Σωστος.Έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να σταματήσουμε όλοι να μιλάμε για τις συγκεκριμένες συναλλαγές. Και για το καλό του επαγγελματία που θα τον κάψουμε, αλλά και για μας που δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε....
Σωστος.Έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να σταματήσουμε όλοι να μιλάμε για τις συγκεκριμένες συναλλαγές. Και για το καλό του επαγγελματία που θα τον κάψουμε, αλλά και για μας που δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε....
μεχρι να βάλει κρυο ( αν βάλει) ας ριχνω τα 32γρΚαι άμα δεν είναι? Ποιος ο λόγος να πέσεις σε γραμμάρια για οικονομία? Μείνε στο 34 .
Είναι καλά φυσίγγια και συγκεντρωτικά ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή στην αγορά συνδυασμός τιμής με φυσίγγι.Εαν και εφόσον είναι ίδια με τις άλλες χρονιές που ίδια θα είναι γιατί Ναυπλιώτης και κύργιας δεν πτοούνται όπως φένεται.Tι λένα σαν φυσίγγια;
Σκεφτομαι να τα παρω για την φάσσα σε νούμενρο 6. Ο χειμωνας αν ειναι οπως πέρυσι δεν με βλεπω να ριχνω πάνω από 34 γρ
Για να δούμε...!!!Είναι καλά φυσίγγια και συγκεντρωτικά ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή στην αγορά συνδυασμός τιμής με φυσίγγι.Εαν και εφόσον είναι ίδια με τις άλλες χρονιές που ίδια θα είναι γιατί Ναυπλιώτης και κύργιας δεν πτοούνται όπως φένεται.
Ρε Ηλια, εδω εχουμε ριξει κουτες κ κουτες Ρουμελιωτη την τελευταια 5ετια.Για να δούμε...!!!
Θα τα παρω κ βλεπωντας κ κάνοντας
Σπυρετο....εγινε η παραγγελια. 32γρ.Ρε Ηλια, εδω εχουμε ριξει κουτες κ κουτες Ρουμελιωτη την τελευταια 5ετια.
Εχω απο ολα στοκ. Οποια θελεις να δοκιμασεις ελα να παρεις.
Δεν θα εχεις προβλημα με το 32 αλλα εγω θα σου προτεινα το 34αρι για ολη τη σεζον εκτος απο τα πολλα κρυα.
Φίλε τσίχλα κυνηγάς με 34γρ όλη τη σεζόν;Ρε Ηλια, εδω εχουμε ριξει κουτες κ κουτες Ρουμελιωτη την τελευταια 5ετια.
Εχω απο ολα στοκ. Οποια θελεις να δοκιμασεις ελα να παρεις.
Δεν θα εχεις προβλημα με το 32 αλλα εγω θα σου προτεινα το 34αρι για ολη τη σεζον εκτος απο τα πολλα κρυα.
Πήρα κ εγώ 30αρια με psb3 κ vzero 23.... Είναι ωραίος συνδυασμός... Γιατί πρέπει να στηρίζουμε κ αυτούς που μας στήριζαν τόσα χρόνια για να μας στηρίξουν κ στο μέλλον μέσα σε όλη αυτή την τραγική κατάσταση που ζούμε...
Υπάρχουν επαγγελματίες που δουλεύουν μικρό κέρδος, υπάρχουν κ επαγγελματίες που δουλεύουν με πολύ μεγαλύτερο.... Σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητας μας... Εγώ προτιμώ να στηρίζω αυτούς που νιώθω ότι με στηρίζουν....η τουλάχιστον δεν αισχροκέρδουν επάνω μου... Όλοι να ζήσουν θέλουν, το πώς θα το κάνουν είναι αυτό που διαχωρίζει τους ανθρώπους... Μπορεί ο καθένας να πει χίλια δυο αρνητικά για τον Ρουμελιώτη, δεν στέκομαι σε αυτά... Ότι αισχροκέρδησε ποτέ στους πελάτες του, δεν μπορεί να το πει κανείς νομίζω...Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε (μας) στηρίξει κανένας, είμαστε μόνοι μας και θα μας χώσουν το μαχαίρι πιο βαθιά.
Καλό όμως είναι να δίνεις θάρρος.
Φιλικά πάντα μιλάω.
