Ρε κολιγα, που και που γράφεις ωραία και to the point που λέμε και στο χωριό μου, αλλά ώρες ώρες,καλή ώρα, πετάς κάτι κοτσανες, ο θεός να σε φιλάει.Σιγά το θήραμα η πιο εύκολη τουφεκια και πέφτει με τα πάντα όπως όλα δεν χρειάζεται να θεοποιουμε καταστασεις από εκεί και Μέτα ψάχνουμε πάντα το καλύτερο και στην πιο καλή τιμή έτσι όπως έχουν οι καταστάσεις
Rotwiell wenmansell, Rio pigeon, pm40.Παίδες έχετε να προτείνετε κανά καλό αλλά και οικονομικό 36ρι να δοκιμάσω για τη νέα χρονιά;;
Το κορωνατο καθόλου οικονομικό δεν είναιRotwiell wenmansell, Rio pigeon, pm40.
Από όλο αυτό που έγραψα κράτησες ότι ήθελες αφού όλοι έχουν δει τι παθαίνει ο λαγός με τα ψιλά σκάγια ποιος ο λόγος να ψάχνουμε κάτι το ιδιαίτερο για το κυνήγι του ?Ρε κολιγα, που και που γράφεις ωραία και to the point που λέμε και στο χωριό μου, αλλά ώρες ώρες,καλή ώρα, πετάς κάτι κοτσανες, ο θεός να σε φιλάει.
Όλα τα θηράματα, όλα όμως, από τον κοτσίφα μέχρι και το λιονταρι της Νεμέας, ΑΠΑΙΤΟΎΝ σεβασμό, γνώση και κατανόηση.
Εμένα, αυτό το σιγά το θήραμα, δε με εκφράζει καθολου και μονο αποτροπιασμό μου προκαλεί.
Δε διαφωνώ Χάρη δοκιμές κάνω να δω . Μπορεί να με ικανοποιήσει και το πιο οικονομικό.
Αλίμονο δεν το είπα με τρόπο ότι δεν αξίζει ένα πιο φθηνό φυσίγγι προς Θεού
Αλλά αν έχεις κάτι δοκιμασμένο στο λαγο καλό είναι να μένουμε εκεί γνώμη μου γιατί είναι ένα θήραμα που δε ρισκάρεις και πολλά
Tο reminghton είναι για αλλά κλίματα και υπερεκτιμημενο έβγαλε ένα όνομα όταν δεν υπήρχαν και πολλά στην αγορά τώρα υπάρχουν πολλά καλύτερα του σε λογικές τιμέςΚατα την προσωπική μου πάντα γνώμη το μακράν καλύτερο φυσίγγι για λαγό είναι το remington long range. Είναι όμως πανάκριβο. Σκεφτείτε όμως ότι με ένα κουτι περνάς σχεδόν 2 σαιζόν. Ενα τέτοιο εκλεκτό θήραμα απαιτει το καλύτερο. Από εκεί και περα υπάρχουν πολλά καλά οπότε ο κάθε κυνηγός επιλέγει κατά βούληση.
Ναι το μόνο σίγουρο νικο αλλά τα μάτια τ λαγού αλλά της κουκουβάγιας όχι και πολλά καλύτερα του μη τα ισοπεδώνουμε όλα...Tο reminghton είναι για αλλά κλίματα και υπερεκτιμημενο έβγαλε ένα όνομα όταν δεν υπήρχαν και πολλά στην αγορά τώρα υπάρχουν πολλά καλύτερα του σε λογικές τιμές
Ταλαντεύομαι ανάμεσα σε πολλά κ. Νίκο , θα πάρω ένα κουτί remington ένα rottweil και όποια μου κάτσουν καλύτερα αυτά θα χρησιμοποιώ(χαλάλι οι δυο καφέδες που δε θα πιω).Νικολα ακουσε τον Χαρη....και παρε ενα καλο και δοκιμασμενο φυσιγγιο....
Ο λαγος δεν ειναι θηραμα για να ρισκαρεις....φιλε μου !!!
Και ασε τους κυνηγους του καφενειου να λενε ''σιγα το θηραμα''....Τοσα ξερουν τοσα λενε !!!
... διασπείρει τα τριγύρω σκάγια => φυσίγγι διασποράς - ανωτάτου επιπέδου, όπως πολύ σωστά είπεςΑυτές είναι τεχνικές βιομηχανικής γόμωσης ανωτάτου επιπέδου της nsi.
Σίγουρα αυτός ο κόκκος πυρίτιδας επιτελεί μια συγκεκριμένη δουλειά σε αυτό το κρίσιμο σημείο αλλά τι ακριβώς δουλειά ?
Τα Ιταλικά δεν υπήρχαν όταν έβγαλε ονομα αυτό για εμένα στο μόνο θήραμα που χρειάζομαι χοντρά Nsi Fob rotweill κορώνα και rc του ρίχνουν στα ίσια για να μην αναφέρω τίποτα golden και περάσουμε σε άλλο επίπεδοΝαι το μόνο σίγουρο νικο αλλά τα μάτια τ λαγού αλλά της κουκουβάγιας όχι και πολλά καλύτερα του μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
Ταλαντεύομαι ανάμεσα σε πολλά κ. Νίκο , θα πάρω ένα κουτί remington ένα rottweil και όποια μου κάτσουν καλύτερα αυτά θα χρησιμοποιώ(χαλάλι οι δυο καφέδες που δε θα πιω).
Ταλαντεύομαι ανάμεσα σε πολλά κ. Νίκο , θα πάρω ένα κουτί remington ένα rottweil και όποια μου κάτσουν καλύτερα αυτά θα χρησιμοποιώ(χαλάλι οι δυο καφέδες που δε θα πιω).
Γιώργο εγώ είμαι πρωταθλητής στην οικονομία! Με ένα κουτί Remington περνάω και δέκα λαγοχρονιες! Θύμησε μου μόνο, το χρώμα είναι ο λαγός...;Κατα την προσωπική μου πάντα γνώμη το μακράν καλύτερο φυσίγγι για λαγό είναι το remington long range. Είναι όμως πανάκριβο. Σκεφτείτε όμως ότι με ένα κουτι περνάς σχεδόν 2 σαιζόν. Ενα τέτοιο εκλεκτό θήραμα απαιτει το καλύτερο. Από εκεί και περα υπάρχουν πολλά καλά οπότε ο κάθε κυνηγός επιλέγει κατά βούληση.
ΚαροΓιώργο εγώ είμαι πρωταθλητής στην οικονομία! Με ένα κουτί Remington περνάω και δέκα λαγοχρονιες! Θύμησε μου μόνο, το χρώμα είναι ο λαγός...;
Σιμπιζακι είναιΓιώργο εγώ είμαι πρωταθλητής στην οικονομία! Με ένα κουτί Remington περνάω και δέκα λαγοχρονιες! Θύμησε μου μόνο, το χρώμα είναι ο λαγός...;
Στυφαδί....τι χρώμα είναι ο λαγός...;