Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ρουμελας λέμεεεεεεε
Νικόλα είσαι προκατελημενος τελικά ρε φίλε. Τον κάλυκα ο Ρουμελιωτης τον παράγει? Εσύ πιστεύεις ότι τον ίδιο κάλυκα δεν τον έχουν προμηθευτεί και άλλοι κατασκευαστές στην Ελλάδα? Και έχουν δει τα μάτια μας και χειρότερα πχ nsi sipe που ξεκολλαγε ολο το πλαστικό από τον παφυλα και ίδια περίπτωση ακριβως με τα ναβαρο 30 που τόσο διαφημίζεις. Πάλι καλά που έκανε εμπλοκή το όπλο αλλιώς θα είχαμε δράματα εκείνη την μέρα με το ναβαρο. Πάρτο λίγο αλλιώς λοιπόν γιατί έχεις καταντήσει κουραστικός.

Αυτό που συμβαίνει με τους κάλυκες πιστεύω ότι είναι σε γνώση των κατασκευαστών φυσιγγίων .Αν γίνονται δοκιμές κάθε φορά που παραλαμβάνεις υλικά ,βλητικος σταθμός κλπ.Για τον παφιλα κάτω από 12 η σταματάς να τον αγοράζεις σαν καταναλωτής ,η κάθεσαι και λούζεται τη γυφτιά του παραγωγού φυσιγγίων .Και μακάρι να μην υπάρχει κάποιο θέμα ασφάλειας.

Νικόλα είσαι προκατελημενος τελικά ρε φίλε. Τον κάλυκα ο Ρουμελιωτης τον παράγει? Εσύ πιστεύεις ότι τον ίδιο κάλυκα δεν τον έχουν προμηθευτεί και άλλοι κατασκευαστές στην Ελλάδα? Και έχουν δει τα μάτια μας και χειρότερα πχ nsi sipe που ξεκολλαγε ολο το πλαστικό από τον παφυλα και ίδια περίπτωση ακριβως με τα ναβαρο 30 που τόσο διαφημίζεις. Πάλι καλά που έκανε εμπλοκή το όπλο αλλιώς θα είχαμε δράματα εκείνη την μέρα με το ναβαρο. Πάρτο λίγο αλλιώς λοιπόν γιατί έχεις καταντήσει κουραστικός.

Δεν ειναι μονο προκατελημενος.....Σκατοψυχος ειναι....και κουβαλαει φαρμακι μεσα του....και αν απο
λαθος δαγκωσει την γλωσσα του....θα ψοφησει απο το ιδιο του το φαρμακι...
Τι αλλο να υποθεσεις για καποιον....που κατηγορει ελαφρατη καρδια ...εναν εντιμο ανθρωπο οπως
ο Ρουμελιωτης...???
Εμενα....κρατησε μου μια θεση στην ''εξεδρα''......γιατι την επομενη φορα που θα κατηγορησει τον
Ρουμελιωτη....δεν θα ειμαι ευγενικος μαζι του....
Θα τον ''στολισω'' σαν Χριστουγεννιατικο δενδρο....και ας με πεταξετε εξω....
Την Αδικια...η πετσα μου δεν την σηκωνει...

Για το μονο που απορω ειναι....τι τους θελεται τετοιους ανθρωπους μεσα στο φορουμ ???
Δεν εχουν να προσφερουν κατι....Εκτος απο κατηγοριες...εχουν την νοοτροπια.....δεν εχω εγω κατσικα...
να ψοφισει και του γειτονα....Ειναι και το βλεπεται λογικο να κατηγορει τον Ρουλελιωτη ???
Ελεος δλδ !!!!
Εαν τα ''βλεπω λαθος''.....διορθωστε με παλικαρια....μηπως και γλυτωσω την ''εξεδρα''.... !!!

Αυτό που συμβαίνει με τους κάλυκες πιστεύω ότι είναι σε γνώση των κατασκευαστών φυσιγγίων .Αν γίνονται δοκιμές κάθε φορά που παραλαμβάνεις υλικά ,βλητικος σταθμός κλπ.Για τον παφιλα κάτω από 12 η σταματάς να τον αγοράζεις σαν καταναλωτής ,η κάθεσαι και λούζεται τη γυφτιά του παραγωγού φυσιγγίων .Και μακάρι να μην υπάρχει κάποιο θέμα ασφάλειας.