Καλά κάνεις αρι και στηρίζεις αυτό που σου αρεση δεν χρειάζεται να λες τίποτα παραπάνω.. ο καθένας ότι τραβάει η τσέπη του και ότι του δίνει απολεσματαΥπάρχουν επαγγελματίες που δουλεύουν μικρό κέρδος, υπάρχουν κ επαγγελματίες που δουλεύουν με πολύ μεγαλύτερο.... Σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητας μας... Εγώ προτιμώ να στηρίζω αυτούς που νιώθω ότι με στηρίζουν....η τουλάχιστον δεν αισχροκέρδουν επάνω μου... Όλοι να ζήσουν θέλουν, το πώς θα το κάνουν είναι αυτό που διαχωρίζει τους ανθρώπους... Μπορεί ο καθένας να πει χίλια δυο αρνητικά για τον Ρουμελιώτη, δεν στέκομαι σε αυτά... Ότι αισχροκέρδησε ποτέ στους πελάτες του, δεν μπορεί να το πει κανείς νομίζω...
Υπάρχουν επαγγελματίες που δουλεύουν μικρό κέρδος, υπάρχουν κ επαγγελματίες που δουλεύουν με πολύ μεγαλύτερο.... Σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητας μας... Εγώ προτιμώ να στηρίζω αυτούς που νιώθω ότι με στηρίζουν....η τουλάχιστον δεν αισχροκέρδουν επάνω μου... Όλοι να ζήσουν θέλουν, το πώς θα το κάνουν είναι αυτό που διαχωρίζει τους ανθρώπους... Μπορεί ο καθένας να πει χίλια δυο αρνητικά για τον Ρουμελιώτη, δεν στέκομαι σε αυτά... Ότι αισχροκέρδησε ποτέ στους πελάτες του, δεν μπορεί να το πει κανείς νομίζω..
Δεν είναι και όλα τα εισαγόμενα ωραία και καλά. Αυτό που έπαθα εγώ και αρκετοί άλλοι με f2 classic b&p το φυσάω και δεν κρυώνει χρόνια τώρα....Δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες, ούτε στοχοποίησα συγκεκριμένο επαγγελματία.
Η μέχρι τώρα συναναστροφή μου με επαγγελματίες του χώρου με οδήγησαν να αγοράζω εισαγόμενα.Αν δεν σε κλεψουν στα χρήματα θα σε κλεψουν στην ποιότητα, άν δεν σε κλεψουν στην ποιότητα θα σε κλεψουν στην σταθερότητα, κάπου όμως θα σε κλεψουν.Γενικα δεν υπάρχει επαγγελματισμός πουθενά, όλα γίνονται άρπα κόλλα.
Καλόρικτα!Πήρα κ εγώ 30αρια με psb3 κ vzero 23.... Είναι ωραίος συνδυασμός... Γιατί πρέπει να στηρίζουμε κ αυτούς που μας στήριζαν τόσα χρόνια για να μας στηρίξουν κ στο μέλλον μέσα σε όλη αυτή την τραγική κατάσταση που ζούμε...
Καλόρικτα!Εγώ φόρτωσα μισοταπα 32αρια νο9 και νο10 γιατι περσι στα περπατητα και σε απογευματινα εκανα παπαδες με αυτα. Τα πλήρωσα 9.5€. Με τα μεταφορικά μου βγήκαν 9.75€ / κουτάκι. Την ίδια ώρα αλλά μισοταπα στα 31 γραμμάρια που τα έχω ρίξει και ήταν καταπληκτικά πωλούνται από 13.50 μέχρι 14.50€.... Πέραν του Αλαγιαννη που είναι ο φθηνότερος από όλους, ο Ρουμελιωτης είναι τουλάχιστον στα ίδια η πιο κάτω από τους άλλους. Προσωπικά τα έχω βρει με τα φυσιγγια του , τουλάχιστον 4-5 απο αυτα, και συνεχίζω να παίρνω από αυτόν την πλειοψηφία των πυρομαχικών μου. Από την στιγμή που όλοι είναι πολύ κοντά στις τιμές συνεχίζω να παίρνω αυτά που μου κάνουν τα χατίρια.
Υπογράφω και εγώ ....από ότι έχω καταλάβει τους καλούς πελάτες τους προσέχουν όλοι..Δεν είναι και όλα τα εισαγόμενα ωραία και καλά. Αυτό που έπαθα εγώ και αρκετοί άλλοι με f2 classic b&p το φυσάω και δεν κρυώνει χρόνια τώρα....
Ουστ! Μαυρογατα!Υ.Γ: σήκωσε κάνα τηλ ρε.....
Κ μου είπε κ καλοριχτα???Ουστ! Μαυρογατα!
Δεν είναι και όλα τα εισαγόμενα ωραία και καλά. Αυτό που έπαθα εγώ και αρκετοί άλλοι με f2 classic b&p το φυσάω και δεν κρυώνει χρόνια τώρα....