Πωπω ποιος σε πιάνει! Καλορίχτα φίλε !!!
Πωπω ποιος σε πιάνει! Καλορίχτα φίλε !!!
Έχω να πάω βάπτιση στον Αι Γιάννη τέλος Ιουνίου, θα του ζητήσω να μας μειώσει τις αστοχίες και να μας στείλει τσιχλες που να μην πετάνε πάνω από 30 μετρα!Τουφεκια και πουλι!
Στις αποτυχιες, στον Αι Γιαννη τον Ρωσσο για συγχωρεση!
Τον v zero σκέφτομαι να τον δοκιμάσω στο κυνήγι με 28 και 30. Απ'ότι έχω ακούσει είναι μεταξύ Καρδαρά και gualandi όσο αναφορά την εικόνα της ντουφεκιας. Ειδομεν.Αυτά που γράφουν sporting είναι με βύσμα gualandi v zero , έτσι μου ειπε. Τα χακί είναι σε 8,5 και τα πορτοκαλί σε 9,5 νουμερο. Δεν ειναι τα κυνηγετικα. Τα ροζομωβ είναι με piston skeet gualandi και όλα σε νο 9,5.
Όσα 28άρια μου έχει στείλει μέχρι τωρα ηταν με Καρδαρα. Και τα κυνηγετικά και τα σκοπευτικα. Τώρα έβαλε αυτόν γιατί όπως μου είπε ειδε ωραία πράγματα σε δοκιμες. Μεχρι τωρα δεν με έχει κοροϊδέψει. Θα δουμε....Τον v zero σκέφτομαι να τον δοκιμάσω στο κυνήγι με 28 και 30. Απ'ότι έχω ακούσει είναι μεταξύ Καρδαρά και gualandi όσο αναφορά την εικόνα της ντουφεκιας. Ειδομεν.
Δεν λες καλά που είναι τυπωμένα.Είναι στραβορελιασμενα η φταίει η φωτο?
Καλοριχτα Δημήτρη!
Ιούλιο από ότι ξέρω.Παλικάρια για 32γρ και 34γρ ποτέ περίπου να κάνω παραγγελία ποτέ θα ξεκινήσει να γεμίσει και να ξέρουμε και τιμές?
Σε ευχαριστώ φίλε μου θα περιμένω θέλω με έναν φίλο να πάρουμε καμία 30 κουτάκια...Ιούλιο από ότι ξέρω.
τα 28 και τα 32 αλλα επειδη και τα 2 θα ειναι απο φετος με psb κραταω και μια πισινη για τρυγονια γιατι θεωρητικα θα ειναι καινουργιο φυσιγγι.Ποια μου προτείνετε από του Αντρέα για την έναρξη;όπλο Α400.δεν τα έχω ρίξει για αυτό ρωτάω γνώμες.
Σ ευχαριστω για την απαντησητα 28 και τα 32 αλλα επειδη και τα 2 θα ειναι απο φετος με psb κραταω και μια πισινη για τρυγονια γιατι θεωρητικα θα ειναι καινουργιο φυσιγγι.
Τα 32 με csb δεν θα τα βγάλει?... με βολεψαν πολύ τα συγκεκριμένα!!!!!τα 28 και τα 32 αλλα επειδη και τα 2 θα ειναι απο φετος με psb κραταω και μια πισινη για τρυγονια γιατι θεωρητικα θα ειναι καινουργιο φυσιγγι.
Το 30άρι!Ποια μου προτείνετε από του Αντρέα για την έναρξη;όπλο Α400.δεν τα έχω ρίξει για αυτό ρωτάω γνώμες.
Όχι, με psb, το 34 αρι με psb1 το έφτιαχνε οπότε θα παραμείνει το ίδιο.Τα 32 με csb δεν θα τα βγάλει?... με βολεψαν πολύ τα συγκεκριμένα!!!!!
Επίσης έχουμε καμία πληροφορία για τα 34αρια με την ίδια πυρίτιδα....
Με το 30αρι θα τα παιρνει όλα ζωντανά και θα τα μαζεύει από 100 μέτρα παρακάτω, άμα θέλει να κανει πολύ γυμναστική την πρώτη μέρα καλά είναι. (Για μένα το 30 αρι του είναι από Οκτώβριο και μετά)Το 30άρι!
Θα έχει διαφορά από το 32αρι με csb που έριχνα πέρα από την ονομασία της πυρίτιδας ( από ότι διαβάζω είναι ίδιες σαν πυρίτιδες απλά από ότι έχω διαβάσει η psb πάει καλύτερα στην υγρασία από την csb αν κάνω κάποιο λάθος διόρθωσε με) γιατί λέμε για 25-30 κουτάκια μην είναι διαφορετικά και την πατήσουμε...Όχι, με psb, το 34 αρι με psb1 το έφτιαχνε οπότε θα παραμείνει το ίδιο.