Ένας μέτριος ιδιογομωτής εύκολα μπορεί να βγάλει συγκέντρωση 100%.
Ναι, την τελευταία φορά που πήραΤο sipe σε κόκκινο κάλυκα δεν είναι
Δεν διεκδικώ τέτοιες...δάφνες!!! ρίχνω και 32 και 30 και λίγα 34. Αλλα τα 28αρια είναι το δικό μου κόλλημα και όχι για οικονομικούς λόγους. Αλλωστε όταν άρχισα να τα δουλεύω τα πιο πολλά 32αρια είχαν 6€ και κάτω.Μας κόλλησες όλους
Για τον καιρό λέω ΔημητρηΠουλια τι να σου πω? Σημερα έχει κάτι λίγα, αύριο εξαφανιζονται. Μπορει να περπατάς 2 ώρες και να έχεις πάρει 1-2 και στα επόμενα 20 λεπτά να παρεις 10 μαζεμένα. Ετσι είναι όταν είναι κακή ή χρόνια.
Εγώ πήρα πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια Κένταυρο και Ρουμελιώτη 28άρια πέρσι.Δεν διεκδικώ τέτοιες...δάφνες!!! ρίχνω και 32 και 30 και λίγα 34. Αλλα τα 28αρια είναι το δικό μου κόλλημα και όχι για οικονομικούς λόγους. Αλλωστε όταν άρχισα να τα δουλεύω τα πιο πολλά 32αρια είχαν 6€ και κάτω.
Που έρχεσαι Χάρη Βοιωτία ;
έχει δώσει κάτι πιθανότητες για βροχή αλλά και σήμερα έδινε και έκανε 384 ψιχάλες μετρημένες......Για τον καιρό λέω Δημητρη
Οι Ρέμινγκτον είναι μόνο για σοβαρές γομώσεις και σοβαρά θηράματα.Εγώ πήρα πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια Κένταυρο και Ρουμελιώτη 28άρια πέρσι.
Και τα 2 πολύ καλά με νορμάλ καιρούς.
Παλιότερα δεκαετία 90 είχα ρίξει ξανά 28άρια τραπ σε τσίχλες αλλά πολύ φτερουγαριά.
Μετά έβαζα ΜήτρουςΟι Ρέμινγκτον είναι μόνο για σοβαρές γομώσεις και σοβαρά θηράματα.
Απο που είσαι βασιληΠου έρχεσαι Χάρη Βοιωτία ;
Παω εδώ κοντά οινοφυτα και τα λοιπάΠου έρχεσαι Χάρη Βοιωτία ;
Λίγο παίζει αφού συντακτικό δεν χεστα!Αφού το παίζεις τζόβενο είσαι όντως ρε μικρούλη!!!
Παω εδώ κοντά οινοφυτα και τα λοιπά
Και μαυροματι παω κάπου κάπου
Απο που είσαι βασιλη
Πως νόμιζα ότι είσαι απο ΚαρδίτσαΠρος Φωκίδα μεριά.
Ο Τσακ Νορις ασχολούνταν με ιδιογόμωση;;;Ένας μέτριος ιδιογομωτής εύκολα μπορεί να βγάλει συγκέντρωση 100%.
Μόνο πολύ μάγκες ιδιογομωτές όμως μπορούν να βγάλουν συγκέντρωση 120%.
Γνώστης είσαι φίλε μου φοβερό αλλά εδώ εμείς δε το χει κανείς μόνο παραγγελία είχα ρίξει δύο κουτιά όπου σήκωνα είχε κηδειαΌποιος πάντως θέλει τώρα με τα κρύα να ρίξει 34 γραμ σε τσίχλα προτείνω το nike το μπασκερι σε νο 9 που είναι πιο μαλακό από 32αρι φτηνότερο από 32αρι και φωτιά μαυρη
ΠατρίδαΠως νόμιζα ότι είσαι απο Καρδίτσα
Είμαι παραπαν εγώ ΚοζανηΠατρίδα
Πράγματι ΟΛΑ τα φυσίγγια και σε ΟΛΑ τα νούμερα σκαγίων του cal 20 υποχρεωτικά πλέον έχουν κίτρινο χρώμα!Κίτρινοι κάλυκες μόνο στο cal20 πλέον.