Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλό απόγευμα! Σήμερα έδωσα και εγώ παραγγελία 3750 φυσίγγια.
μου είπε piston skeet gualanti έχει 40000 κομμάτια και είναι όλα παραγγελία .θα ξαναπάρει σε ένα μήνα.
Έβαλα λοιπόν 30 κουτιά με piston skeet καρδάρα.
Και 120 κουτιά το κανονικό του.
Η csb4 από ότι μου είπε τελειώνει και μετά θα γεμίζει με psb-5.
Αυτά θα μου τα φτιαξει όλα με csb-4.
Ta 28gr σε τι τιμη τα πηρατε? Ποια ειναι, τα hyperion sporting,hyperion compak ή τα csb?
Το κανονικό σκοπευτικό 28 γραμμαρίων του Ρουμελιωτη ήταν πάντα με τάπα καρδάρα κανονικό συγκεντρωτηρα και csb-5.φετος δεν βρήκε csb-5 και βάζει csb-4..τα τελευταία χρόνια βγάζει 28 γρ σκοπευτικό και με piston skeet τάπα.του παραγγέλνεις αν θες να βάλει piston skeet τάπα.θεωρητικά κάνει πιο ανοιχτή κατανομή..
Όσον αφορά τις τιμές στις αρχές που παράγγειλα τα πήρα με 5,5€.
Τώρα έχουν πάει κοντά στα 6€ όπως ειπώθηκε και από τα παιδιά πιο πάνω.
Ρίξε μια μάτια εδώ αν δεν το έχεις δει στην παρουσίαση που έκανε ο Στέλιος :

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-215#post-714476

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-226#post-716706

Last edited:
Εμάς μας έστειλε 140 κουτάκια 28αρια
Τα 10άρια με 1/4 δόσης πυρίτιδας πόσο τα δίνει ο Αντρέας :) :) :)
Θα γίνουμε λόρδοι, θέλουμε δεν θέλουμε.

Θα βάλω επανατατικό από κανένα παλιό παιχνίδι του μικρού και θα είμαι τζετ αχαχα

Πουφ και κάτω το πτηνό.

Καλησπέρα σας κύριοι. Μόλις παραλάβαμε άλλα 80 κουτάκια με piston. Τα δουλεύω φέτος για πρώτη φορά. Στο σκοπευτήριο μου άφησαν άριστες εντυπώσεις. Αλήθεια Τα έχει δουλέψει κανένας στο κυνήγι; Εννοώ αυτά με τον piston.

Και εκείνα πολύ καλά είναι. Είμαι περίεργος να δω την συμπεριφορά του piston στο κυνήγι. Ίσως κάποιος να τα έχει δουλέψει και να μας διαφωτίσει
Ναι, τα έχω δουλέψει και είναι πολύ καλά πρώτα κοντά σαν διασποράς αλλά και σε μακρινές τουφεκιές θα σε εκπλήξουν!
Σκούπα!!

Last edited:
Χρήστο ευχαριστώ. Θα τα δοκιμάσω σίγουρα. Σε τι νούμερα και θερμοκρασία τα δούλεψες;
Νούμερα νο8-9 και με το νο8 μέσα σε μία ρεματιά απογευματινό καρτεράκι κατέβαιναν στουπιά.Θερμοκρασίες καλύτερα πήγαιναν στο κρύο!!! Ξερές όλες στο κρύο, γιατί με 《ζεστό》 καιρό είχα ζωντανά.
Ελπίζω να βοήθησα, καλόριχτα κιόλας με πολλά σπασίματα και τσιχλάκια αργότερα!

Και εκείνα πολύ καλά είναι. Είμαι περίεργος να δω την συμπεριφορά του piston στο κυνήγι. Ίσως κάποιος να τα έχει δουλέψει και να μας διαφωτίσει
Για περπατητο είναι πολύ καλά, αλλά δεν θέλει πολύ ανοικτό τσοκ. Δηλαδή μην βάλεις το skeet που έχεις.

Έπαιξα δύο διαφορετικά γήπεδα με το SK SKEET (5.5*)και το LM και με τα δύο 28αρια.Δηλαδη 8 πουλες για να δω και το SKEET και τα φυσίγγια. Και τα δύο 28αρια πήγαν πολύ καλά. Αυτό που δεν περίμενα είναι να σπάνε τα πιατακια σε όλες τις αποστάσεις με το skeet. Και μιλάω για καλά σπασίματα. Ίσως στο κυνήγι ,και ανάλογα την απόσταση βέβαια, να μην είναι αποτελεσματικο. Θα δούμε...

Έπαιξα δύο διαφορετικά γήπεδα με το SK SKEET (5.5*)και το LM και με τα δύο 28αρια.Δηλαδη 8 πουλες για να δω και το SKEET και τα φυσίγγια. Και τα δύο 28αρια πήγαν πολύ καλά. Αυτό που δεν περίμενα είναι να σπάνε τα πιατακια σε όλες τις αποστάσεις με το skeet. Και μιλάω για καλά σπασίματα. Ίσως στο κυνήγι ,και ανάλογα την απόσταση βέβαια, να μην είναι αποτελεσματικο. Θα δούμε...
Στο κυνήγι με το πιστον θα έχεις ζωντανά, ριχτο στο πίνακα στα 25 μέτρα να το δείς. Θέλει Πιο κλειστό τσοκ. (Κομμάτια θα φεύγουν με το τσοκ skeet τηςberetta ,δεν μιλάμε σε κάτι πιάτα στο πάνω τερέν στα 8 μέτρα)

Εντάξει τα skeet. Τα άλλα; Και σκοπευτικά και κυνηγετικα;
Αυτά που γράφουν sporting είναι με βύσμα gualandi v zero , έτσι μου ειπε. Τα χακί είναι σε 8,5 και τα πορτοκαλί σε 9,5 νουμερο. Δεν ειναι τα κυνηγετικα. Τα ροζομωβ είναι με piston skeet gualandi και όλα σε νο 9,5.

Back