Έχω σόι εγώ στο Τσοτύλι Κοζάνης...Είμαι παραπαν εγώ Κοζανη
Έχω σόι εγώ στο Τσοτύλι Κοζάνης...Είμαι παραπαν εγώ Κοζανη
Και μπουγάτσα!!!Ναι εκτός το εσπρεσακι.φραπεδαρα μόνο λεμεεεεε
Σαφώς και ο Τσακ ιδιογομώνει. Μάλιστα έχει εφεύρει και ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες ευρεσιτεχνίες όπως για παράδειγμα το φυσίγγι 180 μοιρών για ρουαγιάλ τουφεκιές.Ο Τσακ Νορις ασχολούνταν με ιδιογόμωση;;;
Τι μου θύμισες τώρα...Χθες είχα παει γραμματικό στο καρτέρι μια ώρα κρύωσα
Σήμερα Βοιωτίας δεν είχε κρύο
Κυριακή τι λέει στα μέρη σου λέω να κάνω μια βόλτα
Θα έχει βροχές
Συμφωνώ...πήρα κάτι κουτιά ν9 32γρ τα μπλε....πολύ καλά φυσίγγια...το καλό να λέγεται...όπλο μ2 με τσοκ ic τζεμινι....μέχρι και 30 μετρα (και λίγα λέω μη παρεξηγήσουν μερικοί για το μ2) τα πουλιά όλα ξερά....άριστα τα φυσίγγια του....δεν είχα πάρει ποτε πριν (εδώ από εσάς τα άκουσα και είπα να τα δοκιμάσω) και τώρα μετά τη πρωτοχρονιά που ήμουν Πάτρα πήρα 6 κουτιά...μάλλον τώρα που θα ξαναπάω θα του πω να μου έχει έτοιμη μια κούτα των 500....Ρουμελιώτη να βρεις την υγεία σου...
Το υλικό που περιλαμβάνεται ανάμεσα στην πυρίτιδα και τα σκάγια,έχει επικρατήσει να λέγεται,βυσμάτωση.Οποτε τον όρο βύσμα ή τάπα,μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για οποιοδήποτε υλικό χρησιμοποιούμε.Τα συνηθέστερα είναι ο συγκεντρωτηρας,η μισοταπα,ο διασπορέας και η μάλλινη με τις παραλλαγές της.Ο συγκεντρωτηρας περιλαμβάνει ποτηράκι στο οποίο περιέχονται τα σκάγια ή μέρος αυτών.Η μισοταπα μπορεί να έχει ένα μικρό ποτήρι ή καθόλου.Gualandi είναι ιταλική εταιρεία η οποία παράγει και βύσματα φυσιγγίων,συγκεντρωτηρας,μισοταπες κλπ.Ο Gt είναι συγκεντρωτηρας της nsi.Καλησπέρα παιδιά. Επειδή τώρα μαθαίνω, ξέρει κάποιος να μου πει τι σημαίνει συγκεντρωτηρας Gualandi , ταπα Gualandi και βυσμα GT? Ποιο από αυτά είναι συγκεντρωτηρας και ποιο μισοταπα?
Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική απάντηση!Το υλικό που περιλαμβάνεται ανάμεσα στην πυρίτιδα και τα σκάγια,έχει επικρατήσει να λέγεται,βυσμάτωση.Οποτε τον όρο βύσμα ή τάπα,μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για οποιοδήποτε υλικό χρησιμοποιούμε.Τα συνηθέστερα είναι ο συγκεντρωτηρας,η μισοταπα,ο διασπορέας και η μάλλινη με τις παραλλαγές της.Ο συγκεντρωτηρας περιλαμβάνει ποτηράκι στο οποίο περιέχονται τα σκάγια ή μέρος αυτών.Η μισοταπα μπορεί να έχει ένα μικρό ποτήρι ή καθόλου.Gualandi είναι ιταλική εταιρεία η οποία παράγει και βύσματα φυσιγγίων,συγκεντρωτηρας,μισοταπες κλπ.Ο Gt είναι συγκεντρωτηρας της nsi.
Ένας απ'τους συγκεντρωτηρες gualandiView attachment 64993
Μισοταπες gualandiView attachment 64995View attachment 64997
και ο GT View attachment 64996
Τα πάνε τώρα παραπάνω για να κάνουν "προσφορες" το καλοκαίρι κόβοντας το € που βάζουν ως αύξηση τώρα...Super kill tsixla 8/9 9 ευρώ και τον άλλο μήνα 9,50ε .ας τα κρατήσουν να σκουριασουν .
Άαααρε μάγκα...ετσι ακριβως...Τα πάνε τώρα παραπάνω για να κάνουν "προσφορες" το καλοκαίρι κόβοντας το € που βάζουν ως αύξηση τώρα...
Εμείς φταίμε...Τα πάνε τώρα παραπάνω για να κάνουν "προσφορες" το καλοκαίρι κόβοντας το € που βάζουν ως αύξηση τώρα...
Αυτό είναι το μόνο σίγουροΕμείς φταίμε...
Πάλι μαλώνεις;Εμείς φταίμε...
Όμως, εμάς βρήκαν.Όχι μόνο εσένα...Εμείς φταίμε...
Σε λίγο τα Remington θα είναι τα φθηνότερα της αγοράς έτσι όπως πάμε...Τα πάνε τώρα παραπάνω για να κάνουν "προσφορες" το καλοκαίρι κόβοντας το € που βάζουν ως αύξηση τώρα...
Και αν αποτύχει έχουμε και Rheinmettal....Ετοιμάζω το καλύτερο τσιχλοφυσιγγι που πηγαινει σε όλες τις κάνες με όλα τα τσοκαρισματα 54 γρ 10αρακι
Δεν θα τραβάει με κρύο.Ετοιμάζω το καλύτερο τσιχλοφυσιγγι που πηγαινει σε όλες τις κάνες με όλα τα τσοκαρισματα 54 γρ 10αρακι