Κοιμήθηκε λίγο το παιδί στη γραμμή παραγωγής.Σιγα το πράμα...Η διαφορα στα παλιά με τα νέα percorso
Με τον χρυσό κάλυκα αριστερά το παλιο ,με τον ασημένιο δεξιά το νεότερο
View attachment 82962
View attachment 82963
Κοιμήθηκε λίγο το παιδί στη γραμμή παραγωγής.Σιγα το πράμα...Η διαφορα στα παλιά με τα νέα percorso
View attachment 82962
View attachment 82963
Προφανώς κ σταμάτησε τον "ορειχάλκινο" κ πηγε σε "επινικελωμενο"....Η διαφορα στα παλιά με τα νέα percorso
View attachment 82962
View attachment 82963
Λες κ ο Ναυπλιωτης το ίδιο????Κοιμήθηκε λίγο το παιδί στη γραμμή παραγωγής.Σιγα το πράμα...
Τάσο το τωρινό είναι με giovanni και 688;Προφανώς κ σταμάτησε τον "ορειχάλκινο" κ πηγε σε "επινικελωμενο"....
Αριστερά τα προηγουμενα lambro tordo 30γρ, στην μεση τα τωρινά κ δεξιά τα Japan skeet.....
View attachment 82965
Λες κ ο Ναυπλιωτης το ίδιο????
Να βαλει ο @ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ που τα ριχνει....τον έδωσα χωρίς κουκούλα....χε χε...Βάλτε ένα gm3 fast να δούμε τα σωθικά του, από τα καινούργια.
Άφησες 3 derby ? Σαν αλληλογραφίαΒρήκα στο καρτέρι 3 nsi διασποράς 9-11.
Στο τέλος έβαλα ένα στη θαλάμη και για κακή του τύχη πέρασε κοτσυφας.Εσκασε στον αέρα!
γεμισμένα με sidna είναι τι θέλεις να κάνουν γ@&@@ και δερνουνΒρήκα στο καρτέρι 3 nsi διασποράς 9-11.
Στο τέλος έβαλα ένα στη θαλάμη και για κακή του τύχη πέρασε κοτσυφας.Εσκασε στον αέρα!
Παρόν αδερφέ!!!!! Τι μπορω να κάνω για εσαςΝα βαλει ο @ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ που τα ριχνει....τον έδωσα χωρίς κουκούλα....χε χε...
Φόρτωνε φόρτωνε εσύ! Χρόνια Πολλά Ανδρέα μου! ( την πουλάς την greystone?)Από τότε πού δοκίμασα αυτό το 24ρι Japan skeet έχω κολλήσει μαζί του σε 9,5ρι μου χάρισε και αρκετές φασσες στα μπασιματα στις τσίχλες όλη την ώρα φορτώνω γιατί φοβάμαι μήν το αλλάξουν και το χαλάσουν.
View attachment 82969
Kαι τα δυο για giovanni μου φαίνονται όπως τα βλέπω εξωτερικα....Τάσο το τωρινό είναι με giovanni
Δεν εχω ανοίξει κανένα κ δεν ξέρω..και 688;
Ευχαριστώ!!! Ρε φίλε μου έστειλε ένα παλικάρι να με ρωτήσει για την grey αν είναι καλή γιατί βρήκε μία 71 σαν καινούργια στο 1000ρικο και ήταν στο να την πάρει να μην την πάρειΦόρτωνε φόρτωνε εσύ! Χρόνια Πολλά Ανδρέα μου! ( την πουλάς την greystone?)
Να αφήσω Derby?Και τα σκασμενα μαζεύω για αποσμητικο χώρου.Άφησες 3 derby ? Σαν αλληλογραφία
Σε πρόλαβα ποιοΚοψε ενα GM3 nsi απο τα καινούρια ρε φιλαρα να δουμε ολοι τα εντόσθια του....οταν μπορεσεις.....σε κανα 10' το πολύ!! Χε χε...
Από τότε πού δοκίμασα αυτό το 24ρι Japan skeet έχω κολλήσει μαζί του σε 9,5ρι μου χάρισε και αρκετές φασσες στα μπασιματα στις τσίχλες όλη την ώρα φορτώνω γιατί φοβάμαι μήν το αλλάξουν και το χαλάσουν.
View attachment 82969
Καλόριχτα και χρόνια πολλά με υγεία Ανδρέα !Από τότε πού δοκίμασα αυτό το 24ρι Japan skeet έχω κολλήσει μαζί του σε 9,5ρι μου χάρισε και αρκετές φασσες στα μπασιματα στις τσίχλες όλη την ώρα φορτώνω γιατί φοβάμαι μήν το αλλάξουν και το χαλάσουν.
View attachment 82969
Άμα μου δώσεις 24αρια αισθάνομαι ότι είμαι ξεβρακωτος.Αξίζει κ σε απόδοση κ σε τιμή....
Καλοριχτα σοφέ μου ανθρωπε....