Με μπολικο αλατιΜε τι είναι γεμισμένα φίλε;
Με μπολικο αλατιΜε τι είναι γεμισμένα φίλε;
Πάμε βλητικές ...Πάρε ποπκορν
Μπερδεύτηκα, για ποια εταιρεία λες;Μπορώ να σας πω για τη συγκεκριμένη εταιρεία,τη δεδομένη περίοδο,ότι τις εργαλειομηχανες τις χειρίζονταν πακια και είχε γίνει μεγάλη έκπτωση στον ποιοτικό έλεγχο λόγω μεγάλων παραγγελιών.Επισης σας προσκαλώ -προκαλω,να ανοίξετε,ας πούμε,5 ροτβαιλ και μετά να τα ξαναπούμε.Εχοντας αυτή την συζήτηση με φίλο,φύγαμε από καφέ,πήγαμε σπίτι και ανοίξαμε 5 φυσίγγια απ' την ίδια κασετίνα και βρήκαμε 3 διαφορετικές γομωσεις με 2 διαφορετικές πυρίτιδες.Αυτοι που σφάζουν... γνωρίζουν κι ας καταθέσουν την άποψή τους με αφορμή αυτό το μήνυμα...
Περτικαλί καλυκαςΜπερδεύτηκα, για ποια εταιρεία λες;
Κατα την γνομη μου MB tricolor το 36ρηΚαλημέρα παιδιά, να ρωτήσω, ποια θεωρείτε καλά μαλλινοταπα από τα εμπορικά. Θέλω ένα 5αρι για πρώτο φυσίγγι. Τα weidmasheil Rottweil pappe τα έχετε δοκιμάσει; Ευχαριστώ
Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω, ποια θεωρείτε καλά μαλλινοταπα από τα εμπορικά. Θέλω ένα 5αρι για πρώτο φυσίγγι. Τα weidmasheil Rottweil pappe τα έχετε δοκιμάσει; Ευχαριστώ
και το lambro feltro 34,nsi super felt 34.weidmasheil Rottweil pappe
εχεις πιει καφε σημερα?Κατα την γνομη μου MB tricolor το 36ρη
Εγώ είναι ο τέταρτος εσπρέσο ποιον θα πάρει η μπάλα σήμεραεχεις πιει καφε σημερα?
καλημερα Σταματη!!!έριξα στα 10μ με φυσίγγι MB long rang 36r No3 του έσπασε πίσω πόδι και γέμισε σκάγια ο πισινός του και η πλάτη του κατάφερε να διανύσει άλλα 20μ όπου τσίριξε όταν τον έπιασε το σκυλί μέσα σε πυκνό.
αυτα θα δοκιμαστουν και σε φασσα.Το zenith μου άρεσε
Ωχχχ...αυτα θα δοκιμαστουν και σε φασσα.
Ξέρει τι λέει αυτός Τασο εμένα πειράζειΑ ρε κατακαημένε......
Άγιος στον τόπο του δεν δοξάζεται
View attachment 72174View attachment 72175View attachment 72176
Σουττ μηΩχχχ...
Πριν χρόνια είχα ρίξει ένα κουτί 30αρια στα τρυγόνια και πέθαναν στα γέλια.Α ρε κατακαημένε......
Άγιος στον τόπο του δεν δοξάζεται
View attachment 72174View attachment 72175View attachment 72176
Πριν χρόνια είχα ρίξει ένα κουτί 30αρια στα τρυγόνια και πέθαναν στα γέλια.