Κοντά... μακριά αετός!Τον γκαβωσε ο αυνανισμός
Κοντά... μακριά αετός!Τον γκαβωσε ο αυνανισμός
Μπαρούτι?Παιδιά καλησπέρα τής προάλλες πείρα αυτά τά φυσγγια nsi lepre 38g για τόν λαγό πού περιμένουμε όλοι πώς κάι πώς νά ανοίξει η κυνηγετική περίοδος... Όταν άνοιξα τό κουτί παρατήρησα αυτό όλα τά φυσίγγια ήταν έτσι τί άποψη έχετε για αυτό;; View attachment 73380
ΝνΤι είναι?
Μπαρούτι?
Αν εννοείς το κλείσιμο έτσι πρέπει να το φτιάχνουν το σετάπ από το εργοστάσιο...αυτά τα καινούρια δε τα έχω δει ποτέ θυμάμαι μόνο τα παλιά τα κόκκινα.Παιδιά καλησπέρα τής προάλλες πείρα αυτά τά φυσγγια nsi lepre 38g για τόν λαγό πού περιμένουμε όλοι πώς κάι πώς νά ανοίξει η κυνηγετική περίοδος... Όταν άνοιξα τό κουτί παρατήρησα αυτό όλα τά φυσίγγια ήταν έτσι τί άποψη έχετε για αυτό;; View attachment 73380
Και κίτρινα.θυμάμαι μόνο τα παλιά τα κόκκινα.
Κανονικά δεν έπρεπε , είναι και με τέκνα αυτά, τα παλιά μόυ άρεσαν πιο πολύ.
Εννοώ τό μπαρούτι έχει πολλά μέσα στα σκάγια απλά στην φωτογραφία δεν φαίνεται καλάΑν εννοείς το κλείσιμο έτσι πρέπει να το φτιάχνουν το σετάπ από το εργοστάσιο...αυτά τα καινούρια δε τα έχω δει ποτέ θυμάμαι μόνο τα παλιά τα κόκκινα.
Επειδή είναι διβασικη η μπαρούτι γίνεται αυτό, κολλάει αυτή η μπαρούτι είναι από της μηχανές.Εννοώ τό μπαρούτι έχει πολλά μέσα στα σκάγια απλά στην φωτογραφία δεν φαίνεται καλά
Συμβαίνει αυτό που είπε ο outlander.
Τα έχω ρίξει και ήταν όλα έτσι πολύ πιο δυνατά από τα πορτοκαλί και διαμπερή ακόμα και σε υπέρ αποστάσεις δεν μου άρεσαν καθόλουΠαιδιά καλησπέρα τής προάλλες πείρα αυτά τά φυσγγια nsi lepre 38g για τόν λαγό πού περιμένουμε όλοι πώς κάι πώς νά ανοίξει η κυνηγετική περίοδος... Όταν άνοιξα τό κουτί παρατήρησα αυτό όλα τά φυσίγγια ήταν έτσι τί άποψη έχετε για αυτό;; View attachment 73380
Το έχω ρίξει στα 45μ με 4*, ο λαγός έμεινε εκεί με beretta 391 αυλό 18,6. Δυνατά φυσίγγια και για μέση απόσταση στο κυνήγι του λαγού είναι θάνατος.
με πορτοκαλί έχει έριξε πριν από πολλά χρόνια ο πατέρας μου σε λαγό και μου έδειξε την απόσταση και δεν το πίστευα τώρα πόσα μέτρα μην με ρωτάς ο λαγός έπεσε σέκος με καραμπίνα beretta 390Το έχω ρίξει στα 45μ με 4*, ο λαγός έμεινε εκεί με beretta 391 αυλό 18,6. Δυνατά φυσίγγια και για μέση απόσταση στο κυνήγι του λαγού είναι θάνατος.
Άσε μας ρε θείο...το μπαρούτι στα σκάγια είναι για καυτηριασμό των τραυμάτων.Τους καίει τους λαγούς λέμε!Ναι συμβαινει....αλλα υπαρχει αποκλιση απο φυσιγγιο αναλογα την διαφυγη της πυριτιδας...
κομπλέ είναι ΤασηηΠαιδιά καλησπέρα τής προάλλες πείρα αυτά τά φυσγγια nsi lepre 38g για τόν λαγό πού περιμένουμε όλοι πώς κάι πώς νά ανοίξει η κυνηγετική περίοδος... Όταν άνοιξα τό κουτί παρατήρησα αυτό όλα τά φυσίγγια ήταν έτσι τί άποψη έχετε για αυτό;; View attachment 73380
Αυτές είναι τεχνικές βιομηχανικής γόμωσης ανωτάτου επιπέδου της nsi.Άσε μας ρε θείο...το μπαρούτι στα σκάγια είναι για καυτηριασμό των τραυμάτων.Τους καίει τους λαγούς λέμε!
Θέλει παντελόνια ο διάφανος κάλυκας!Αυτές είναι τεχνικές βιομηχανικής γόμωσης ανωτάτου επιπέδου της nsi.
Σίγουρα αυτός ο κόκκος πυρίτιδας επιτελεί μια συγκεκριμένη δουλειά σε αυτό το κρίσιμο σημείο αλλά τι ακριβώς δουλειά ?
Θέλει παντελόνια ο διάφανος κάλυκας!
κομπλέ είναι Τασηη
να ξερεις είναι αρκετα δυνατά
τα υπόλοιπα θα στα πω από κοντα
Εεε,πέστο απ'την αρχή!λαγός έπεσε σέκος με καραμπίνα beretta 390