τα έχω βάλει σαν δεύτερα σε 4αρι νουμερο στην καραμπίνα πρώτο έχω το MG2 BP σε 5αρι να δω πως θα παει
Καθαρό μυαλό χωρίς ατσαλωμα θέλει.Οχι ιδιαίτερα φυσίγγια.τα έχω βάλει σαν δεύτερα σε 4αρι νουμερο στην καραμπίνα πρώτο έχω το MG2 BP σε 5αρι να δω πως θα παει
Δηλαδή μαυρο ταμπόν??
baschieri pellagri f2 long range n4Καλησπέρα παιδιά, τώρα στην έναρξη που θα είναι κάπως υψηλές οι θερμοκρασίες και ειδικά νότια Ελλάδα, ποιά φυσίγγια προτιμάτε?
Με ποια πυρίτιδα είναι γεμισμένα αυτά;
100%
Eδώ κ πολλα χρόνια γεμιζονταν με πυριτιδες της b&p όπως κ άλλα Rottweil..Με ποια πυρίτιδα είναι γεμισμένα αυτά;
Έχουμε το σεταπ;
Μια που ρωτάς θα σου πω οτιΚαλησπέρα παιδιά, τώρα στην έναρξη που θα είναι κάπως υψηλές οι θερμοκρασίες και ειδικά νότια Ελλάδα, ποιά φυσίγγια προτιμάτε?
Το ρεμ κ το ιμπεριαλ καναδικό είχαν παντού την τιμητική τουςEδώ κ πολλα χρόνια γεμιζονταν με πυριτιδες της b&p όπως κ άλλα Rottweil..
Ο Άρης είχε ανοίξει ένα σχετικά προσφατα και.......
Δεν ξέρω αν όντως είναι ισπανική αλλά σίγουρα δεν ειναι παραγωγης b&p..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-104
Μια που ρωτάς θα σου πω οτι
Οι λαγοκυνηγοι του τόπου μου δεν ξέρουν από αυτα..
Από το Σεπτέμβρη μέχρι Γενάρη με ένα φυσίγγι πορευονται,Αμερικανικα,Γερμανικα, ιταλικά,ότι προτιμαει ο καθένας..
Είτε είναι 70mm είτε 76mm( εδώ το Rem. nitro είχε την τιμητική του...)
Το ρεμ κ το ιμπεριαλ καναδικό είχαν παντού την τιμητική τους
Ω ρε άφηνς τα μυθιατι μνήμη έχς ρε θηρίουMην μι το θυμίζεις ρι συ του Καναδικου ιμπηριαλ..
Που είχι ο Δημακς κ δεν αξιωθκες να παρς......
Tα καλύτερα για έναρξη τα γερμανικά ήταν κάποτεΚαλησπέρα παιδιά, τώρα στην έναρξη που θα είναι κάπως υψηλές οι θερμοκρασίες και ειδικά νότια Ελλάδα, ποιά φυσίγγια προτιμάτε?
Το μαλλινοταπο τι είναι Νίκο;Tα καλύτερα για έναρξη τα γερμανικά ήταν κάποτε
Fantom δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις φανταστικό για έναρξη πολύ μαλακό και ταχύτατοΤο μαλλινοταπο τι είναι Νίκο;
Πολύ δυνατά ρε φίλε και πανάκριβα τα 46 γραμμαρια είναι η υπερβολή της υπερβολαςΓια τα praire storm 46 γρ άκουσα καλά λόγια . χειμώνα καλοκαίρι..
Ευχαριστώ ΝίκοFantom δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις φανταστικό για έναρξη πολύ μαλακό και ταχύτατες
Νίκο για λαγό που ρίχνονται λίγα φυσίγγια και χοντρά νούμερα, συνήθως 4,3 , τα 46 γραμμάρια ειδικά σε 76αρη κάλυκα δεν μου φαίνονται καθολου υπερβολικά ,ίσως και να είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή για δεύτερη τουφεκιά. Η τιμή στα εμπορικά δεν ξέρω που παίζει, αλλά για ιδιογομωση είναι μια χαρά.Πολύ δυνατά ρε φίλε και πανάκριβα τα 46 γραμμαρια είναι η υπερβολή της υπερβολας
Για εμένα είναι κορυφή τα 36 δεν έριξα ποτέ ούτε σεμι πόσο μάλλον 46 και το χειμώνα πέφτω στο 4αρι δεν είδα ποτέ να μου φανούν λίγα και δεν έχω ρίξει και σε λίγους λαγούςΝίκο για λαγό που ρίχνονται λίγα φυσίγγια και χοντρά νούμερα, συνήθως 4,3 , τα 46 γραμμάρια ειδικά σε 76αρη κάλυκα δεν μου φαίνονται καθολου υπερβολικά ,ίσως και να είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή για δεύτερη τουφεκιά. Η τιμή στα εμπορικά δεν ξέρω που παίζει, αλλά για ιδιογομωση είναι μια χαρά.