Και σοβαρά όταν μιλάς πάλι δίνεις πάσες για να βγούμε εκτός θέματοςΆμα μου δώσεις 24αρια αισθάνομαι ότι είμαι ξεβρακωτος.
Το έχεις στο αίμα σου......
Και σοβαρά όταν μιλάς πάλι δίνεις πάσες για να βγούμε εκτός θέματοςΆμα μου δώσεις 24αρια αισθάνομαι ότι είμαι ξεβρακωτος.
Είσαι προκατειλημμένος γι'αυτό.Και σοβαρά όταν μιλάς πάλι δίνεις πάσες για να βγούμε εκτός θέματος
Το έχεις στο αίμα σου......
ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!!Αξίζει κ σε απόδοση κ σε τιμή....
Καλοριχτα σοφέ μου ανθρωπε....
Χρόνια πολλά κ καλα!
ευχαριστώ πολύ!!!Καλόριχτα και χρόνια πολλά με υγεία Ανδρέα !
εχει ωραία αίσθηση και το ξεβράκωμαΆμα μου δώσεις 24αρια αισθάνομαι ότι είμαι ξεβρακωτος.
ευχαριστώ!!! να 'σαι καλάΧρόνια πολλά γεμάτα υγεια Αντρέα
Μην νομίζεις...Άμα μου δώσεις 24αρια αισθάνομαι ότι είμαι ξεβρακωτος.
Κάτω από 32 δεν έχω ρίξει ποτέ και σε τίποταΓενικά δεν εχω κολλήματα όσο αφορά τα "γραμμάρια" των τσιχλοφυσιγγων...
Τι 24...τι 34.....
Μόλις τώρα σε έβαλα ignore.Μην νομίζεις...
Είναι η τρίτη "μάρκα" που ρίχνω στα 24γρ(skeet)..
Αλλά επειδή στο παρελθον ειχα δοκιμάσει 28γρ με καλά αποτελέσματα είπα να κατέβω κ άλλο για να δω.....
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η όχι η αν επεσα σε "καλά" φυσιγγια αλλά εμένα πολυ ευχαριστημένος...
Εξάλλου τα σκάγια που περιεχονται είναι αρκετά για τσίχλα κ αυτο νομίζω είναι που μετράει περισσοτερο απο ολα για το αν θα πρεπει να τα χρησιμοποιήσει κάποιος η όχι...
Μετά παμε στο ανεπαίσθητο λάκτισμα κ στον μειωμένο κρότο για όσους επιμένουν στο να μην χρησιμοποιούν ωτοασπίδες(χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι βλαβερός)....
Γενικά δεν εχω κολλήματα όσο αφορά τα "γραμμάρια" των τσιχλοφυσιγγων...
Τι 24...τι 34.......
Γιατί,έχεις υποψία ότι εκτός από 24άρια είναι και Lambro;Μόλις τώρα σε έβαλα ignore.
Το γαμς και ψόφησε τώρα...Γιατί,έχεις υποψία ότι εκτός από 24άρια είναι και Lambro;
Κάτσε ρε κ γέμισε λίγα 24γρ κ σταματα να καταβρεχεις τον ουρανο με 11αρια σκάγια..Μόλις τώρα σε έβαλα ignore.
Δεν έχω και την τρέλα όπως έχεις εσύ με τα φυσίγγια....
Εγώ εχω τρέλα με τα φυσιγγια??Αυτά εδώ με τον λαδί τον κάλυκα ήταν πολύ καλά φυσίγγια
Μόνο αυτά έβαζα για τσιχλοκοτσύφια
View attachment 82978
Και εγώ ψάχνω να βρω τρόπο να σου πώ αυτό που δεν θέλεις να ακούσεις και δεν βρίσκωΕγώ εχω τρέλα με τα φυσιγγια??
Μήπως με μπερδευεις με άλλον??
View attachment 82979
Και ξέρεις τι μου είπαν πριν λίγο??
Hariston σε ένα νέο κάτοχο πλαγιοκαννου Baikal.....
Αλλά να δω που θα τον βρω.......
Γιατί ρε φίλε σου είπε κανεις πως δαγκώνω?Και εγώ ψάχνω να βρω τρόπο να σου πώ αυτό που δεν θέλεις να ακούσεις και δεν βρίσκω
Σε έχω πάρει από φόβο
Εχω κι εγω 1 κουτακι....μεσα εχουν Aquila με Diamante 21 σε Νο8....Εγώ εχω τρέλα με τα φυσιγγια??
Μήπως με μπερδευεις με άλλον??
View attachment 82979
Και ξέρεις τι μου είπαν πριν λίγο??
Hariston σε ένα νέο κάτοχο πλαγιοκαννου Baikal.....
Αλλά να δω που θα τον βρω.......
......δεν υπαρχει καλημερα...Η καλημερα απο πρωι φαίνεται..
Εάν έτριβα για να φύγουν οι σκουριές θα γινόταν σαν ζέβρα Τάσο,αλλού άσπρο αλλού μαύροΓιατί ρε φίλε σου είπε κανεις πως δαγκώνω?
Ξέρω.. Ακυρώθηκε η αγορά....
Το περίμενα...
Η καλημερα απο πρωι φαίνεται....