μεταφωρικη φιλεμουυυυ τωρα εαν εχη στοκ 32 γρ δεν ξερωωω παρε τηλ να σου πηηηΕπειδή βλέπω οτι όλοι λέτε τα καλυτερα για αυτά τα φυσίγγια μπορεί να μου πει κάποιος ενδεικτικές τιμές για 32γραμμάρια ; Επίσης πως αποστέλνει με κούριερ ; μεταφορική ;
μεταφωρικη φιλεμουυυυ τωρα εαν εχη στοκ 32 γρ δεν ξερωωω παρε τηλ να σου πηηηΕπειδή βλέπω οτι όλοι λέτε τα καλυτερα για αυτά τα φυσίγγια μπορεί να μου πει κάποιος ενδεικτικές τιμές για 32γραμμάρια ; Επίσης πως αποστέλνει με κούριερ ; μεταφορική ;
Σε τι τιμή τα δίνει ; Πάνω από 9 ευρώ κάτω από 9 ;μεταφωρικη φιλεμουυυυ τωρα εαν εχη στοκ 32 γρ δεν ξερωωω παρε τηλ να σου πηηη
Ανάλογα φέτος πως θα διαμορφώσει την τιμή η αγορά και πόσοι ποσότητα θα αγοράσει από υλικά ανάλογα με την ζήτηση.Σε τι τιμή τα δίνει ; Πάνω από 9 ευρώ κάτω από 9 ;
Πόσο τα είχε πέρυσι; Με νοιάζει να έχω μια ιδέαΑνάλογα φέτος πως θα διαμορφώσει την τιμή η αγορά και πόσοι ποσότητα θα αγοράσει από υλικά ανάλογα με την ζήτηση.
Τη σεζόν που πέρασε, είχε τα 32άρια, 8,3 με απλό συγκεντρωτήρα και 8,5 το μεσόταπα.Πόσο τα είχε πέρυσι; Με νοιάζει να έχω μια ιδέα
Με της υγείες σαςπηρα προχθες τον φιλο μας τον πατρινο για κουτες.μου λεει δεν εχει βγαλει ακομα,μετα τις 20 ιουλιου θα ξεκινησει.λεω μια τιμουλα για 32 στο αερα και βλεπουμε οταν θα βγαλεις. 9,30 λεει!ενα ευρουλακι πανω!καλημερα σας!
δεν εχει και αυτος τα περισσοτεραΑλαγιαννης όσο έχει ακόμη
γιατι το λες ετσι φιλε μου,εχεις καποια αντιπροταση;ψαχνομαι γενικα και ειναι ολες ευπροσδεκτες να ξερειςΜε της υγείες σας
9.5 τα 32αρια, 9 τα 30αριαΜίλησε κανείς με των Ανδρέα? Ρώτησε τι τιμές παίζουν φέτος?
εχει ακομα;Όταν έχει ο Αλλαγιανης 9 ευρω τις φυσιγγαρες Α1 34 specialle, τι ψάχνετε;;
Tι λένα σαν φυσίγγια;9,50€ 32 γρ
Παρα πολυ καλα ειναι, και στο κρυο ακομα καλυτερα, επισης εξαιρετικο το 34αρι του.Tι λένα σαν φυσίγγια;
Σκεφτομαι να τα παρω για την φάσσα σε νούμενρο 6. Ο χειμωνας αν ειναι οπως πέρυσι δεν με βλεπω να ριχνω πάνω από 34 γρ
Και άμα δεν είναι? Ποιος ο λόγος να πέσεις σε γραμμάρια για οικονομία? Μείνε στο 34 .Tι λένα σαν φυσίγγια;
Σκεφτομαι να τα παρω για την φάσσα σε νούμενρο 6. Ο χειμωνας αν ειναι οπως πέρυσι δεν με βλεπω να ριχνω πάνω από 34 γρ
5 κούτες 20αρες μου έστειλε Γιαννιτσά με 0 μεταφορικά. Πάνω από 50 ή 70ε φυσίγγια δεν θυμάμαι ακριβώς, τα στέλνει με δικά του έξοδα.Στέλνει παντού ο Αλλαγιάννης και εκτός Αθήνας? Μην μας βγούνε το μεταφορικά περισσότερο από τα φυσίγγια
Στέλνει παντού ο Αλλαγιάννης και εκτός Αθήνας? Μην μας βγούνε το μεταφορικά περισσότερο από τα φυσίγγια
Έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να σταματήσουμε όλοι να μιλάμε για τις συγκεκριμένες συναλλαγές. Και για το καλό του επαγγελματία που θα τον κάψουμε, αλλά και για μας που δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε....5 κούτες 20αρες μου έστειλε Γιαννιτσά με 0 μεταφορικά. Πάνω από 50 ή 70ε φυσίγγια δεν θυμάμαι ακριβώς, τα στέλνει με δικά του έξοδα.