Και εγώ τρόμαξα να τα σχολάσω. Τα έριχνα (προ ετών) όταν μου είχε πάει καλά η ημέρα και αφού είχα κρεμάσει όσα μου έφταναν.Και έλεγα ότι ήμουν μόνο εγώ που με τα nsi s4 δεν βαραγα δεμένο γάιδαρο στα 3 μέτρα.....
Και εγώ τρόμαξα να τα σχολάσω. Τα έριχνα (προ ετών) όταν μου είχε πάει καλά η ημέρα και αφού είχα κρεμάσει όσα μου έφταναν.Και έλεγα ότι ήμουν μόνο εγώ που με τα nsi s4 δεν βαραγα δεμένο γάιδαρο στα 3 μέτρα.....
Η αλήθεια είναι ότι είχα ανοιχτότερα τσοκ. Αλλά, όπως προείπα, ρόλο παίζουν και οι συνθήκες που αλλάζουν.Είχα πάρει αρκετά πριν 6-7 χρόνια κ μου έχει μείνει κάτι παραπάνω από 1 κιβώτιο.
Πάρα πολύ καλά σε μακρυνες αποστάσεις αλλά τα ρίχνω με 76 φουλ.
Δεν λέει τίποτα το ανοιχτοτερο τσοκ. Προφανως δεν έριχνες στα 50 μέτρα με **** αλλά σε αποστάσεις που πρέπει να ρίξεις με αυτό το τσοκ.Η αλήθεια είναι ότι είχα ανοιχτότερα τσοκ. Αλλά, όπως προείπα, ρόλο παίζουν και οι συνθήκες που αλλάζουν.
Επιπλέον νομίζω ότι για να "βρεις" ένα φυσίγγι πρέπει να σου δοθούν ευκαιρίες πολλών βολών, που πλέον σπανίζουν.
Με ανοιχτά τσοκαρισματα σκορπάει.Η αλήθεια είναι ότι είχα ανοιχτότερα τσοκ. Αλλά, όπως προείπα, ρόλο παίζουν και οι συνθήκες που αλλάζουν.
Επιπλέον νομίζω ότι για να "βρεις" ένα φυσίγγι πρέπει να σου δοθούν ευκαιρίες πολλών βολών, που πλέον σπανίζουν.
Ποσο μπορεί να σκορπάει?Εγω είχα πάρα πολλά ζωντανά και μαδημενα φευγάτα με αυτά σε κλειστά καρτερια με βολές 20-25 μέτρα το πολύ και τσοκ **** μαμισιο. Μπορει να έφταιγα εγω αλλά σε αυτή την απόσταση έπρεπε να τις τσουρουφλιζει.Με ανοιχτά τσοκαρισματα σκορπάει.
Είναι νευρικό φυσίγγι.
Πολλοί ρίχνουν σε όλες τις αποστάσεις με ανοιχτό τσοκ. Αυτό το φυσίγγι δεν θα το έριχνα ψιλομακρυά ούτε με 3 άστρα λόγω ότι είναι νευρικό κ θα ανοίγει.Δεν λέει τίποτα το ανοιχτοτερο τσοκ. Προφανως δεν έριχνες στα 50 μέτρα με **** αλλά σε αποστάσεις που πρέπει να ρίξεις με αυτό το τσοκ.
Όταν ανοίγεις το κουτί να τους ρίχνεις 2-3 χαστούκια να ηρεμούν.Είναι νευρικό φυσίγγι.
Ίσως να είναι άλλη παρτίδα.Ποσο μπορεί να σκορπάει?Εγω είχα πάρα πολλά ζωντανά και μαδημενα φευγάτα με αυτά σε κλειστά καρτερια με βολές 20-25 μέτρα το πολύ και τσοκ **** μαμισιο. Μπορει να έφταιγα εγω αλλά σε αυτή την απόσταση έπρεπε να τις τσουρουφλιζει.
Δεν πιάνει αυτό!Όταν ανοίγεις το κουτί να τους ρίχνεις 2-3 χαστούκια να ηρεμούν.
Το 16 τα είχα πάρει και εγώ!!!!!! Λιγο πριν τις γιορτές!Ίσως να είναι άλλη παρτίδα.
Το 16 τα είχα πάρει σε ποσότητα κ σπάνια είχα ζωντανό με αυτά
Εγώ ξέρω ότι ο απέναντι γείτονας επί ΠΑΣΟΚ στη γιορτή του άνοιγε Glenfiddich 12, τώρα είναι φανατικός του VAT69 και δίνει και μαθήματα απόσταξης.Γενικως υπάρχει μια μινιμαλιστική θεωρία του κέντρου.
Πάλι καλα που ανοίγει και VAT69.Εγώ ξέρω ότι ο απέναντι γείτονας επί ΠΑΣΟΚ στη γιορτή του άνοιγε Glenfiddich 12, τώρα είναι φανατικός του VAT69 και δίνει και μαθήματα απόσταξης.Γενικως υπάρχει μια μινιμαλιστική θεωρία του κέντρου.
Aυτοί που λέω εγώ δεν πήγαιναν στον τόπο τους αλλά μακριά για κυνήγι.Απλώς ήταν ευκατάστατοι κυνηγοί με καραμπίνες αερίων συνεπώς όχι ανάκρουση και άνεση αγοράς των φυσιγγίων με 34 gr...εφοσον εχουν επιτυχιες και τους αντεχει η τσεπη τους ας ριχνει οτι θελει ο κοσμος δεν θα το βαλουμε και αυτο σαν κανονα,οτι λειτουργει καλυτερα στον καθενα και αισθανεται καλα.ο καθενας ξερει τον τοπο του και λειτουργει αναλογως.
Eγώ κάπου κάπου ρίχνω 28 γραμμάρια,24 ποτέ ως τώρα...Χωρίς πλάκα , έχεις ποτέ δοκιμάσει με 24 ;
ΝαιΤα s4 καλύτερα λες?
Το sipe σε κόκκινο κάλυκα δεν είναιView attachment 64869τα έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος να μας πει γνώμη
Μπροστά στην κάμερα έπινε τέτοιο,πίσω άλλο.Σαν τον Χρήστο...Εδώ μέσα μονοντουφεκα 24αρια και πίσω 36αρια κλαμπανια.Λιγα με το Vat69. Ειναι ιστορικό. Το αγαπημένο ποτό του Λουίς Νίξον στο Band of Brothers....View attachment 64879