!
30άρι δεν έβαλες για δοκική;;;

Τώρα πήρα λίγα!!! Τα πολλά τα έχω πάρει πιο νωρίς!!! Φυσιγγοαρρωστος είμαι και φαίνομαι!!!
Μπαίνοντας Πάτρα στο αριστερό σου χέρι κάποιος μπορεί να διακρίνει το άγαλμα του @DimDre . Μεγάλος ευεργέτης της τοπικής οικονομίας .yel. .
Περιμένω γνώμες σου από τα καινούργια φέτος να δω και εγώ πως θα τη βγάλω . Αν και όσο το αργώ τόσο το ρισκάρω για νέες αυξήσεις.

Μπαίνοντας Πάτρα στο αριστερό σου χέρι κάποιος μπορεί να διακρίνει το άγαλμα του @DimDre . Μεγάλος ευεργέτης της τοπικής οικονομίας .yel.
Σε λίγο ο Ανδρέας πηρε Ferrari..... .sarcastic.
Τώρα πήρα λίγα!!! Τα πολλά τα έχω πάρει πιο νωρίς!!! Φυσιγγοαρρωστος είμαι και φαίνομαι!!!
Περαστικά μας φίλε......

Μπαίνοντας Πάτρα στο αριστερό σου χέρι κάποιος μπορεί να διακρίνει το άγαλμα του @DimDre . Μεγάλος ευεργέτης της τοπικής οικονομίας .yel. .
Περιμένω γνώμες σου από τα καινούργια φέτος να δω και εγώ πως θα τη βγάλω . Αν και όσο το αργώ τόσο το ρισκάρω για νέες αυξήσεις.
Εγώ έβαλα 5000 28αρια για αρχή. Πώς με βλέπεις DimDre..;;;;;;;

Λίγα είναι δικά μου. 32αρια για να δοκιμάσω την νέα συνταγή. Τα πιο πολλά είναι 28αρια και αρκετά 35,5 σε νο 3 , 4 ,5 για φίλους λαγαδες που πήραν πέρσι πρώτη φορά έμειναν λαλακες με αυτό το φυσιγγι!!!

Καλοριχτα...για ολους Μητσαρα !!! Υγεια και ζεστες καννες φιλε !!!

Συνάρρωστοι με έχετε μουρλάνει με τον Ρουμελιώτη: καλο παιδι ο Αντρέας, καλά φυσίγγια ο Αντρέας, καλές τιμες ο Αντρέας. Με βάλατε στον πειρασμό για τα περάσματα. Για να ακούσω λοιπόν: ριχνω 28γρ sporting cheditte και βαριά 30γρ Ζώτο με SKB 605S, σύσφιξη 2* +4*. Για πείτε .....

Συνάρρωστοι με έχετε μουρλάνει με τον Ρουμελιώτη: καλο παιδι ο Αντρέας, καλά φυσίγγια ο Αντρέας, καλές τιμες ο Αντρέας. Με βάλατε στον πειρασμό για τα περάσματα. Για να ακούσω λοιπόν: ριχνω 28γρ sporting cheditte και βαριά 30γρ Ζώτο με SKB 605S, σύσφιξη 2* +4*. Για πείτε .....
Ε πάρε 28γρ κυνηγετικά με πίστον, κανονικό συγκεντρωτήρα και 30γρ αφού ρίχνεις βαριά μέχρι εκεί!
Τα 28γρ cheddite πως σου φαίνονται; Είχα ρίξει με πολύ ωραία και μακρινά σκοτώματα μερικές φορές αλλά μου έκανε και νεράκια με πολλά ζωντανά στο τέλος.Μου άφησε γλυκόπικρη άποψη στο τελειώμά τους, πράγμα στο οποίο έλεγα ότι έχω ρίξει πολύ πιο ανώτερα 28γρ από αυτά!
Screenshot_20220914-121529_Gallery.jpg

Last edited:
Θεωρώ ότι ο piston δεν θα είναι οκ για τά μπασιματα. Είναι για πιο κοντά. Θα σού πρότεινα Κωνσταντίνε να μιλήσεις με τον Αντρέα, και να το δείτε μαζί. Είμαι σίγουρος ότι θα ενημερωθείς και θα αποφασίσεις τι θα θέλεις

Back