λες να του πεταξει καμμια granular μεσα?Το πορτοκαλί κάποια στιγμή θα σταματήσει όντως λόγω έλλειψης gm3
λες να του πεταξει καμμια granular μεσα?Το πορτοκαλί κάποια στιγμή θα σταματήσει όντως λόγω έλλειψης gm3
Έτσι που το έχει φτιαξει τωρα γα@@@@Το πορτοκαλί κάποια στιγμή θα σταματήσει όντως λόγω έλλειψης gm3
και εγω δεν ξετρελαθηκα ,πηρα πολλα ζωντανα.Είναι πολύ καλά για έναρξη μεχρει σεμπτεβριο μετά δεν … ( στα οπλα μου) αλλά παιδιά μπορι να δουν αντηθετα αποτελεσματα
Μπααα ποιο πολύ για psb1 το κόβω βάζει μόνο πυρητιδες της Νόμπελ σπορτλες να του πεταξει καμμια granular μεσα?
Καλά έκανες Γιάννης…. πάρτε τωρα παίδες μετά θα πάνε στο θεοΚαι αφού στραβοξυπνησα είπα να πάρω όλα τα silver του Κενταύρου με g3000 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
τι τιμη τα πηρες?Και αφού στραβοξυπνησα είπα να πάρω όλα τα silver του Κενταύρου με g3000 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
ένα κουτι που πηρα είχε psb1Παίδες το club nova του κυργια με τη είναι γεμισμένο psb1 η κάτι αλλο
Lambro tordoΚαλησπέρα κι από μένα στην παρέα,μετά από πολύ καιρό.Σήμερα πέρασα από Καλκαντζάκο,για κάτι φυσίγγια και ζήτησα κι ένα κουτάκι Lambro Tordo Διασποράς.Μου είπαν οτι είναι εξαντλημένο κι οτι γενικά υπάρχουν ελλείψεις σε φυσίγγια!!Σε αναφορά μου για φυσίγγια της B&P,μου είπαν χαρακτηριστικά,οτι αυτή κι αν έχει έλλειψη!! Για το Tordo,εικάζω ότι η έλλειψη είναι λόγω GM3!!
9€ το κουτί μείναν κατι 7αρακιατι τιμη τα πηρες?
Μη φανταστείς 1 κιβώτιο βγήκαν 20 κουτιά 9 και 10 νούμερο μαζί,εάν υπάρχουν με g3000 του τσιπούρα όταν γυρίσω από τις ελιές θα πάρω και εκείνου όσα βρωΚαλά έκανες Γιάννης…. πάρτε τωρα παίδες μετά θα πάνε στο θεο
Τη μισόταπα, αν τη σφιξεις με 1 η 2* θα εκπλαγείς στα καρτερια με ενα Νο χοντρητερο σκάγι...εμενα το αντιθετο,το μεσοταπο ηθελε κλειστο τσοκαρισμα για να δουλεψει ωραια στα μπασιματα.
Αν δεν δοκιμάσεις να δεις αν σου αρεσουν άκρη δεν θα βγαλεις πάρε δυο κουτάκια και πράξε ανάλογα μετά…Καλησπέρα τώρα τελευταία έχει δοκιμάσει κάποιος τα club nova να μου πει εντυπώσεις;;; Άσχετα με τι είναι γεμισμένο εντυπώσεις θέλω αν είναι δοκιμασμένο φυσικά.
Πιο παλιά Ήταν για γάμους, Τώρα με την psb πιστεύω θα είναι τίμιο.Καλησπέρα τώρα τελευταία έχει δοκιμάσει κάποιος τα club nova να μου πει εντυπώσεις;;; Άσχετα με τι είναι γεμισμένο εντυπώσεις θέλω αν είναι δοκιμασμένο φυσικά.
Μπορεί και aquilaλες να του πεταξει καμμια granular μεσα?
Ηλια εγω τα εριξα με νορμαλ κρυο και με πολυ κρυο. Οτι ακουμπουσαν ζωντανο...Είναι πολύ καλά για έναρξη μεχρει σεμπτεβριο μετά δεν … ( στα οπλα μου) αλλά παιδιά μπορι να δουν αντηθετα αποτελεσματα