Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πολύ δυνατά ρε φίλε και πανάκριβα τα 46 γραμμαρια είναι η υπερβολή της υπερβολας
Εάν κυνηγάς με δίωξη για μακρινές τουφεκιές σε νο2 είναι μονόδρομος αυτά η τα νιτρο....
Άποψη μου 25 χρόνια λαγας βόρεια Ελλάδα.

Εάν κυνηγάς με δίωξη για μακρινές τουφεκιές σε νο2 είναι μονόδρομος αυτά η τα νιτρο....
Άποψη μου 25 χρόνια λαγας βόρεια Ελλάδα.
Δίωξη κυνηγάω και πέταμα όταν βγω στα καράφλα με τα φυσίγγια που έδειξα δεν το σκέφτομαι καν το κοντά μακριά και έχω και άλλα 36 άρια όταν ξεκίνησα τον κυνηγούσα χρόνια με λαμπρο καφέ όλα κάνουν τη δουλειά τους το θέμα είναι τι δίνει σιγουριά στον καθένα

Διασπορας ψιλα στην εναρξη :oops: .think..hair.
Και χωρίς κάποια διευκρίνηση
Να πει αναλόγως τα μέρη ή τον τρόπο που κυνηγάτε,σφιχτά-ανοιχτά καρτέρι-καβάλα
Και αυτό ότι μετά τα 35 μέτρα αν θέλει σκοτώνει τι το ήθελε;
Είπαμε μην πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο...

Έχω χρησιμοποιήσει πολλά φυσίγγια για λαγό. Ευχαριστημένος με τα περισσότερα εξ αυτων. Ενδεικτικά θα αναφερθώ σε rottweil κάθε γόμωσης, fob saphir, remington xlr, nsi lepre. Έχω ωστόσο καταλήξει πλέον στo nsi percorso no3 γιατί κάνει ότι και τα άλλα αλλά σε πολύ πιο καλή τιμή. Προσωπικά για λαγό έτσι όπως κυνηγάμε εμείς, σε καρτέρι τα νούμερα που χρησιμοποιούμε είναι από 2 έως 4 με το 3 για εμένα να είναι ιδανικό.
Έχω και κάτι δυάρια μάγκνουμ win από ένα φίλο για τις παγωνιες ,δε τα χρησιμοποίησα ακόμη. Θέλω να δω εάν είναι αποτελεσματικά όσο τα rottweil.

Εδω τωρα στην εναρξη φεβγουν πρην πανε τα σκυλια,οποτε θελουμε σφηκτα τσοκ και μακρινες τουφεκιες
Κατεβα όταν έχει φεξει καλά από το αμάξι πολλές φορές σέρνουν γιατί κάποιοι ανυπόμονοι ξεκινάνε πολύ νωρίς νύχτα ακόμα και ο λαγός ασφαλος και δεν δέχεται πλησίασμα η πήγαινε σε καράφλα εκεί δεν σέρνουν

Και εγώ 6 μάλλινο το έχω βασικό και 5 το χειμώνα και όταν είμαι μέσα στο πυκνό διασποράς και δεύτερο συγκεντρωτηρα 34 35 36 γραμμαρια 5 4 τωρα για τα μέτρα διαφωνο με τον τύπο αφού και στα 50 με το 4 ξερενετε

Back