Λιγότερο απο οτι έχουν οι άλλοι τα 31 γραμμάρια με gm3....Τα 33 γρ.με α1 ξερει κανης ποσο τα εχει
Λιγότερο απο οτι έχουν οι άλλοι τα 31 γραμμάρια με gm3....Τα 33 γρ.με α1 ξερει κανης ποσο τα εχει
Για νορμάλ καιρό csb 32. Εμένα και με αρνητικές θερμοκρασίες μια χαρά τις γαζωνουν. Όχι -10 για να προλάβω μερικους. Με -3 που τα έχω ρίξει σε 8αρι πήγαν καλα.Θα πάρω και εγώ για τσίχλες.
Νο8-9 σε 32γρ.
Ποια να πάρω ρε παίδες ; CSB-1 ή GM3 ;
Νορμάλ χειμερινούς καιρούς όχι ψοφόκρυα ...
Μπράβο για τις τιμές και γιατί στηρίζει το HuntersLife.
View attachment 31314View attachment 31315
Ωωωχχχχ άλλος καλυκολατρης μας βρηκε! Εγώ ξέρω έναν που αν τα φυσίγγια δεν ειναι σε διαφανή καλυκα δεν τα βάζει στο όπλο του!!!!Το 32άρι με GM3, έχω πάρει από πέρυσι 5 κουτάκια για δοκιμή αλλά δεν έχω προλάβει να τα ρίξω ακόμα.Αλλά με τον φιόκι αυτόν τον γυαλιστερό και βελούδινο κάλυκα σου έρχεται να τα φας !
Ας έχουμε φυσίγγια σε ό,τι χρώμα να ναι.Αν και θα προτιμούσα το 32αρι με csb του ρουμελιώτη στον μαύρο κάλυκα όπως το πρωτογνώρισα !Ωωωχχχχ άλλος καλυκολατρης μας βρηκε! Εγώ ξέρω έναν που αν τα φυσίγγια δεν ειναι σε διαφανή καλυκα δεν τα βάζει στο όπλο του!!!!
Eγω στον διάφανο...Αν και θα προτιμούσα το 32αρι με csb του ρουμελιώτη στον μαύρο κάλυκα όπως το πρωτογνώρισα !
Τα έχω πάρει αυτά σε διάφανο , σε μπλε , σε μαύρο και σε πορτοκαλί!!! Όντως ο διαφανος μου αρεσε και εμένα πολύ! Ότι χρώμα και να ήταν όμως την δουλειά τους την έκαναν μια χαρα!Eγω στον διάφανο...
Και ο διαφανος είναι ο καλυκας εκείνου που δεν έχει να κρυψει τίποτα για οποιοδήποτε λόγο....
Μόνο σε πορτοκαλί δεν τα έχω πάρει.Τα έχω πάρει αυτά σε διάφανο , σε μπλε , σε μαύρο και σε πορτοκαλί!!! Όντως ο διαφανος μου αρεσε και εμένα πολύ! Ότι χρώμα και να ήταν όμως την δουλειά τους την έκαναν μια χαρα!
Αυτά τα λευκά πανέμορφα φυσίγγια,πόσο κοστίζει το κουτί;;;
Τι θες ρε;;Αυτά τα λευκά πανέμορφα φυσίγγια,πόσο κοστίζει το κουτί;;;
Πεστου τα... Ότι δει το μάτι του το θέλει το χέρι του χαχαχαχα....Τι θες ρε;;
Απ ότι ξέρω δεν έχει τώρα γαλακτερά.Αυτά τα λευκά πανέμορφα φυσίγγια,πόσο κοστίζει το κουτί;;;
Τα μαύρα σκοτώνουν πάντα καλύτεραΑπ ότι ξέρω δεν έχει τώρα γαλακτερά.
Πάφτα χείλα σου συ ρε.......Τι θες ρε;;
Όχι τα βγάζει σε μπλεΑπ ότι ξέρω δεν έχει τώρα γαλακτερά.
Ποιό σκληρό πλαστικό από τα άσπρα με ότι συνεπάγεται.Τα μαύρα σκοτώνουν πάντα καλύτερα
Καλυτερα τα άσπρα κ πιο όμορφαΠοιό σκληρό πλαστικό από τα άσπρα με ότι συνεπάγεται.