Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να είστε καλά παιδια. Πάλι καλά που ειχαμε δουλειά όλο το χειμώνα με δεκαωρα και δωδεκαωρα και γέμισε ο κουμπαρας! Τώρα ξαναμαζευουμε για να πάρουμε τον Σεπτέμβριο και λίγα πιο βαριά! Πουλιά να έχει να κάνουμε την πλάκα μας!

Τουφεκια και πουλι!
Στις αποτυχιες, στον Αι Γιαννη τον Ρωσσο για συγχωρεση!:cool:
Έχω να πάω βάπτιση στον Αι Γιάννη τέλος Ιουνίου, θα του ζητήσω να μας μειώσει τις αστοχίες και να μας στείλει τσιχλες που να μην πετάνε πάνω από 30 μετρα!

Αυτά που γράφουν sporting είναι με βύσμα gualandi v zero , έτσι μου ειπε. Τα χακί είναι σε 8,5 και τα πορτοκαλί σε 9,5 νουμερο. Δεν ειναι τα κυνηγετικα. Τα ροζομωβ είναι με piston skeet gualandi και όλα σε νο 9,5.
Τον v zero σκέφτομαι να τον δοκιμάσω στο κυνήγι με 28 και 30. Απ'ότι έχω ακούσει είναι μεταξύ Καρδαρά και gualandi όσο αναφορά την εικόνα της ντουφεκιας. Ειδομεν.

Τον v zero σκέφτομαι να τον δοκιμάσω στο κυνήγι με 28 και 30. Απ'ότι έχω ακούσει είναι μεταξύ Καρδαρά και gualandi όσο αναφορά την εικόνα της ντουφεκιας. Ειδομεν.
Όσα 28άρια μου έχει στείλει μέχρι τωρα ηταν με Καρδαρα. Και τα κυνηγετικά και τα σκοπευτικα. Τώρα έβαλε αυτόν γιατί όπως μου είπε ειδε ωραία πράγματα σε δοκιμες. Μεχρι τωρα δεν με έχει κοροϊδέψει. Θα δουμε....

Ποια μου προτείνετε από του Αντρέα για την έναρξη;όπλο Α400.δεν τα έχω ρίξει για αυτό ρωτάω γνώμες.
τα 28 και τα 32 αλλα επειδη και τα 2 θα ειναι απο φετος με psb κραταω και μια πισινη για τρυγονια γιατι θεωρητικα θα ειναι καινουργιο φυσιγγι.

τα 28 και τα 32 αλλα επειδη και τα 2 θα ειναι απο φετος με psb κραταω και μια πισινη για τρυγονια γιατι θεωρητικα θα ειναι καινουργιο φυσιγγι.
Τα 32 με csb δεν θα τα βγάλει?... με βολεψαν πολύ τα συγκεκριμένα!!!!!
Επίσης έχουμε καμία πληροφορία για τα 34αρια με την ίδια πυρίτιδα....

Όχι, με psb, το 34 αρι με psb1 το έφτιαχνε οπότε θα παραμείνει το ίδιο.
Θα έχει διαφορά από το 32αρι με csb που έριχνα πέρα από την ονομασία της πυρίτιδας ( από ότι διαβάζω είναι ίδιες σαν πυρίτιδες απλά από ότι έχω διαβάσει η psb πάει καλύτερα στην υγρασία από την csb αν κάνω κάποιο λάθος διόρθωσε με) γιατί λέμε για 25-30 κουτάκια μην είναι διαφορετικά και την πατήσουμε...

Τα 28αρια και 30αρια μου έδωσαν την εντύπωση του πιο χειμωνιάτικου στησίματος. Το πρώτο εξαιρετικό, το δεύτερο προσωπικά μου έδωσε την εντύπωση ότι διαλέγει μέρες.
Καλύτερο το 32αρι του για πιο μαλακό καιρό και πιστεύω και τα hyperion.
Αυτά μέχρι πέρσι, γιατί από φέτος μάλλον θα αλλάξουν όλα με την έλλειψη csb.

Back