Δεν ειναι παντα ετσι....Εννοω δεν ξερεις ποιος και ποτε θα σου βγαλει το προβλημα ο καλυκας...
Ειχα αγορασει 2000 καλυκες.....και το δικο μου προβλημα ξεκινησε οταν ειχα ριξει τους 500 καλυκες..
Μετα αρχισα και ''ψαχνομουν'' για το γιατι συμβαινει αυτο....
Αστοχια υλικου ειναι....και δεν φαινεται με το ματι !!!

Δεν ειναι παντα ετσι....Εννοω δεν ξερεις ποιος και ποτε θα σου βγαλει το προβλημα ο καλυκας...
Ειχα αγορασει 2000 καλυκες.....και το δικο μου προβλημα ξεκινησε οταν ειχα ριξει τους 500 καλυκες..
Μετα αρχισα και ''ψαχνομουν'' για το γιατι συμβαινει αυτο....
Αστοχια υλικου ειναι....και δεν φαινεται με το ματι !!!
Νίκο αυτός είναι ο εφιάλτης κάθε παραγωγού και αναλόγως το είδος .Το λιντλ έκανε πάλι ανάκληση δύο τροφίμων ως ακατάλληλα.Για εμένα προσωπικά δεν είναι καλή εικόνα ριγμενου κάλυκα.Δεν μου έχει συμβεί ποτέ και δεν θα το ήθελα όταν πάω και στοκαρω κάποιες χιλιαδες φυσίγγια.

Λοιπόν κύριοι. Δηλώνω φανατικός NSI. Την "γνώρισα" με το AZ20 και νομίζω ότι τα ρίχνω μια ζωή . Έχω δει αρκετές φορές να μένει ο κάλυκας στην κανη. Τις προάλλες έριξα κάτι υπόλοιπα SPORTING DUE EUROPE στο σκοπευτήριο. Θα σας πω λοιπόν ότι σε 5-6 φυσίγγια υποχώρησε το καψουλι και δεν έριξε. Τι σημαίνει αυτό.....ότι είναι μάπα τα φυσίγγια της;;;; Όσο για τον Ρουμελιώτη. Γνωριστκα με τα φυσίγγια του, πέρυσι μόνο και μόνο για να τα δοκιμάσω στο σκοπευτήριο. Δούλεψα τρεις τύπους. Σα λέω λοιπόν ότι είναι απαιχτα. Μπράβο του. Και τίς τιμουλες θα τις κρατά με νύχια και με δόντια νομίζω. Είμαι περίεργος να δω μέχρι πότε. Εγώ προσωπικά με αυτά που βλέπω, νομίζω ότι δεν θα τον αλλάξω όσο προσέχει το προϊόν του, αλλά και την συνεργασία και συμπεριφορά του απέναντι μου

Νίκο αυτός είναι ο εφιάλτης κάθε παραγωγού και αναλόγως το είδος .Το λιντλ έκανε πάλι ανάκληση δύο τροφίμων ως ακατάλληλα.Για εμένα προσωπικά δεν είναι καλή εικόνα ριγμενου κάλυκα.Δεν μου έχει συμβεί ποτέ και δεν θα το ήθελα όταν πάω και στοκαρω κάποιες χιλιαδες φυσίγγια.

Εχεις δικιο....Κανεις δεν θελει κατι τετοιο....Εχω ασχοληθει λιγο με την ιδιογομωση...και σε αυτα τα
χρονια που γεμιζω...δυο φορες επεσα σε αστοχια υλικου καλυκα!!
Το χειροτερο απο ολα....δεν ειναι ορατο με γυμνο ματι....Με λιγα λογια δεν μπορεις να ξερεις εκ
των προτερων...εαν οι καλυκες εχουν προβλημα ή οχι...
Οταν τους ριξεις και μετα βγαινει το προβλημα που εχουν....και ετσι τα χερια σου ειναι ''δεμενα''...!!!

