Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να είναι καλά ο Φρόντο που μου έφερε ένα κουβά κράμα από την Μοντορ και έφτιαξα κάννες αλλιώς...
Είχα φωνάξει έναν Αλβανό ηλεκτρολόγο τον Φρόντο μια φορά να μου φτιάξει το θερμοσίφωνα και να αλλάξει και τη μπαταρία του νιπτήρα.τωρα κάνω ντουζ στο καθιστικό πατώντας το διακόπτη του πολυφωτου πάνω απ' την τραπεζαρία

Είχα φωνάξει έναν Αλβανό ηλεκτρολόγο τον Φρόντο μια φορά να μου φτιάξει το θερμοσίφωνα και να αλλάξει και τη μπαταρία του νιπτήρα.τωρα κάνω ντουζ στο καθιστικό πατώντας το διακόπτη του πολυφωτου πάνω απ' την τραπεζαρία
Πόσο μπροστά είσαι!

Γι'αυτό πήρες Βenelli...

Το άσφαλτος γραμματικά δεν είναι λάθος
Στο λεξικό του Μπαμπινιώτη πάντως, που έχω, στον ορό "άσφαλτος" δεν υπάρχει η έννοια "αυτού που δεν κάνει σφάλμα"" .
Υπάρχει μόνο ο όρος "αλάνθαστος", όπως επίσης και ο "σωστός".

Στο λεξικό του Μπαμπινιώτη πάντως, που έχω, στον ορό "άσφαλτος" δεν υπάρχει η έννοια "αυτού που δεν κάνει σφάλμα"" .
Ρε τι μαθαίνεις στα καλά καθούμενα...εγώ μόνο τσόντες είχα.

Ούτε ο Μπαμπινιώτης είναι άσφαλτος, ενίοτε σφαλει και αυτός.

Back