Και τα 2 αφήνουν κατάλοιπα, τα ρίχνω όμως με το δίκανο και την benelli.Η prima αν έχεις αερίων χαράς το κουράγιο σου στο καθάρισμα ...
Και τα 2 αφήνουν κατάλοιπα, τα ρίχνω όμως με το δίκανο και την benelli.Η prima αν έχεις αερίων χαράς το κουράγιο σου στο καθάρισμα ...
αν ρίχνεις 500 έχεις κέρδος από 10 μεχρει 20€ αν ρίχνεις 1.500 το κέρδος Πάει κοντά στα 60€ σε μια καλή χρόνια τα 1,500 φυσηγγια είναι στάνταρ… αλλος τα 60€ Μπορεί να τα θεωρήσει μεγάλο ποσό αλλος όχι ότι αντεχη η τσέπη του καθέναΑν δεν ρίχνεις πάρα πολλά καλή τιμή είναι (που λέει ο λόγος) .
Τα πιο φτηνά έχουν ένα ευρώ λιγότερο. Δεν είναι τζάμπα.
Γι΄ αυτό είπα αν ρίχνεις σχετικά λίγα.αν ρίχνεις 500 έχεις κέρδος από 10 μεχρει 20€ αν ρίχνεις 1.500 το κέρδος Πάει κοντά στα 60€ σε μια καλή χρόνια τα 1,500 φυσηγγια είναι στάνταρ… αλλος τα 60€ Μπορεί να τα θεωρήσει μεγάλο ποσό αλλος όχι ότι αντεχη η τσέπη του καθένα
Φέτος θα ρίξεις τα διπλά.Γι΄ αυτό είπα αν ρίχνεις σχετικά λίγα.
Εννοώ 15-20 κουτάκια το χρόνο, όπως π.χ. εγώ.
Και εγω τα διπλα θα ριξω δηλαδη???? Ωχχχχχ καηκαμε.....Φέτος θα ρίξεις τα διπλά.
Πρέπει να τα μαλακωσαν και κάτι να γίνεται τώρα, παλιά κάνανε μόνο κρότο.Δεν βρήκα nsi s4 και πήρα nsi gm3. Ακούω γνώμες!!
Θα ακούσεις πολλά για αυτά ,καλά και κακάΔεν βρήκα nsi s4 και πήρα nsi gm3. Ακούω γνώμες!!
Πήρα και εγώ μαζει με λίγα σιπε θα σου πω όταν το ριξωΔεν βρήκα nsi s4 και πήρα nsi gm3. Ακούω γνώμες!!
Ειναι πολύ σπουδαίω αυτό να ρίχνεις ένα φυσηγγι χρόνια και να είναι ίδιο ..Θα ακούσεις πολλά για αυτά ,καλά και κακά
Εγώ είμαι απ αυτούς με τα καλά ,τα ρίχνω χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος
Έχουν λίγο κλώτσημα παραπάνω, είναι χειμωνιάτικο θέλει λίγο το κρυουλακι του.
Αν και τ έχω ρίξει και με οκτωβριατικες καλές μέρες.
Τα s4 πάντως νομίζω τ έχει διαθεσιμα ο αλαγιαννης
Πρόσφατα πήρα μια κούτα
ξερεις αν εφτιαξε 28αρια Κυριακο; ειχαν τελειωσειΜιλησα με Κένταυρο και μου είπε οτι g3000 τέλος οπότε silver από του χρονου αν ξαναφέρουν...
Ευτυχώς πρόλαβα 2 κούτες να βρίσκονταιΜιλησα με Κένταυρο και μου είπε οτι g3000 τέλος οπότε silver από του χρονου αν ξαναφέρουν...
Δεν ξερω Σπύρο, κρατησα τα τελευταία και θα παω τις επόμενες μερες να τα παρω, αν θες να ρωτήσω.ξερεις αν εφτιαξε 28αρια Κυριακο; ειχαν τελειωσει
Καλα έκανες. Εγω εχω παρει πολλα αλλα και πάλι οταν και αν ξαναρθουν ποιος ξέρει πόσο θα κάνουν....Ευτυχώς πρόλαβα 2 κούτες να βρίσκονται
Τα τελευταία 21 κουτιά τα πήρα εγώ το Σάββατο προχτές μαγκες σας πρόλαβα.Σταθερη αξία το Σίλβερ του Γιώργη εδώ και χρόνια τα είχα σταματήσει για χρόνια επειδή γέμιζα αλλά τώρα τα ξαναπήρα έχω ρίξει αρκετές χιλιάδες από δαυτα .Μιλησα με Κένταυρο και μου είπε οτι g3000 τέλος οπότε silver από του χρονου αν ξαναφέρουν...
Τα έριξε ο κουμπάρος μου στην έναρξη στα τρυγόνια και τα ρίχνει ακόμη στις τσίχλες, εξαιρετικά μέχρι τώρα, από δω και πέρα με πιο πολύ κρύο δεν ξέρω τι θα κάνουν, με Α1 είναι γεμισμένα.καλησπερα παιδια, εχει ριξει καποιος το φυσιγγια της nsi velox ?
ψαχνω καιρο τωρα το Α1 σπ 32 lambro ν9 , βρισκω ενα εδω και δυο εκει. Ηταν το βασικο μου 4 χρονια . Τωρα λεω να παω στο nsi velox που μοιαζουν . Μην τα παρεις ολα , ασε και για μαςκαλησπερα παιδια, εχει ριξει καποιος το φυσιγγια της nsi velox ?
Πολύ καλό πάρτο βέβαια πρώτα πρέπει να το δοκιμάσεις πριν φορτώσεις γιατί το ίδιο φυσίγγι Μπορεί σε κάποιο να ταιριάζει και σε κάποιον άλλον όχι!καλησπερα παιδια, εχει ριξει καποιος το φυσιγγια της nsi velox ?
Το nsi velox κλωτσουσε σα γαϊδούρι δίχως λόγο, πριν 3-4 χρόνια....ψαχνω καιρο τωρα το Α1 σπ 32 lambro ν9 , βρισκω ενα εδω και δυο εκει. Ηταν το βασικο μου 4 χρονια . Τωρα λεω να παω στο nsi velox που μοιαζουν . Μην τα παρεις ολα , ασε και για μας