σωστοτι σχέση έχει άμα είναι εμπορικό? Άμα είναι σωστό το set up θα πηγαίνει μια χαρά.
σωστοτι σχέση έχει άμα είναι εμπορικό? Άμα είναι σωστό το set up θα πηγαίνει μια χαρά.
Την κυριακή με πρωινή υγρασία έριξα τα φορμουλα 206, κένταγε.βρηκα την πυριτιδα.ειναι η 206.πως ανταποκρινεται σε τοση υγρασια αφου ειναι μονοβασικη?
Εγώ το έριξα στα μπασίματα με νορμαλ καιρό και δρν μου αρεσε με κρυο και υγρασια που το ξανα έριξα εινσι θανατοςΤην κυριακή με πρωινή υγρασία έριξα τα φορμουλα 206, κένταγε.
Θέλει λίγο το κρύο του, όπως και το gm3 που έριξα καπάκι μετά, το παλιό με τον gtΕγώ το έριξα στα μπασίματα με νορμαλ καιρό και δρν μου αρεσε με κρυο και υγρασια που το ξανα έριξα εινσι θανατος
Ναι και αυτό!!Θέλει λίγο το κρύο του, όπως και το gm3 που έριξα καπάκι μετά, το παλιό με τον gt
Αποκλείεται!Δεν είσαι κέντρο.Φυσιγγαρες είναι!Αυτά τα euromix τι απογοήτευση είναι.....πήγα για δεντροτσιχλες Ελικώνα την Κυριακή και τις άφησα χωρίς πούπουλα...κρίμα θα κρυώνουν ..όσο για τα φυσίγγια θα μεινουν για το Πάσχα..
Εγώ δεν είδα τίποταΤην κυριακή με πρωινή υγρασία έριξα τα φορμουλα 206, κένταγε.
Είχα πρόβλημα στις royal, έχασες κάτι ωραίες μακρινές τραβέρσες όμωςΕγώ δεν είδα τίποτα
Καμαρωνα τον Χάρη με το γυαλί του σκι.Άσε που δεν κοίταζες
Αυτά τα ερωτηματα πάντοτε δίνουν απαντήσεις χωρίς σιγουριά...Τα rio 32 gr τα έχει δουλέψει κανείς ολόκληρη τη σεζόν να μας πει τι (πουλιά) πιάνουν;
Στα μπασιματα δεν τα έριχνες αυτά?Αυτά τα euromix τι απογοήτευση είναι.....πήγα για δεντροτσιχλες Ελικώνα την Κυριακή και τις άφησα χωρίς πούπουλα...κρίμα θα κρυώνουν ..όσο για τα φυσίγγια θα μεινουν για το Πάσχα..
Όταν λές κρύο τι εννοείς?Το φετινό 30αρι του Ρουμελιώτη το δοκίμασε κανείς με κρύο (πού να το βρει το κρύο θα μου πεις...) να μας πει αν πάει καλά;
Πολύ καλά, πολύ συγκεντρωτικά θέλει ανοικτό τσοκ.Τα rio 32 gr τα έχει δουλέψει κανείς ολόκληρη τη σεζόν να μας πει τι (πουλιά) πιάνουν;
Πεφτω απο τα συννεφα του πλανητη Αφροδιτη και φτανω μεχρι την κοκκινη κηλιδα της καταιγιδας του πλανητη Δια με αυτο που εγραψες. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Αυτά τα euromix τι απογοήτευση είναι.....πήγα για δεντροτσιχλες Ελικώνα την Κυριακή και τις άφησα χωρίς πούπουλα...κρίμα θα κρυώνουν ..όσο για τα φυσίγγια θα μεινουν για το Πάσχα..
Και ομως καποτε χρονια πριν το 9/10 τις κατεβαζε τις χοντρες απο παντου. Αλλοι εριχναν condor 7αρια και εμεις ευρωμικτες και επεφταν σωρηδον. Μετα οπως τον λεει ο @Alex37 ο σαλεπιτζης τους αλλαξε τον αδοξαστο....Αυτά τα euromix τι απογοήτευση είναι.....πήγα για δεντροτσιχλες Ελικώνα την Κυριακή και τις άφησα χωρίς πούπουλα...κρίμα θα κρυώνουν ..όσο για τα φυσίγγια θα μεινουν για το Πάσχα..
Κάποτε παλιά στο Τέξας...ισχύει και το υπογράφω.Τωρα κάνουν overkill που λέει και το ξεφτέρι,πεθαίνουν 3-4 μήνες μετά από επιπλοκές.Και ομως καποτε χρονια πριν το 9/10 τις κατεβαζε τις χοντρες απο παντου. Αλλοι εριχνα condor 7αρια και εμεις ευρωμικτες και επεφταν σωρηδον. Μετα οπως τον λεει ο @Alex37 ο σαλεπιτζης τους αλλαξε τον αδοξαστο....
Τι overkill μου λες αδερφε? Ριχνεις , σταματαει η τσιχλα και γυρναει σου δειχνει τα κακαλα της και σου λεει περιπαικτικα μου τα γαργαλησες ρε μλκα....Κάποτε παλιά στο Τέξας...ισχύει και το υπογράφω.Τωρα κάνουν overkill που λέει και το ξεφτέρι,πεθαίνουν 3-4 μήνες μετά από επιπλοκές.