Μονο το λιντλ ??? Εδω σοβαρες αντιπροσωπειες αυτ/των εχουν γυρισει χιλιαδες αυτ/τα πισω για
λαθος κατασκευης...
Και εχουμε τον ''αλλον''....αντε να μην ανοιξω ακομα το στομα μου....και κατηγορει τον Ρουμελιωτη
για τους καλυκες ??
Λες και ο Ρουμελιωτης κατασκευαζει καλυκες....
Ξερεις τι λεει ο λαος μας ?? Της κοντης ψολης....και οι τριχες της φταινε...!!!

Συγνωμη απο ολους για την φρασεολογια μου....αλλα δεν αντεξα να μην το πω !!!

Δεν ειναι μονο προκατελημενος.....Σκατοψυχος ειναι....και κουβαλαει φαρμακι μεσα του....και αν απο
λαθος δαγκωσει την γλωσσα του....θα ψοφησει απο το ιδιο του το φαρμακι...
Τι αλλο να υποθεσεις για καποιον....που κατηγορει ελαφρατη καρδια ...εναν εντιμο ανθρωπο οπως
ο Ρουμελιωτης...???
Εμενα....κρατησε μου μια θεση στην ''εξεδρα''......γιατι την επομενη φορα που θα κατηγορησει τον
Ρουμελιωτη....δεν θα ειμαι ευγενικος μαζι του....
Θα τον ''στολισω'' σαν Χριστουγεννιατικο δενδρο....και ας με πεταξετε εξω....
Την Αδικια...η πετσα μου δεν την σηκωνει...

Για το μονο που απορω ειναι....τι τους θελεται τετοιους ανθρωπους μεσα στο φορουμ ???
Δεν εχουν να προσφερουν κατι....Εκτος απο κατηγοριες...εχουν την νοοτροπια.....δεν εχω εγω κατσικα...
να ψοφισει και του γειτονα....Ειναι και το βλεπεται λογικο να κατηγορει τον Ρουλελιωτη ???
Ελεος δλδ !!!!
Εαν τα ''βλεπω λαθος''.....διορθωστε με παλικαρια....μηπως και γλυτωσω την ''εξεδρα''.... !!!
Μαζί σου κε Νίκο, άλλωστε έχεις δείξει ποιος είσαι ,ο συγκεκριμένος τύπος στάζει φαρμάκι χωρίς λόγο, έτσι για να τραβήξει την προσοχή κι επειδή αυτό που κάνει είναι αισχρή συκοφαντία και είναι προκλητικός την επόμενη φορά που θα διαβάσω δικό του ποστ με αυτό το ύφος εγώ θα αποχωρήσω γιατί απλά δεν γουστάρω να είμαι στην ίδια ομάδα με τέτοιους τύπους,άντε δεν μιλάμε αλλά ως εδώ.

Μαζί σου κε Νίκο, άλλωστε έχεις δείξει ποιος είσαι ,ο συγκεκριμένος τύπος στάζει φαρμάκι χωρίς λόγο, έτσι για να τραβήξει την προσοχή κι επειδή αυτό που κάνει είναι αισχρή συκοφαντία και είναι προκλητικός την επόμενη φορά που θα διαβάσω δικό του ποστ με αυτό το ύφος εγώ θα αποχωρήσω γιατί απλά δεν γουστάρω να είμαι στην ίδια ομάδα με τέτοιους τύπους,άντε δεν μιλάμε αλλά ως εδώ.
Δλδ αν φας κέρατο ...x όλες οι γκόμενες❓ σοβαρευτείτε ρε ..

Δλδ αν φας κέρατο ...x όλες οι γκόμενες❓ σοβαρευτείτε ρε ..
Όχι ρε φίλε, αλλά μπαίνουμε εδώ, εγώ τουλάχιστον, για να ανταλλάξουμε απόψεις και να περάσουμε κάποιες στιγμές χαλαρές μιλοντας για αυτό που τόσο αγαπάμε όλοι μας, όχι για να μου σπάνε τα νεύρα με τέτοιους τύπους.

Όχι ρε φίλε, αλλά μπαίνουμε εδώ, εγώ τουλάχιστον, για να ανταλλάξουμε απόψεις και να περάσουμε κάποιες στιγμές χαλαρές μιλοντας για αυτό που τόσο αγαπάμε όλοι μας, όχι για να μου σπάνε τα νεύρα με τέτοιους τύπους.
Sorry για το ρε φιλε

Μπλόκ

Back