Γενικά του Αντρέα είναι όλα καλά.Καλυτερα τα άσπρα κ πιο όμορφα
Γλυκές μαλακές τουφεκιές με πολύ καλά αποτελέματα.
Του έχει κάνει επιτυχία!!
Γενικά του Αντρέα είναι όλα καλά.Καλυτερα τα άσπρα κ πιο όμορφα
Καλόριχτα Σπύρο!Ρουμελιωτη θα λενε και θα κλαινε φετος με τις "ανατιμησεις"! Εδωσα μια παραγγελία σημερα 1000 φυσιγγια 28αρια κυνηγετικα σε 8-9. Αν βαλει πολλα κρυα μαζι με πολλες κιχλιδες παιρνουμε και 32αρια αργοτερα
Να σαι καλα Γιαννη, ειναι σιγουρα πιο φτηνα απο οτιδήποτε στην αγορα οπότε δεν ρωτησα. Οταν παραλαβω θα το ανεβασωΚαλόριχτα Σπύρο!
Φέτος πόσο τα έχει τα σκοπευτικά;
Χοντρικά στο ταληρο πρέπει να βγαίνει το κουτί. Αν θυμάμαι καλά προπερσι που παρήγγειλα είχαν 4.80 και κάτι άκουσα αργότερα για μια αύξηση. Παρεμπιπτόντως ωραίο φυσιγγακι και αυτό γέμιζε πολύ ωραία τον κύκλοΝα σαι καλα Γιαννη, ειναι σιγουρα πιο φτηνα απο οτιδήποτε στην αγορα οπότε δεν ρωτησα. Οταν παραλαβω θα το ανεβασω
τόσο είναιΧοντρικά στο ταληρο πρέπει να βγαίνει το κουτί.
Καλόριχτα φίλε ! Ανάμεικτα 8/9 ;Ρουμελιωτη θα λενε και θα κλαινε(οπως ειπε και ο Δημητρης) φετος με τις "ανατιμησεις"! Εδωσα μια παραγγελία σημερα 1000 φυσιγγια 28αρια κυνηγετικα σε 8-9. Αν βαλει πολλα κρυα μαζι με πολλες κιχλιδες παιρνουμε και 32αρια αργοτερα
Ευχαριστω επισης! να στηριξουμε οσους δεν προσπαθουν να αισχροκερδισουν.Οχι αναμεικτα, 8αρια για σκοπευτηριο και 9αρια για τσιχλεςΚαλόριχτα φίλε ! Ανάμεικτα 8/9 ;
αυτα που εριχνες του ρουμελιωτη πρεπει να ειναι με ελικοειδη.ανοιγει αμεσως.Χθες στα ορτυκια πηρα μαζι μου λιγα φυσιγγια διαπορας Ρουμελιωτη σε Νο.9 να δοκιμασω. Εχω τον εξης προβληματισμο : Αρκετα πουλια δεν μπορεσα να τα παρω με την 1η τουφεκια (4* τσοκ) και επεφταν με την 2η (2* τσοκ και 28gr Νο.9 Ρουμελιωτης). Ο φιλος που ημασταν μαζι μου εδωσε να δοκιμασω λιγα Club 32gr διασπορας Νο.9 και τα πουλια επεφταν για πλακα σε παρομοιες αποστασεις (οι τουφεκιες ηταν στα 15-20μ). Μηπως τα διασπορας του Ρουμελιωτη ανοιγουν υπερβολικα με 4* τσοκ σε αυτα τα μετρα και ειναι καλυτερα για πυκνο; Διαβασα για τα Club οτι εχουν διασπορεα Gualandi και ανοιγουν λιγο πιο μακρυα. Καποια γνωμη;
οποτε σε αυτα τα μετρα ανοιγε παρα πολυ με αποτελεσμα να αφηνει μεγαλα κενα ετσι ;αυτα που εριχνες του ρουμελιωτη πρεπει να ειναι με ελικοειδη.ανοιγει αμεσως.
Εύχομαι να μην σου φτασουν!Ήρθε μια εικοσάδα.αψογος ο Ανδρέας!
Καλόριχτα φίλε !!!Ήρθε μια εικοσάδα.αψογος ο Ανδρέας!
Καλόριχτα !!!Παρέλαβα κ εγώ έτσι για την αρχή.τα 30αρια για τσιχλακια κ τα 34 για τα αγαπημενα μου παπάκια.ο Αντρέας κύριος όπως πάντα κ έπεται κ άλλη παραγγελία φυσικα
Καλόριχτα πατρίδα !!!Τέλος του μήνα περιμένω 1500 φυσίγγια από τον φίλο τον Αντρέα... Θα καεί το πελεκουδι