Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
δεν θυμάμαι ταχυτητα αλλά είχα βρει τέκνα στο 2.10...ένα φυσιγγι έχω σφάξει...

2.10Χ38 με Τεκνα ειναι πολυ δυνατο...Βεβαια δεν ξερω το υπολοιπο στησιμο ( πχ υψος ρελιασματος )
αλλα το 1,90χ38- Ν4 - 68,5 -56,5 = V1,5-427-429m/s....με 3* αστρα και 18,3 αυλο .

Το έχω ρίξει στα 45μ με 4*, ο λαγός έμεινε εκεί με beretta 391 αυλό 18,6. Δυνατά φυσίγγια και για μέση απόσταση στο κυνήγι του λαγού είναι θάνατος.
Το όπλο έκανε την δουλειά φίλε!
Όποιο φυσίγγι και να είχες το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο!:cool:

Παίδες έχετε να προτείνετε κανά καλό αλλά και οικονομικό 36ρι να δοκιμάσω για τη νέα χρονιά;;
Για πρώτο εγώ βάζω αυτό
Αυτό που σου λέει ο Αλεξ το ζενίθ πολύ ωραίο

Attachments

• E52A8836-EFFF-46A8-BE76-3650E02FB36B.png
    E52A8836-EFFF-46A8-BE76-3650E02FB36B.png
    450 KB · Προβολές: 13
Παίδες έχετε να προτείνετε κανά καλό αλλά και οικονομικό 36ρι να δοκιμάσω για τη νέα χρονιά;;
Rc serie oro 35 και nsi percorso 36 δύο πολύ καλά και οικονομικά που θα σε καλύψουν σε όλες τις μέρες από τις ζεστές μέχρι τις υγρασιες και τα κρύα δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο από εκεί και πέρα όλη τη προσοχή στο πιο βασικό το ΣΚΥΛΟ

Δε διαφωνώ Χάρη δοκιμές κάνω να δω . Μπορεί να με ικανοποιήσει και το πιο οικονομικό.
Αλίμονο δεν το είπα με τρόπο ότι δεν αξίζει ένα πιο φθηνό φυσίγγι προς Θεού
Αλλά αν έχεις κάτι δοκιμασμένο στο λαγο καλό είναι να μένουμε εκεί γνώμη μου γιατί είναι ένα θήραμα που δε ρισκάρεις και πολλά

Αλίμονο δεν το είπα με τρόπο ότι δεν αξίζει ένα πιο φθηνό φυσίγγι προς Θεού
Αλλά αν έχεις κάτι δοκιμασμένο στο λαγο καλό είναι να μένουμε εκεί γνώμη μου γιατί είναι ένα θήραμα που δε ρισκάρεις και πολλά
Σιγά το θήραμα η πιο εύκολη τουφεκια και πέφτει με τα πάντα όπως όλα δεν χρειάζεται να θεοποιουμε καταστασεις από εκεί και Μέτα ψάχνουμε πάντα το καλύτερο και στην πιο καλή τιμή έτσι όπως έχουν οι καταστάσεις

Back