Ετσιιιιι και για ολιγόλεπτη γυμναστική ( μέχρι να ετοιμαστεί ο ελληνικός καφές) εγώ βάζωΕγώ πάλι, όταν θέλω να γυμναστώ βλέπω έργα με τον...Schwarzenegger.
Ετσιιιιι και για ολιγόλεπτη γυμναστική ( μέχρι να ετοιμαστεί ο ελληνικός καφές) εγώ βάζωΕγώ πάλι, όταν θέλω να γυμναστώ βλέπω έργα με τον...Schwarzenegger.
Μην πίνεις ελληνικό είναι ύπουλος...όταν δεν τον κοιτάς , χύνεταιΕτσιιιιι και για ολιγόλεπτη γυμναστική ( μέχρι να ετοιμαστεί ο ελληνικός καφές) εγώ βάζωγιατί... νους υγιής εν σώματι υγιή ε!!! Χαχαχαχα
Συναντιούνται δύο παχουλές φίλες στο δρόμο και αφού λένε τα νέα τους, λέει η μία στην άλλη:Κόψτε παίδεςθα μπει Κάνας οικολόγος κ θα βγει μείον 10 κιλά
Χρύσανθε μου σ' έχω φτιάξει!....σε 2' στο Αστεία - Περίεργα - Ενδιαφέροντα !!!Η καλυτερη ασκηση ειναι το σεξ
Γιαυτο γιναμε ολοι σαν φωκιες
Επιπλεον αμα βλεπετε φουσκωτους μην νομιζετε οτι γυμναζονται με σεξ
Αμα δειτε συνεχεια με το χερι πανω κατω ειναι εναλλαξ
Του την ειχε βουτήξει σε παγωτο γρανιτα να παρει γευση;Το φουτσες μπλετο έχετε ακούσειξέρετε πως προέκυψε
Εδω υπαρχει μια αντιστοιχη ιστορια για ενα ακριτικο χωριοΠλάκα πλάκα ,,,,μόνο λαγός δεν παίζει εδώ μέσα
Λοιπόν για να γνωρίζετε ,μην τυχόν κ σας ρωτήσουν κ δεν ξέρετε
Μια φορά κ έναν καιρό ήταν τρεις παπάρες κ κάθε τρεις κ λίγο πήγαιναν νύχτα κ πηδαγαν τη γαιδουρα ενός μαγκιτη παππού....μια δυο τρεις...,την ψειλιαζεται τη δουλειά κ τους τη στήνει... πάει κ βάζει λουλακί(μπλε κατι σαν απορρυπαντικό δεν νομίζω να υπάρχει πλεον)στο μνι τσ γαιδουρας,τους την πέφτει ,"ησεις ριε μη βατευτι ντ γαιδουρα"τα δικά τους αυτοι.... Κατιβαστι ριε τα παντιλουονια.....από κει λοιπον οι @ουτσες μπλου
Ναι, γνωρίζω εγω....Το φουτσες μπλετο έχετε ακούσειξέρετε πως προέκυψε
52 γρ.400μ/δ θάνατοςλαγος-χηνα-πρασινο-τουρκοςΜια δοκιμη με Ν3 σκαγια....Για λαγο.....
Πολυ ωραια τα αστεια ....και το λεω ειλικρινα....Απλα ανεβαζω την δοκιμη...για να μην ''ξεσκισουμε''
το θεμα !!!
View attachment 45486View attachment 45487
View attachment 45489
Αυτα ειναι 45 πραγματικα μετρα !! Και ο στοχος 125χ85.
52 γρ.400μ/δ θάνατοςλαγος-χηνα-πρασινο-τουρκος
Δεν καταλαβαίνω,που αστοχήσεςΓια να ξερουμε .....δεν επεσε.... δεν το ''κρατησα''....απλα αστοχησα φιλε !!!!
Δεν καταλαβαίνω,που αστοχήσες