Ωχχχ...
Θα αρχίσει πάλι τα.... με νότιο άνεμο στους 7,32 βαθμούς Κελσίου και πάνω δουλεύουν καλά. Στους 7,31 και κάτω μου έκαναν νερά και είχα τραυματισμενα
Ωχχχ...
MB long rang 36r No3
Καλως τον να!!!κατάφερε να διανύσει άλλα 20μ
Α έτσι να ομολογείς να μην τα λέω μόνο εγώΠριν χρόνια είχα ρίξει ένα κουτί 30αρια στα τρυγόνια και πέθαναν στα γέλια.
Καλησπέρα συνάδελφε, μήπως κρατούσες Μπενέλι; Πιθανώς να μην έφταιγε το φυσίγγι τότεΠριν χρόνια είχα ρίξει ένα κουτί 30αρια στα τρυγόνια και πέθαναν στα γέλια.
Δεν έχει Benelli αυτός ... άρα φυσίγγι σίγουραΚαλησπέρα συνάδελφε, μήπως κρατούσες Μπενέλι; Πιθανώς να μην έφταιγε το φυσίγγι τότε
Mε το synergy τα είχα ρίξει τότε.Μιλαμε τους έσπασα τα τύμπανα από το μπιστολιδι.Καλησπέρα συνάδελφε, μήπως κρατούσες Μπενέλι; Πιθανώς να μην έφταιγε το φυσίγγι τότε
Να είναι καλά ο Φρόντο που μου έφερε ένα κουβά κράμα από την Μοντορ και έφτιαξα κάννες αλλιώς...Δεν έχει Benelli αυτός ... άρα φυσίγγι σίγουρα
Έχει όπλα που τα ατσάλια τους σμιλεύτηκαν στα βάθη της ανατολής.
Είχα φωνάξει έναν Αλβανό ηλεκτρολόγο τον Φρόντο μια φορά να μου φτιάξει το θερμοσίφωνα και να αλλάξει και τη μπαταρία του νιπτήρα.τωρα κάνω ντουζ στο καθιστικό πατώντας το διακόπτη του πολυφωτου πάνω απ' την τραπεζαρίαΝα είναι καλά ο Φρόντο που μου έφερε ένα κουβά κράμα από την Μοντορ και έφτιαξα κάννες αλλιώς...
Πόσο μπροστά είσαι!Είχα φωνάξει έναν Αλβανό ηλεκτρολόγο τον Φρόντο μια φορά να μου φτιάξει το θερμοσίφωνα και να αλλάξει και τη μπαταρία του νιπτήρα.τωρα κάνω ντουζ στο καθιστικό πατώντας το διακόπτη του πολυφωτου πάνω απ' την τραπεζαρία
Γι'αυτό πήρες Βenelli...Είχα φωνάξει έναν Αλβανό ηλεκτρολόγο τον Φρόντο μια φορά να μου φτιάξει το θερμοσίφωνα και να αλλάξει και τη μπαταρία του νιπτήρα.τωρα κάνω ντουζ στο καθιστικό πατώντας το διακόπτη του πολυφωτου πάνω απ' την τραπεζαρία
Στο λεξικό του Μπαμπινιώτη πάντως, που έχω, στον ορό "άσφαλτος" δεν υπάρχει η έννοια "αυτού που δεν κάνει σφάλμα"" .Το άσφαλτος γραμματικά δεν είναι λάθος
Ρε τι μαθαίνεις στα καλά καθούμενα...εγώ μόνο τσόντες είχα.Στο λεξικό του Μπαμπινιώτη πάντως, που έχω, στον ορό "άσφαλτος" δεν υπάρχει η έννοια "αυτού που δεν κάνει σφάλμα"" .
Υπάρχει μόνο ο όρος "αλάνθαστος", όπως επίσης και ο "σωστός".
Όταν χρειαστώ λάστιχο για το πότισμα θα σε καλέσωεγώ μόνο τσόντες είχα.
Πάρε τον Μπαμπιωτη μην κάνεις κανένα ορθογραφικό λάθος στις μελιτζάνες.Όταν χρειαστώ λάστιχο για το πότισμα θα σε καλέσω
Ποιος ειναι αυτος????Πάρε τον Μπαμπιωτη μην κάνεις κανένα ορθογραφικό λάθος στις μελιτζάνες.
Ο λανθασμένος αλάνθαστος.Ποιος ειναι αυτος????
Τον γκαβωσε ο αυνανισμόςΠοιος ειναι αυτος????
Ούτε ο Μπαμπινιώτης είναι άσφαλτος, ενίοτε σφαλει και αυτός.Στο λεξικό του Μπαμπινιώτη πάντως, που έχω, στον ορό "άσφαλτος" δεν υπάρχει η έννοια "αυτού που δεν κάνει σφάλμα"" .
Υπάρχει μόνο ο όρος "αλάνθαστος", όπως επίσης και ο "σωστός".